Jdi na obsah Jdi na menu
 


JINDŘ.HRADEC - SKPP 2 : 2 , KŘIMICE - SKPP 1 : 9

BOD Z HRADCE A KANONÁDA V KŘIMICÍCH

 

muzi-sobeslav-2021.jpg

Áčko si veze z dalekého Jindřichova Hradce bod za remízu 2 : 2 . Na začátku druhé půle sice už naši vedli 0 : 2 , ale domácí se nevzdali a dvěma slepenci kolem 70 minuty skóre srovnali . V poslední vteřině zápasu jsme ještě trefili tyč domácí svatyně , ale na dělbě bodů už se nic nezměnilo . 

 

 

 

JINDŘ.  HRADEC  -  SK PETŘÍN   2  :  2  

 

Branky :  Šimáně   ( as. Vinkler ) , Zoubek z PK ( as. Bílik )

Sestava :   Suchý  -   Klich , Zoubek ,  Kohout ,  Štefl   -  Provod  , Heller  ( 72´Jílek )   Lisý ,  Lisý    -  Bílik  ( 68´Vodrážka J. )    , Šimáně 

Zíma , Levý

 

 

Muže čekal daleký výlet na jih a nakonec domů nejeli s prázdnou , i když to vypadalo chvíli lépe a chvíli hůře . 

První poločas jsme měli herně navrch , vytvořili si na rozdíl od domácích spoustu šancí , ale do brány jsme dostali balon jen jednou , kdy se po přiťuknutí Ondry Vinklera nadvakrát trefil Zdeněk Šimáně . Když se pak na začátku druhé půle trefil Lukáš Zoubek z penalty nařízené za faul na Kryštofa Bílika , zdálo se že 3 body se povezou do Plzně . Jenže domácí přidali a po zásluze skóre srovnali . 

V poslední vteřině zápasu  ještě využil zaváhání obrany Honza Vodrážka , ale jeho dělovku po samostatném  úniku bravůrně vyrazil domácí brankář na tyč . Následný roh už se nekopal a body se asi spravedlivě dělily . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  První poločas jsme hráli velmi dobře a pro domácí bylo přestávkové skóre 0 : 1 velkou výhrou , protože tutových šancí jsme měli docela dost a na druhé straně prakticky neměl Suchý v bráně co na práci . Když jsme pak záhy po pauze přidali druhou branku nic nenasvědčovalo tomu , že bychom se měli o body dělit , nebo dokonce v Hradci prohrát . Přesto , že jsme si občas nějakou tu šanci vytvořili , tak daleko více jich ale měli domácí a nás držel nad vodou gólman Vojta Suchý , který vytáhl několik famózních zákroků . Hradec přesto během několika minut srovnal a v tu chvíli to s námi nevypadalo vůbec dobře .V závěru jsme se zase trochu zvedli a hlídali si ten bodík . Ta šance z poslední vteřiny zápasu nás asi bude chvilku mrzet , ale fotbal je občas spravedlivý a domácí si za druhou půli ten bod zasloužili , stejně jako my jsme si nezasloužili prohrát . 

 

 

 

 

 KŘIMICE  -  SK PETŘÍN "B"     1  :  9 

 

Branky : Demeter  6  ,  Kotěšovec 3 

Asist. :  

 

Sestava :   Hrabačka  - Krystl ,  Trojovský , Veselý , Černický  ( 46´Fikrle )  -  Urbánek , Bednář , Tětek ( 68´Treml ) , Zajíček - Kotěšovec ( 76´Vanc )  Demeter ( 84´Pleticha )

 

Rezerva se parádně vypořádala s mnoha absencemi a nakonec předvedla v Křimicích další ze svých brankostrojů . Double hatrick Aleše Demetera a klasický hatrick Lukáše Kotěšovce bylo podpořeno celou řadou dobrých výkonů .

 

Komentář trenéra Jana Pletichy :  Hned z první akce jsme šli do vedení a když jsme v 10´minutě odskočili na 0 : 2 , dostali jsme se přesně tam , kam jsme chtěli a přes těžký terén , jsme přidávali jednu branku za druhou . Krom našich dvou ostrostřelců , ale musím pořádně pochválit mladého Adama Urbánka , který svoji mužskou premiéru zvládl bravůrně . 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář