Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZPRÁVY Z VÍKENDU 8. - 9.2. 2014

INFORMACE Z VÍKENDU

2000---nyrsko-2014.jpg

 PAVEL HRABAČKA st. , se díky "zašprcnutému" kousku hovězího v trávicí trubici ,  povětšinou prvního muže trenérského týmu , Vlasty Schambergera , poprvé představil v pozici head coache našich dvoutisícovek !!! Pavel se na rozdíl od svého kolegy soustředil hlavně na individuální výkony a to se mu povedlo opravdu parádně !!! Ceny pro nejlepšího brankáře a nejlepšího hráče turnaje jsou totiž naše a celkové 5. místo muselo jít tentokráte trochu stranou :-)

 

ŽÁDNÁ HITPARÁDA

... čest a slávu zachraňovali děti 

 

MUŽI   "A"

   SK ZČE  -  RAPID   1   :   3  ( Bednář )

Rapid opět potvrdil pozici týmu , který nám prostě nesedí . Ve vzájemných soubojích si připsal další výhru a za posledních několik let je naše bilance s tímto , ne úplně top týmem , přinejmenším tristní . Každopádně borci z Lopatárny vyhráli po právu . 

 

MUŽI  "B"

 SK ZČE  -  SŠ PLZEŇ     0   :   1

Ani béčko nepotvrdilo papírové předpoklady a brankou z posledních minut podlehlo dorostencům Sportovní školy . Hra byla sice vcelku vyrovnaná , ale pořád si myslím , že by chlapi měli takovéhle týmy porážet . 

 

STARŠÍ DOROST

SK ZČE  - BUKOVEC    2   :   8

A aby toho nebylo málo , tak na umělém trávníku doubraveckého Senca neuspěli ani naši starší dorostenci . V tomhle zápase , bohužel na rozdíl od našeho zápasu "B" mužů , se potvrdil fakt , že mezi dospělým a dorosteneckým týmem je obrovský rozdíl . 

 

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorost měl hrát v neděli v Rokycanech s tamním dorostem , ale bohužel se k zápasu nevypravil . Důvod je prostý , neměli se tam jak dostat  !!!

  

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

   SK ZČE  -  SENCO ml.dor.      1   :   3  ( Brožek )

     TURNAJ STŘÍBRO UMT    -     1. místo

Nejstarší žáci  si nejprve v sobotu pozvali na umělku do Brojovky mladší dorostence Senca Doubravky a jediným stínem zápasu byl konečný výsledek . V samotném zápase předváděli totiž výborný výkon a dorostencům byli více než vyrovnaným soupeřem .

V neděli se pak vypravili do Stříbra na úvodní část turnaje na zcela nové stříbrzské umělce, kde jim v cestě stálo domácí Stříbro , Přeštice a lídr karlovarského přeboru starších žáků - Mariánské Lázně . Přesto , že kluci v žákovské lize bojují o bytí a nebytí , ukázali sobě a všem přítomným , že týmy z krajského přeboru jsou  za nimi daleko ,  předaleko a všechny tři zápasy úvodního kola vyhráli rozdílem třídy .

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

   HALOVÝ TURNAJ NÝRSKO   -   5.místo

Dvoulitry se zúčastnili halového turnaje v Nýrsku , odkud si  koučovaní asistentem Hrabačkou  přivezli 5. místo  a dvě individuální ceny , když se nejlepším gólmanem stal Pavel Hrabačka a nejlepším hráčem Samuel Těžký . Head coach Vlasta Schamberger si totiž celý víkend proležel ve fakultní nemocnici, když si v pátek usmažil několik hovězích steaků a hned první sousto mu zůstalo zaseknuté v trubici nad žaludkem . Podle tiskové mluvčí FN mu ten kus krávy prošťouchli a v neděli odpoledne poslali do domácího ošetření.Takže mu přejeme brzké uzdravení !!!

 

U 14  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

  TURNAJ ŠTĚNOVICE   -   12 bodů

Nulajedničky , posílení o několik mladších kamarádů se představili ve štěnovické sportovní hale na dalším kole zimní Gazza ligy . Kluci si připsali do dlouhodobé soutěže  velmi pěkných 12 bodů , když se čtyřikrát radovali z výhry a pouze v zápasech s  Viktorií Plzeň a Smíchovem neuspěli .

 

U 10 STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2005

   HALOVÝ TURNAJ BRANÍK   -   3.místo

Nulapětky se na  umělce v pražském Braníku radovali z bronzových medailí . V turnaji , kde se místo bodů počítali jen vstřelené branky , nestačili jen na vítězný tým ze Slaného a druhou Viktorii Žižkov . Takže rozhodně spokojenost jak s umístěním , tak s předvedenou hrou .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář