Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 6. - 7.9. 2014

... A ZASE DOBRÝ

votep-david.jpg

David VOTÍPKA byl sice po celý zápas na Prazdroji v pečlivém hledáčku obou domácích stoperů , ale přesto se dokázal třikrát střelecky prosadit . Takže první mistrovský HATRICK malého Votepa je na světě !!!

 

 

A ZASE DOBRÝ ...

Tak parádní víkend , jako ten minulý to nebyl , ale i tak se to dá posuzovat jako velmi  dobrá práce . Padli totiž jen muži "B" a oba ligové týmy v žákovské lize . Ti však měli soupeře nesrovnatelných kvalit , přejela je Slavia Praha .

 

MUŽI "A"   -   KPM  

 SK ZČE  - ROKYCANY "B"    3   :   0

( Lisý  , Papáček , Peterka ) 

Příhoda

Hejnal     Světlík   Levý    Vít

Vohrna     Lisý    Papáček    Bednář

Peterka , Meszároš

Stř. : Škarda , Šulc , Zoubek , Chocholatý , Macht , NB Němec

 

Tak jsme první , no a co ... ., tak na tomhle popěvku se ani po zápase s rezervou Rokycan nic nemění . Kluci potvrdili obrovskou roli favorita , protože druhé zaváhání na domácím trávníku v řadě , by bylo na tenhle mančaft opravdu dost . Hosté předvedli docela slušný výkon , ale to nic nemění na faktu , že to na naše borce zdaleka nestačilo . Byť se to dle výsledku nezdá , tak tím co nás asi nejvíc trápí , je koncovka , protože těch šancí bylo zase něúrekom . Super je zase další nula vzadu , byť se k ní teď pro nemoc  nemůže přihlásit brankář Míka , ale je pod ní podepsaný jeho parťák Příhoda . Takže celkově to nebylo vůbec špatný , ale opravdový test nás čeká už v pátek v Přešticích , protože uspět tam , už bude podstatně složitější . Rozhodně ale ne nereálné !!!

 

 

MUŽI "B"  -   1.B TŘÍDA   

    KRALOVICE  -  SK ZČE   1  :  0

Domácí potvrdili svojí vele formu z úvodních kol a opět nedostali ani jednu branku . Naší svatyni hájil teprve šestnáctiletý Pepa Balcar , ale bohužel na jednu střelu nestačil . A když se k tomu přidá naše střelecká nemohoucnost , je výsledek 1 : 0 prostě spravedlivý .  

 

STARŠÍ DOROST   -   KPSD 

  SK ZČE  -  H. TÝN    3   :   0  

TÝML 2x , ŠMÍDL

Starší dorostenci přetavili svůj , místy až drtivý , tlak jen ve tři branky . Kluci se přizpůsobili tempu soupeře , ale tři body zůstali po právu doma.

 

MLADŠÍ DOROST  -  KPMD 

 SK ZČE  -  H. TÝN   6   :   1 

BURANSKÝ 2 x , BARTIČKA 2 x , HUML , HUBKA O.

Mladší dorost předvedl v neděli odpoledne výborný výkon a svého soupeře jasně přehrál .

 

STARŠÍ ŽÁCI  2000  -  KPSŽ

  NÝRSKO  -  SK ZČE    1   :   3

PROCHÁZKA ,  KRAMER 2 x

Dvoulitry předvedli o poznání lepší výkon , než tomu bylo ve středeční předehrávce proti Nepomuku , byť i v tom brali všechny tři body . Kluci vlítli na domácí jako uragán a už do poločasu vedli 0 : 3 . Po úvodní porážce v Domažlicích je to už čtvrtá výhra v řadě a bylo by dobré tuhle sérii držet co to půjde .

 

STARŠÍ ŽÁCI  2001  -  MPSŽ

SK ZČE  -  SENCO    6   :   0

BRANKY :

Nulajedničky se rozhodli , že proletí městským přeborem jako šíp savanou a po ůvodní remíze řežou jednoho soupeře za druhým . I proti Sencu podali parádní výkon .

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2002    ČLŽ + MPMŽ

SK ZČE   -  SLAVIA PRAHA    0   :   20

20 gólů za zápas je sice masakr , ale rozhodně to v této sezóně nedostaneme od Slavie jen my . Kluci hráli bez několika svých opor a přes ten výsledek mají velkou pochvalu za bojovnost a nasazení . Soupeř  byl jako z jiné planety . No prostě Slávie  :-) !!!! 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2003   ČLŽ  +  MPMŽ

SK ZČE  -  SLAVIA PRAHA     0  :  13

Naše "03" se drželi o chlup lépe , ale ani jim se nepodařilo sešívaným branku dát . Ale i tady je kluky nutno pochválit , protože to nebylo vůbec tak zlé , jak se podle výsledku zdá .

 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004 

LETNÁ  -  SK ZČE   1  :  16 

DALŠÍ KANONÁDA NAŠICH "04"

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2004

 

ST. PŘÍPRAVKA  2005  

PŘEŠTICE  -  SK ZČE   7  :  1 

NOVÁK

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2005

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář