Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZPRÁVY Z VÍKENDU 1. - 2.2.

JAK JSME SI VEDLI O PTVNÍM ÚNOROVÉM VÍKENDU

2007.jpg

OPRAVDU PARÁDNÍ VÝKONY PŘEDVEDLI NAŠE NEJMENŠÍ NADĚJE . V plzeňské hale Lokomotivy se v neděli představili prakticky všechny naše fotbalové naděje ročníků narození 2006 - 2008. V turnaji  , ve kterém vyhráli úplně všichni , ukázali plným ochozům opravdu parádní představení . 

 

BRONZ  U 11

A OSLAVA FOTBALU

TĚCH NEJMENŠÍCH

 

MUŽI 

měli  volno 

 

MLADŠÍ DOROST

  SK ZČE U 15  -  SK ZČE ml. dorost    1   :   1

Mladší dorost vyzval v pátek odpoledne starší žáky a hrálo se pořádně od podlahy . Konečná remíza byla vcelku spravedlivá . 

 

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

  SK ZČE U 15  -  SK ZČE ml. dor.   1   :   1

  SK ZČE U 15 - ROKYCANY dorost    0   :   6

Nejstarší žáci se potýkají s obrovskou marodkou a tak se v pátek i v neděli postavili dorosteneckým týmům pouze v 11 lidech . Ale i bez 8 marodů předvedli velmi slušné výkony . Nejprve v pátek uhráli remízu proti svým mladším dorostencům a v neděli srdnatě bojovali i proti dorostu Rokycan , které nastoupili i  s několika staršími dorostenci .  

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

 SK ZČE - SMÍCHOV    11   :   3

Naše dvoutisícovky na tom byli co do počtu podobně , ale i v silně kombinované sestavě s pomocí několika "01"  si hravě poradili se Smíchovem .

 

U 14  MLADŠÍ ŽÁCI  2002  

 TURNAJ MILOVICE    5. místo

Ani nuladvojky nemohli zdaleka použít všechny svoje hráče a sedm statečných srdnatě bojovalo na umělce sportovní haly v Milovicích proti vesměs starším soupeřům . Každopádně to herně vůbec nebylo špatné a kluky je třeba hodně pochválit . 

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003  

  TURNAJ V ROKYCANECH      3. místo

Bronzové medaile si přivezli kluci z turnaje v Rokycanech . Ze skupiny postoupili jako nejlepší tým , ale ve finálové skupině se jim už tolik nevedlo a ze tří zápasů si připsali jen dva body za dvě remízy . Konečné třetí místo bylo ale v dané konkurenci jednoznačně pozitivum . Vyhráli borci z Plané a stříbrné placky si odvezli kluci z Viktorky . 

 

U 10 STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2005

 TURNAJ VIKTORIE PLZEŇ   7. místo

Křest ohněm si zažili naše "05" v plzeňské hale Lokomotivy , kde se zúčastnili opravdu silně obsazeného turnaje , který pořádala Viktoria Plzeň . Kluci ale rozhodně nezklamali, proti silným týmům se sice neradovali z žádné výhry , ale ani jednou nedostali úplně nařezáno . Každopádně takováhle konfrontace je rozhodně posune zase o kousek dál .  

 

PŘÍPRAVKY   2006 , 2007 , 2008  

TURNAJ V HALE LOKOMOTIVY   VÍTĚZEM VŠICHNI

6 týmů složených pouze z našich kluků ročníku narození 2006 , 2007 a 2008 se mezi sebou utkalo v klubovém turnaji našich nejmenších nadějí . Naprosto úchvatná podívaná na všechny naše prcky, zvedala neustále plné ochozy ze sedadel . A kdo nakonec vyhrál ? Úplně všichni ! Kdo tam byl , může vyprávět !!! 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář