Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 5.- 6.4. 2014

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY NAŠICH TÝMŮ

samuel-tezky.jpg 

Fotbal se nehraje na krásu , ale na góly :-) . Samuel Těžký , útočník našich starších žáků , sice ukázal společně s domažlickým obráncem , velmi pěknou synchronizovanou pózu , ale nakonec to byli hosté , kteří se radovali z výhry 3 : 5 .  

 

 BYLO TO  ZASE 

O CHLUP LEPŠÍ

 

"A" muži nestíhali v Tachově a moc se nepředvedla ani jejich rezerva . Dorosty tentokráte pálili do černého a řádili na tachovsku . Žáci mají sice jen bod ze tří zápasů , ale o moc více se nečekalo .

 

MUŽI   "A"    

  TACHOV  -   SK ZČE      4   :   0

PŘÍHODA

CHOCHOLATÝ   SVĚTLÍK    WILL      VÍT

VOHRNA    SVOBODA    ŠULC    BEDNÁŘ

ŠKARDA       VNUK

Stř :  60´HEJNAL , ZOUBEK , 70´PETERKA , 82´MACHT

Nejhorší v takovýchto zápasech je , když se soupeř dostane záhy do vedení , to se pak uklidní  a hraje svoji hru . Nedej bože , když se za chvíli dostane dokonce do dvoubrankového vedení , to už se pak většinou nedá ze zápasem skoro nic dělat . A když za 25 minut vede takový mančaft jako má Tachov 3 : 0 , je zcela po nadějích . No a to se právě stalo . Kluci sice jako letos pokaždé , rozhodně herně nepropadli , ale chyby , které produkují ,  jsou katastrofální . Možná by bylo dobré si večer sednout k počítači a ten zápas si pustit , jsem naprosto přesvědčený , že pokud to někdo myslí s fotbalem aspoň trošičku vážně , tak mu to musí pomoci . 

 

MUŽI  "B"

    SK ZČE "B"  -  DOBŘÍV    1  :  1  ( 4 : 2 na PK )

( LEVÝ )

Béčko  bylo před zápasem papírově megafavoritem , ale bohužel na rozdíl od zápasu "A" týmu v Tachově se brzy do vedení nedostalo . Soupeř pečlivě bránil a když už se zdálo , že se probrání až k bodu , tak nám pomohl hostující brankář , který naprosto zbytečně po chycení balonu  ,  fauloval našeho Peterku . Sudí si  zřejmě řekl , že penalta by byla asi moc krutá a  nařídil  jen nepřímý kop.  S tím si ale naši poradili parádně a hrající kouč Jarda Levý propálil vše , co mu stálo v cestě . Když byl za následné protesty poslán do kabin jeden z hostujících hráčů , zdálo se , že pár posledních minut bude jen formalitou . Ale nebylo !!! Dobřív po standartce srovnal , ale penalty už naštěstí nezvládl . 

 

STARŠÍ DOROST

        TACHOV  -   SK ZČE      0   :   4

Po úvodních výsledcích a výkonech vyrazili starší dorostenci do Tachova a  určitě i je napadlo , že se taky může stát , že domácí urvou svoje první vítězství v této soutěži vůbec . Kluci ale už v první půli ukázali , že fotbal hrát umí a už po 45 minutách bylo o zápase rozhodnuto .

 

MLADŠÍ DOROST

    BĚLÁ  -  SK ZČE     1   :   4

( KOLÁŘ , DIVIŠ , KAŠE , SÝKORA )

Mladší dorostenci  jeli taky na půdu uplně posledního týmu tabulky , ale na rozdíl od svých starších kamarádů byla jejich psychika o pár stupňů výše . Kluci si s domácími  poradili a jednoznačně si odvezli všechny tři body . 

  

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

     SK ZČE - PÍSEK      0   :   0

 SK ZČE - SLAVIA PRAHA    0   :   2

Žáci sice urvali první jarní bod , ale rozhodně spokojenější s ním byli borci z Písku . V utkání žádné valné úrovně jsme sice měli herně navrh a vypracovali jsme si možná 5 hodně dobrých střeleckých příležitostí , ale pár minut před koncem měl obrovskou tutovku i Písek , takže nakonec jsme mohli přijít i o ten bod .

V úterý pak na vlastním hřišti přivítali pražskou Slavii  a nepředvedli se v úplně špatném světle . Rozhodl závěr první půle , ve kterém dvakrát inkasovali . Škoda je hlavně v tom , že nedokázali ani jednou překonat hostujícího brankáře , byť zvláště v úvodním dějství měli docela dost slibných příležitostí .

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

    SK ZČE  - DOMAŽLICE     3   :   5

( PROCHÁZKA , VODRÁŽKA , TAKÁČ )

  SK ZČE - SLAVIA PRAHA   2   :   4

První šanci utkání jsme si vypracovali my , byla hodně velká , ale bohužel jsme jí neproměnili . A jak už to ve fotbale bývá , soupeř toho hned využil a šel do vedení , které za pár minut bylo už tříbrankové . Kluci ještě do přestávky snížili , jenže hned po nástupu do druhé půle jsme zase inkasovali . Dvěma přesnýma zásahama během pár minut jsme zase dostali zpátky do zápasu , ale na víc jsme se už nezmohli .

Hodně povedené úterý měla pětice našich zástupců , která se společně s klukama z Rokycan postavila Slavii Praha . Hodně vyrovnaný zápas , ve kterém jsme měli možná víc šancí než soupeř , rozhodla až čtvrtá branka v závěru zápasu .  

 

U 13  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

      SK ZČE  -  DOMAŽLICE     1   :   3

( TALŮŽEK )

Tabulkový rozdíl skorem 30 bodů , nebyl na hřišti skoro znát  . Kluci se velmi záhy ujali vedení a pak ještě zahrávali penaltu . Jenže otřepané nedáš , dostaneš platilo i v neděli a bylo to 1 : 1 . Druhou půli byli sice hosté o trochu fotbalovější , ale velké šance jsme měli i my  . Každopádně se kluci nemusí za výkon moc stydět a rozhodně si napravili reputaci za výkon na hřišti Domažlic, ve kterém na podzim dostali pořádnou nakládačku . 

 

U 12 MLADŠÍ ŽÁCI   2002

      SK ZČE - DOMAŽLICE    1    :   3

( TALŮŽEK )

Nuladvojky sehráli tentokráte jen zápas krajského přeboru , takže platí vše výše zmíněné . 

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003

 ČERNICE  -   SK ZČE    4   :   8  

O výsledku nebylo pochyb už od úvodu zápasu. Naši byli prostě lepší a když potřebovali dát branku , tak ji prostě dali . 

 

U 10  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

 SK ZČE   -  BLOVICE   7   :   2

Nulačtyřky pokračují v parádní jarní jízdě a po druhé za sebou vyhráli . Tentokráte to odnesl soupeř z Blovic , kterému kluci nasázeli sedm branek . Co je však ještě příjemnější je fakt , že samotná hra měla opravdu vysokou úroveň .    

 

U 9  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA   2005

SMÍCHOV  -  SK ZČE    9   :   4

Odveta za půl roku starou porážku se moc nepovedla . Kluci sice docela dost dlouho vedli , ale nakonec to domácí tři mušketýři zvládli otočit .  Smíchov má v této kategorii tři opravdu šikovné plejery, kteří doslova a do písmene neslezou z ledu, jenže tohle je jejich  cesta do pekel . Takže jedna prohra jaro nedělá a důležité je , kde budou kluci  , a kolik jich bude  , za x let !!!

 

U  8 ML.  PŘÍPRAVKA  2006

SK ZČE  -  KOŠUTKA   15  :  5

Doslova střelnici si udělali naše "06" ve svém prvním jarním mistrovském zápase , ve kterém sestřelili hostující Košutku . Hosté vzdorovali jen v úvodu zápasu , ale pak už to tam začalo padat , jako na běžícím pásu .

 

 

voves-pes.jpg

 Takhle "nepříjemně" se tvářil pes našeho kapitána starších žáků Dominika Vovse , hned po té , co mu Domino sdělil , že kvůli bolavému kolenu nebude moci nastoupit do zápasu krajského přeboru s Domažlicema .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář