Jdi na obsah Jdi na menu
 


Č.KRUMLOV - SKKPP "A" 2:1. NÝRSKO - SKPP "B" 1:0

A + B PODRUHÉ ZA SEBOU BEZ BODU

MUŽI "A"

310036553_584470183473896_4673634540197475398_n.jpeg

Trenér Honza Pleticha byl po zápase áčka v Krumlově zamračený asi jako na této fotografii. Muži ztratili vedení a přišli tak o další body.

 

  Č. KRUMLOV - SK PETŘÍN  2  :  1  

Branka :  Bednář

Sestava : Suchý  -  Klich, Kohout, Vinkler - Šimáně (83. Vanc), Bednář, Lisý, Zajíček (72. Heller), Provod - Vodrážka J., Demeter (83. Štefl)

+ Pejřimovský, Salák, Treml

 

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c6182fbf-576b-49d8-b3a4-356e8757ad69

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/211350-FK-Slavoj-Cesky-Krumlov-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

Áčko vyjíždělo brzo ráno do Českého Krumlova s cílem odčinit domácí porážku s Tochovicemi. Od začátku se hrál podle očekávání velmi vyrovnaný a opatrný zápas. V prvním poločase měli oba týmy jen pár slibných situací, které mohli skončit gólem a do kabin se tak šlo o půli za bezbrankového stavu. Ve druhém dějství bylo jasné, že utkání může rozhodnout jediný gól. Po hodině hry se nám to povedlo a po krásné akci se vyřítil z pravé strany Provod, který předložil před prázdnou branku Bednářovi a ten neměl se vstřelením vedoucího gólu sebemenší problém. Bohužel odpověď domácích přišla několika desítek sekund později a po vlastním gólu Kohouta se začlo defacto odznova. Zhruba deset minut před koncem se po, opět, vyrovnané pasáži utkání uvolnil domácí kapitán ve středu pole a z půlky hřiště překvapil svojí střelou Suchého, který už jen bezmocně dobíhal míč, směřující do naší sítě. V závěru zápasu už jsme žádný z gólových náznaků nevyužili, rozhodčí překvapivě nenařídil ani minutu navíc a konečným výsledkem tak byla druhá prohra 1:2 v řadě.

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

V Krumlově jsme chtěli odčinit domácí porážku a před domácím zápasem s Rokycany udržet kontakt na čelo tabulky. Celý zápas byl, co se šancí týká, vyrovnaný a my jsem sice více drželi míč, ale nedokázali jsme překonat obranu domácích. Tahle porážka nás bude dlouho mrzet, zvlášť potom co jsme soupeři více méně oba góly darovali. Příští týden nás čeká domácí zápas s Rokycany a pokud si chceme udržet kontakt na první příčky, musíme tenhle zápas zvládnout.

 
 

MUŽI "B"

309718681_584438100143771_5328221453361798188_n.jpeg

Útočník "béga" Lukáš Kotěšovec byl v Nýrsku zřejmě nejblíže ke vstřelení gólu. Ve své příležitosti ale nastřelil pouze horní tyč a rezerva tak vyšla venku bodově naprázdno.

 

 

NÝRSKO - SK PETŘÍN  1 : 0 

 

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/313897a7-1637-418d-9fc4-29f7b2aab2a7

Video ze zápasu:  

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/210410-FK-Okula-Nyrsko,-z.s.-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

Béčko hrálo ve stejný den jako první tým a do Nýrska tak v sobotu vyráželo v oslabeném počtu. Průběh zápasu vykresloval velmi kvalitní dvojici týmů, které se chtějí pohybovat v horních příčkách tabulky. Hrál se tak velmi vyrovnaný zápas, kde si každý střídal silnější a slabší pasáž zápasu. Naši mladíci si bohužel  krátce po začáku druhého poločasu neuhlídali na levé straně domácího Vargu a ten tak vstřelil gól na 1:0. Ve zbytku druhého poločasu už jsme nenašli recept, jak překonat obranu domácích a z Nýrska jsme tak odjeli bez bodu. Béčko tak zopakovalo "A" mužstvo a připsalo si na své konto druhou prohru za sebou.

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

Do zápasu v Nýrsku jsme vstoupili docela dobře a soupeře skoro k ničemu nepustili. My jsme si vytvořili několik náznaků šancí, ale pokaždé jsme pohořeli v předfinální fázi. V největší šancí v prvním poločase byl Martin Vanc po pěkné akci z levé strany, ale chybělo pár centimetrů, aby jsme se mohli radovat. Ve druhém poločase nám Nýrsko uštědřilo školu z produktivity a z ojedinělé akce šlo do vedení. Pozitivní je, že nás tenhle gól nepoložil a až do samotného konce jsme se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale pokaždé to ztroskotalo na kvalitě v předfinální fázi, stejně jako v prvním poločase. V pátek proti ještě neporaženému Tachovu to bude sice hodně složité, ale chceme odčinit poslední dvě porážky. Právě takové zápasy potřebujeme, aby se kluci mohli někam posouvat.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář