Jdi na obsah Jdi na menu
 


HOŘOVICE- SKPP"A" 0 : 4 , CHOTÍKOV - SKPP"B" 1 : 0

ÁČKO VÝBORNĚ !!!

 

 

 

ÁČKO 
 
 
SKVĚLE

 

 

 

MUŽI "A"

sancis-2022-domazlice.jpg

Zdeněk Šimáně otevřel v Hořovicích skóre , když před vápnem obral o míč domácího gólmana a pohotově ho poslal do prázdné branky . 

 

 

 

HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN "A"   0 : 4  

Branky: Šimáně , Klich , Bednář , Provod  

Sestava : Suchý  -  Klich , Kohout , Vinkler,  , Trojovský  -  Provod ( 75´Tětek ) , Bednář   ,   , Zajíček ( 82 Vodrážka D. )  , Heller  ( 75´Treml )  - Vodrážka J.  ( 82´Kyklhorn )

+ Pejřimovský

 

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/8a125445-49c2-4cd7-ace3-3f1d5c27622a

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/211383-FK-Horovicko-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotky ze zápasu : 

 

 

Áčko mělo tak nějak nůž na krku , protože další nezdar by už ho přikoval na spodek tabulky , ale kluci zareagovali skvěle . O začátku hráli koncentrovaně  , nepouštěli domácí do zakončení a když po půlhodině v krátkém sledu dvakrát udeřili , bylo to příjemné . Nejprve obral Zdeněk Šimáně domácího gólmana a zavěsil do prázdné a za pár minut tentýž hráč předložil na vápně balon kapitánovi Petrovi Bednářovi a bylo to 0 : 2 . 

Kdo čekal opatrný vstup do druhé půle , tak se nedočkal . Hned z výkopu jsme vyrazili na steč . Nádherné přenesení hry od Petra Zajíčka si navedl do vápna Zdeněk Šimáně , jeho pokus obejít čtyři obránce sice úplně nevyšel , ale záhy se k zapomenutému balonu v rohu pokutového území přiřítil Patrik Klich a neskutečnou dělovkou vymetl šibenici - 0 : 3 . Poslední slovo si vzal Michal Provod , který dalekonosnou levačkou vymetl to samé místo co chvíli před ním Patrik Klich - 0 : 4

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

V Hořovicích jsme potřebovali ale hlavně strašně chtěli za každou cenu bodovat to znamenalo zodpovědně bránit nepustit soupeře do žádné byť minimálni šance a to se nám od první minuty dařilo. Na klukách to bylo od začátku vidět jak každý chce, škoda že tohle momentálně nedokážeme předvádět každý zápas. Zápasy  bývají o 1 gólu a pak se hned hraje o poznání lépe a nám se to povedlo ve 32 minutě kdy otevřel skóre Zdeněk Šimáně a pár minut na to technickou střelou Petr Bednář navýšil naše vedení a šli jsme do poločasu s dvougĺovým vedením. Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat ve stejném stylu a povedlo se nám to náramně když po dvou minutách Páťa Klich vymetl šibenici Hořovické branky byl od té doby na hřišti jen jeden tým a to ten náš. V 73minutě uzavřel skóre krásným " chytrým" centrem Michal Provod který zapadl za gólmanova záda. Pochvalu za zodpovědný, týmový, bojovný a herní výkon zaslouží všichni včetně těch co střídali .  Zmínit bych chtěl ještě jednu věc a to výkon rozhodčích !!! Je strašně příjemné vidět někoho pískat takovým stylem , jakým to dělal hlavní  pan Jan Švorc  ( kterému velmi dobře sekundovali i jeho asistenti )  . Možná je to umocněné naším výkonem a výhrou ale tyhle bych  chválil i kdybychom prohráli.

 

klich-domazlice-2022.jpg

Páťa Klich se v  domácím zápase s Domažlicema netrefil , ale jeho trefa za týden v Hořovicích byla opravdu skvostná !!!
 
 

MUŽI "B"

skarda--nepomuk-20222.jpg

Kapitán béčka Petr Škarda zapsal v domácím zápase 5 bodů za 3 branky a dvě asistence . Bohužel do Chotíkova ho nepustili pracovní povinnosti a bylo to bohužel znát . Kluci se v Chotíkově neprosadili ani jednou !!!

 

 

CHOTÍKOV  -  SK PETŘÍN"B"  1 : 0

Branky:  

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/cd62c119-e6da-429c-86ed-07a2e2e9e2a2

Video ze zápasu:  

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/210442-TJ-FC-Chotikov-1932-SK-PETRIN-PLZEN.htm

Fotky ze zápasu :

 

 

Rezerva bohužel z úvodní půlhodinovky , kdy byla na hřišti jasným pánem , nevytěžila nic a to jí stálo nakonec jakýkoliv bodový zisk . Ve druhé půli se už k tomuto výkonu kluci ani nepřiblížili a jelikož se to domácím jednou povedlo , tak z toho prostě nebylo vůbec nic . 

 

Komentář trenéra Jardy Levého:

Do utkání jsme vstoupili dobře a naší aktivní hrou a napadáním jsme soupeře pod tlakem nutili k chybám. Jednu takovou jsme zhruba po půlhodině hry nevyužili a od toho momentu začala i naše hra uvadat. Druhý poločas byl z naší strany vyloženě nepovedený, bez důrazu a běhání jsme nemohli myslet na to, že bychom zkušený tým domácích přehráli. Za naši hru ve druhém poločase pak přišel i trest, kdy z naší brejkové situace se špatným řešením dostali do protiútoku domácí a nemilosrdně nás potrestali. Zbytek zápasu jsme se snažili o vyrovnání, ale bohužel marně. Mrzí mě, že jsme si ve druhém poločase již nebyli schopni vytvořit žádný souvislejší tlak a bohužel ani brankovou příležitost. Naopak domácí do naší stále více otevřené obrany podnikali nebezpečné výpady a nás do poslední chvíle ve hře o nějaký ten bod udržel jen skvělý Edelman.

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář