Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZPRÁVA Z VELIKONOC

Co se událo o velikonocích ?

VELIKONOČNÍ BODY

PRO MUŽE

a žákovská odveta za ně

Tak počasí nás tentokráte nepřekvapilo a to zcela vůbec , zdá se , že už jsme si zvykli na všechno . Takže co se týče radosti , tak jednoznačně převahuje ta ze tří bodů našich mužů , ty jsme potřebovali jako sůl a pak žákovská kanonáda , která "pomstila" naše muže , kteří v Horažďovicích minulý týden padli .

 


MUŽI

 

SK ZČE muži "A" - Horšovský Týn

2 : 0

( Vohrna , Kropáček )

Tak úkol splněn !!! A více méně je jedno , že předvedená hra byla více méně špatná , ale my nejsme v situaci , kdybychom měli hrát na krásu . V úvodních dvou kolech jsme sice hráli hezky , ale body jsme nezískali žádný, takže teď jsme to otočili a je to v dané chvíli určitě lepší . Hodně pozitivní je nula vzadu , protože těch branek v úvodních kolech bylo hafo , takže to je asi to nejcennější na té výhře . Takže z nejhoršího už jsme snad venku a teď by to chtělo stoupat vzhůru .

 


ŽÁKAVÁ - SK ZČE muži "B"

3 : 0

Tak jsem se bohužel moc nespletl , když jsem v týdnu psal , že každý získaný bod bude zázrak . Ale na zápase jsem nebyl , třeby kluci hráli jak s partesu a měli jen nehoráznou smůlu ???


 

DOROSTY

 

HORAŽĎOVICE - SK ZČE dorost st

O D L O Ž E N O ! ! !

 

 

ŽÁCI

 

U 15 SK ZČE "98" - HORAŽĎOVICE

10 : 1

Kluci dali rychlý gól a vypadalo to na jednoznačnou záležitost , jenže Horažďovice najednou z rychlého brejku srovnali na 1 : 1 a bylo to chvilku o trpělivosti. Jenže té jsme měli až až a pak už to šlo jako po másle .

 

U 14 Č. BUDĚJOVICE - SK ZČE "99"

3 : 2

( Ječmen , Takáč )

Už třetí výsledek v řadě , který bychom před zápasem brali všema deseti , ale pak to všechny strašně mrzí . Prohrát s ligovými Budějovicemi , kteří mají sportovní školu a nejlepší kluky z celého Budějovicka o jeden gól , je sice dobrý , ale bod by byl fantastický . A nebyl daleko . Máme za sebou Spartu , Slavii a Budějovice a ted se ukáže proti Písku jestli jsme na tom tak dobře , jak vypadáme s těmihle obry .

 

 

U 13 SK ZČE "00" - PÍSEK

Kluci si svůj mistrovský zápas s Pískem předehráli v týdnu a přes podstatně zlepšenou hru oproti prvním dvěma kolům odešli i tentokráte poraženi a to 0 : 10 . O velikonocích jedou do Prahy na velký mezinárodní turnaj a doufáme , že si kromě zážitků přivezou i nějaký ten úspěch.

 

 

U 12 SK ZČE "01" - HORAŽĎOVICE

13 : 0

( Valeš 4 , Koželuh 3 , Bešta 3 , Lászlo , Mach , Vodrážka Dan )

Tak tomu říkám vrátit se do hry !!!! 15 kol čekali naši mladší žáci na výhru v krajském přeboru mladších žáků a dopadlo to takhle . 13 kousků a spousty dalších krásných akcí bylo vidět v nedělním odppoledni . Pro přítomné to byla opravdu

FOTBALPARÁDA !!!