Jdi na obsah Jdi na menu
 


H.BŘÍZA - A 1 : 3 , STŘÍBRO - B 1 : 4

DVĚ VÝHRY VENKU !!!

lisy-briza-2022.jpg

Kapitán našeho mužského áčka Venca Lisý se v Horní Bříze střelecky prosadil , když zužitkoval nadýchaný centr spoluhráče Davida Hellera . Odměnou mu byla gratulace od jednoho z nejlepších útočníků světa Edena Hazarda

 

 

 

MUŽI

 

 

VEZOU Z VENKU 

 

 

6 BODŮ 

 

 

 

 

Muži vezou z venkovních hřišť všech 6 bodů , což je skvělá bilance ! Ligové dorosty si v neděli vzali shodně od českobudějovického Dynama bod , když oba dva remizovaly 2 : 2 . Osmnáctka , na rozdíl od U16 smetla béčko Příbrami a z obou výher se mohli těšit i starší žáci . Ti mladší naopak zůstali doma bez bodu . 

 

 

 

 

MUŽI

klich-2022-briza.jpg

Patrik KLICH to nejprve v Horní Bříza zkoušel přes housle , ale nakonec svůj nejhezčí moment zápasu udělal hlavou ! Tou totiž proměnil centr Patra Bednáře a zvýšil na 0 : 3 , což se nakonec  stalo zcela zásadním momentem .  

 

 

 H. BŘÍZA - SK PETŘÍN A    1  :  3

Branky :  Lisý , Klich , Demeter

Sestava : Edelman  -  Vinkler , Lisý  , Kohout  , Vodrážka Dan  - Bednář  (88´ Rada  )  , Zajíček (72´Tětek )   , Heller  (60´ Maxa ) -  Provod ( 46´Demeter )   , Klich  ,  Kotěšovec   (60´Vodrážka Jan ) , 

Suchý  , Štefl 

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

Fotografie ze zápasu : 

https://martynzeman.rajce.idnes.cz/Horni_Briza_vs._Petrin_Plzen%2C_10._9._2022/

Video ze zápasu :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/211319-ZKZ-Horni-Briza-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

Muže čekal zdánlivě lehký úkol , porazit poslední Horní Břízu ! Nakonec se to sice podařilo , ale lehké to nebylo ani zdaleka !!! Domácí bojovali co jim síly stačili a nebýt naší úderné dvouminutovky ze začátku druhé půle , po níž jsme odskočili na 0 : 3 , bylo by to na severu ještě podstatně krušnější !

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Máme 3 body , kterých si obrovsky cením . Tyhle zápasy jsou hrozně ošemetné a my jsme ho , byť po jednoznačně nejhorším podzimním výkonu , zvládli výsledkově na jedničku . Domácí neměli co ztratit , hráli dobře a jednoduše a několikrát nás dostali do úzkých . My jsme se dostali sice po půlhodině do vedení a do konce půle ještě neproměnili dvě tutovky , ale naštěstí se nám povedl vstup do druhé půle a tam se lámal chleba . Zbytek zápasu jsme docela slušně odbránili a odskákali . Každopádně je to asi trochu lepší než hrát dobře a prohrát - což se nám letos stává podstatně častěji . 

 

 

 

STŘÍBRO  -  SK PETŘÍN  B     1  :  4

Branky :  Kotěšovec 2 , Maxa , Štefl

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/34ed0b4c-08c0-4771-8d97-6de9f22c64cf

 

Video ze zápasu :   

 

Rezerva si vzala zpátky přesně to , o co jí obraly před týdnem Radnice a  v těžkém zápase si odvezla ze Stříbra všechny 3 body . Domácí se sice ujali vedení po jedné z mnoha standartek , ale druhá půle už byla v naší režii . Nejdříve se náramně z trestňáku trefil Lukáš Maxa , aby 20 minut před koncem otočil stav dějin kapitán Matěj Štefl . Zbytek dokonal střídající Lukáš Kotěšovec , který se za 10 minut na hřišti trefil hned dvakrát  !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Domácí si nás hodili na jejich mini umělku a vůbec nám to nedělali lehké . Jejich taktika nákopů , dlouhých autů a standartek nám dělala obrovské problémy a v poslední minutě první půle jsme jednu takovouhle situaci nezvládli a o poločase prohrávali . Nakopla nás neskutečná trefa Lukáše Maxi z trestňáku a a pak už jsme byli na hřišti lepším týmem a posledních 15 minut jasně lepším . Zasloužená , ale velmi vydřená výhra . Pochválit musím určitě Tondu Vobrubu , který bohužel nedohrál pro zranění . doufám , že bude brzo v pořádku , protože jeho páteční výkon byl velmi dobrý . 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář