Jdi na obsah Jdi na menu
 


ARITMA - SKPP"A" 1 : 1 , ČERNICE - SKPP"B" 1 : 5

BÉČKO STÁLE NA JAŘE STOPROCENTNÍ

 

 

 

MUŽI

aritma-2023.png

Radost našich mužů po vyrovnávací brance na Aritmě, kterou po parádní akci dvojice Petr Bednář - Zdeněk Šimáně vstřelil Honza Vodrážka

 

 

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN "A"    1  :  1

Branky:  Vodrážka Jan

Sestava :  Suchý  -  Vanc, Kohout, Vinkler, Heller - Bednář, Lisý, Zajíček  ( 87´ Tětek) - Demeter (75´ Provod ), Šimáně (80´ Voves), Vodrážka Jan (75´ Tříska)

Edelman

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/f34a61e6-9976-4014-b1e3-734e0b693851

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/216115-SK-Aritma-Praha,-o.s.-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotografie ze zápasu: 

 

Muži vyrazili do hlavního města a vzhledem k vydatným dešťům, se Aritmě postavili na její nevelké a hodně pamatující umělce . Kdo čekal fotbal nevalné úrovně, tak se úplně nedočkal, protože přes úplně né top povrch se dalo na co koukat. My jsme v prvním poločase měli trochu herně navrch, ale po jedné z mála chyby nás bravurním zákrokem zachránil brankář Vojta Suchý a bohužel jsme nepřekonali ani domácího golmana, byť jsme k tomu měli taky mega možnost! Po faulu na Aleše Demetera jsme totiž zahrávali pokutový kop, ale Honza Vodrážka bránu přestřelil, takže se šlo do kabin bez branek . 

Druhá půle byla podobná té první, akorát že domácí se hned po pauze dostali do brejku dva na nikoho a ujali se vedení 1 : 0 . Pak si vzal opět, a to hned dvakrát, hlavní slovo ochránce naší svatyně Vojta Suchý, který nás podržel dvěma neskutečnýma zákrokama a jen jeho zásluhou jsme zůstali ve hře. A kluci se mu za to záhy odvděčili. Po parádní souhře dvojice Petr Bednář - Zdeněk Šimáně se na malém vápně objevil Honza Vodrážka a svojí penaltovou chybu náramně napravil 1 : 1 . Do konce zápasu se ještě několikrát mohl stav měnit, ale postupem času bylo na obou týmech vidět, že ta remíza je pro ně dobrá.

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Vzhledem k počasí se hrálo na umělce, ale určitě to byla lepší varianta, než to odkládat . Troufám si říct, že jsme byli o trochu lepším týmem, ale ve chvíli, kdy šli domácí do vedení, tak měli dvě stoprocentní tutovky, po kterých by šli do dvoubrankového vedení a to by už s náma bylo špatný. Nás v tu chvíli podržel famózní Vojta Suchý v bráně a chvilku po té druhé tutovce jsme asi spravedlivě srovnali. Každopádně bodu z Aritmy si vážíme, stejně tak výkonu našich hráčů. Skvěle nás podržel "Gaga" v bráně a ve středu zálohy podobným výkonem kapitán Venca Lisý, který se po dlouhém zranění vrací do parádní formy z let minulých .  

gaga-2023.jpg

Brankář mužského "A" týmu Vojta Suchý, předvedl na Aritmě skvělý výkon, který byl základem k bodovému zisku . 

 

 

ČERNICE  -  SK PETŘÍN "B"     1  :  5  

Branky: Štefl 2 , Tříska , Kural , Tětek

Sestava :  Pejřimovský - Havelka , Trojovský , Holmik ( 46´Kasík ) , Provod ( 80´Brož ) - Tětek , Šulc - Štefl , Škarda , Kotěšovec (65´ Kural )  - Tříska (70´Vanc )

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3d6d1cf8-0c2c-4ea2-bf61-dd66e4704e5e

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230415-97de8d01-25a2-4cf2-b076-0d6072c9fd70-2bae3f89/?highlight=7bf3ee3e-c47e-4746-abc0-0b0f9572a057&scroll=MT#/highlights/

 

Béčko sice mělo hrát v Černicích, ale vzhledem k nezpůsobilé travnaté hrací ploše nedaleko našeho stadionu, se nakonec hrálo na naší umělce. A béčko to zase zvládlo! Skvělý úvod, kterým jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Pak jsme sice na chvíli vypadli z role a Černice svojí nejlepší pasáž zápasu zakončili brankou Šebka na 1 : 2 . Jenže naše odpověď byla blesková a to byl rozhodující moment utkání . Druhou půli už jsme kontrolovali lépe a v závěru jsme ještě dvakrát udeřili. 

 

Komentář trenéra Jardy Levého: 

Jsem samozřejmě moc rád, jakým způsobem se nám na jaře daří a musím opět kluky pochválit. Černice nemají vůbec špatný tým, mají tam aktuálně celou řadu výborných a zkušených fotbalistů a řekl bych, že zápas se nám podařilo překlopit na naši stranu lepší fyzickou připraveností a hladovým mládím. Pomohlo nám asi i přeložení zápasu na naší domácí umělku, na které jsme letos s Benfikou k nezastavení. Opět jsme si pomohli brzkým vedením 2:0 a zápas jsme si zkomplikovali především našimi hrubými chybami. První dvě ještě soupeř nepotrestal, ale třetí nabídkou již nepohrdl a před poločasem snížil kontaktním gólem. Kluci ale zareagovali fantasticky a ještě před odchodem do kabin jsme si dokázali vzít dvougólové vedení zpět. V druhém poločase jsme vedeni hlídali a soupeře nic moc k ničemu nepustili. Dva góly v závěru jen potvrdili naši lepší fyzickou připravenost a to, že nám to tam na jaře prostě padá. Stejně jako minulý týden bych vyzdvihl výkony Matěje Štefla, který je v posledních zápasech neuvěřitelně produktivní a také Honzy Šulce, který svojí bojovností ve středu zálohy a zejména druhý poločas na stoperu nedal soupeři vůbec nic zadarmo a zejména jeho výkon nasměroval tým k další vysoké výhře. Naším jednoznačným cílem stále zůstává 2. místo a věřím, že nastoupená jarní cesta nás na něj může na konci sezóny zavést.

neymy--2023.jpg

Matěj Štefl alias  "Neymy", byl v zápase s Černicema doslova k neudržení . Ke konečné výhře 5 : 1, totiž přispěl hned 5-ti kanadskými body. Dvě branky dal sám a na další 3 přihrál  =  skvělá práce !!!

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář