Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZPRÁVY Z VÍKENDU 15.-16.1. 2014

Jak si vedli naše týmu o víkendu 15. a 16. ledna

MUŽI  "A"  

8. místo - halový turnaj v Rakousku 

Muži vyrazili v sobotu na halový turnaj do Rakous a než se rozkoukali , tak zase frčeli domů . Každopádně i tohle je zkušenost , která se neztratí . Než si kluci zvykli na přítomnost čtyř mantinelů , tak bylo po skupině a z posledního fleku se už nikam nepostupovalo .

 

 SK ZČE  -  MÝTO   9  :  2 

Němček 3 , Rout a Světlík 2 , Škarda , Pinc 

Tak v neděli , v dalším pokračování zimního fotbalového turnaje na Sencu , to už bylo o něčem jiném . Kluci se ubezpečili v tom , že ta tréninková řehole přece jen někdy k něčemu je a odnesl to tentokráte soupeř z Rokycanska . Po remíze z prvního kola , jim tedy na účtu přistáli další tři body .

 

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

 1. místo  -  halový turnaj v Německu

Žáci vyrazili do německé Neunburgu a v základní skupině nastříleli za celkových 36 minut úctyhodných 24 branek !!! Ve finále se jim postavili do cesty jejich o rok mladší kolegové, ale kousali jen v základní hrací době , která skončila remízou 1 : 1 . Penaltový rozstřel ale zvládli starší , ostřílenější borci .

 

SK KLADNO  - SK ZČE    1  :  9 

Vodrážka 3 , Gavrylovskyy 2 , Hubka , Huml , Krystl , Milota 

V sobotu vyrazili devadesátdevítky na umělku do Kladna , kde se jim postavili místní dvoutisícovky, které jsou na druhém místě ligové tabulky . Od úvodního hvizdu bylo však naprosto zřejmé kdo je na hřišti pánem. Kluci předváděli jednu parádní akci za druhou a skore neustále narůstalo .

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

2. místo  -  halový turnaj v Německu

I naše "dvoulitry" zažili velmi povedenou neděli, to když se na halovém turnaji v Neunburgu dostali až do finále , ve kterém je zaplněná hala mocně hnala za turnajovým titulem . V základní době sice uhráli velmi potěšitelnou remízu , ale v následujících penaltách už na své kámoše nestačili . 

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003  

9. místo   -  halový turnaj Viktorie Plzeň

Kluci se představili na opravdu silně obsazeném turnaji v hale Lokomotivy a ve společnosti vesměs ligových klubů se rozhodně neztratili . Jedinou výhru si sice připsali s dalším pouze regionálním týmem z Domažlic , ale jinak to pro ně bylo jen a jen ku prospěchu . Druhá polovina pak v dalším kole zimní Gazza ligy připsala na svoje konto dalších 6 bodů do dlouhodobé tabulky a před posledním kolem základní části zajistila našemu týmu pozici ve finálové šestce .

 

U 10 STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

 

 Neskutečně nabitý program absolvovali naše "04" . V sobotu se jedna třetina postarala o další tři body v zimní Gazza lize  . V neděli se druhá třetina prezentovala velmi dobrou hrou na turnaji v pražském Braníku , kde se však místo bodů počítali jen branky a těch dali kluci jen šest . Poslední třetina se v neděli postavila v plzeňské městské sportovní hale opravdu silným týmům na turnaji pořádaným plzeňskou Viktoriií . Ve společnosti opravdu silných výběrů si sice připsali na svoje konto jen jeden bod za remízu s Karlovými Vary , ale herně  ostudu rozhodně neudělali .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář