Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 26.- 27. 4. 2014

MUŽI JEDOU NA VLNĚ

 

bedy.jpg

Kapitán našeho "A" týmu mužů - Petr Bednář byl jazýčkem na vahách v divizním zápase s Jindřichovým Hradcem . V 82 minutě totiž nebyl líný na krok a do prázdně branky vsítil jediný gól zápasu , když dorazil brankářem  vyraženou střelu Tomáše Vnuka do prázdné svatyně hostujícího týmu .  

 

MUŽI SE VEZOU NA VLNĚ

 

"A" muži si připsali další bodíky do divizní tabulky a přisáli se k boji o záchranu, jejich rezerva je odpoledne napodobila a zůstala ve hře o postup . Dorostenci smázli Stříbro a žákům se dařilo tak nějak střídavě .

 

MUŽI   "A"    

   SK ZČE  -  JINDŘ. HRADEC     1   :     0

( BEDNÁŘ )

TOMÁNEK

HEJNAL     ZOUBEK    SVĚTLÍK    VÍT

VOHRNA    ŠEBEK    ŠULC      BEDNÁŘ

     VNUK     PETERKA

Stř. :  62´CHOCHOLATÝ  ,  87´ SVOBODA

Jindřichův Hradec hraje sice o záchranu , ale na jaře je porazili jen dva první celky tabulky Písek a Benešov . O to radostnější je fakt , že naše vítězství bylo naprosto zasloužené, byť ho kapitán Bednář vystřelil až za osm minut dvanáct !!! To co se zdálo před 14-ti dny jako nemožné je tu a kluci po dlouhé době nebudou hrát jen o čest . Teď jsme zpátky a hrajeme o záchranu a byť se to zdá jako špatná zpráva , je tomu právě naopak . A doufám , že tou tabulkou budeme čeřit dále !!!!

 

MUŽI  "B"

      DRUZTOVÁ -  SK ZČE "B"      0   :   3

( NEMČEK , SÝKORA , WILL )

Béčko si parádně poradilo v zápase na hřišti Druztové. Vesnice na severním Plzeňsku hraje o záchranu a všeobecně se čekal mnohem tužší odpor . Nic to nemění na faktu , že kluci po trochu nepovedeném vstupu do jara šlapou a pořád jsou ve hře o postup di 1. A třídy . 

 

STARŠÍ DOROST

            SK ZČE  -  STŘÍBRO      6   :   0

( BRÁCHA 2 , TÝML , KOZÁK , PAUL , KUNCENDORFER )

Starší dorostenci si smlsli na hostech ze Stříbra , kteří jim vzdorovali jen první poločas. Kluci takovéhle představení potřebovali jako sůl a doufejme , že to zopakujou už za týden . 

 

MLADŠÍ DOROST

      MÁ VOLNO

 

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

  SK ZČE - TÁBORSKO    2    :    2

( VODRÁŽKA  , BARTIČKA  )

Po prvních deseti minutách to vypadalo , že to bude parádní výkon s parádním výsledkem, jenže hosté na velmi pěknou branku Honzy Bartičky velmi brzo odpověděli a skore srovnali . Po trefě Vodrážky jsme sice šli ještě do přestávky do vedení , ale to už hosté hru vyrovnali . Druhá půle už ale byla plně v režii hostů , kteří po několika minutách srovnali na 2 : 2 a bylo jen otázkou času , kdy přidají třetí rozhodující branku . Bohudík nepřišla , takže klukům spadl do klína bod, za výkon v první půli a za bojovnost ve druhé možná i zasloužený . 

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

         NEPOMUK - SK ZČE      2    :    1

(  VODRÁŽKA  )

Dvoulitry dostali první branku už v první minutě a moc dobře to s nima v tu chvíli nevypadalo . Jenže obraz hry se velmi rychle otočil a byli to naši kluci , kteří tvořili hru a byli o chloupek lepším týmem . Po přestávce sice dostali druhou branku , ale hned vzápětí dali kontaktního gola a brankář Hrabačka je díky svými perfektnímy zákroky držel v naději až do poslední vteřiny utkání , ve které ještě chytil penaltu . 

 

U 13  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

          NEPOMUK  -  SK ZČE      5   :   6

( VALEŠ 3 , MAUR , LEDVINA , BEŠTA )

Kluci sice vyhráli , předvedli několik velmi pěkných akcí a dali šest branek . To vše vypadá jako , že to bylo super , ale samotný výkon měl k dokonalosti daleko . Každopádně se tři body určitě počítají . 

 

U 12 MLADŠÍ ŽÁCI   2002

            PRACHATICE  -  SK ZČE     2   :   2

( ZÍMA , BOUDA )

Nuladvojky  vyrazili v soboptu daleko na jih a v pošumavském městečku Prachatice předvedli velmi solidní výkon , který jim nakonec stačil na jeden bodík . Takže gratulace !!!

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003

 SK ZČE  -  VIKTORIA F     7   :   2

Naší nejstarší přípravku čekal další veledůležitý zápas v boji o celkové prvenství a zvládli ho na jedničku . Z úvodního drtivého tlaku nastřelili třkrát břevno , dvakrát tyč a dalších možná 5 tutovek k tomu ještě zahodili a jak už to tak bývá , soupeř jednou utekl a šel do vedení . Spravedlnost však tentokráte nezůstala slepá a kluci zápas ještě do přestávky otočili a nakonec zaslouženě vysoko vyhráli  

 

U 10  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

 SK ZČE   -  PRAZDROJ   2   :   0

Kluci potvrdili velkou jarní formu a připsali si do tabulky další tři body , které je posouvají do vyšších pater . Tentokráte to nebylo nijak super výkonem , ale tři body doma zůstali naprosto zaslouženě .

 

U 9  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA   2005

SK ZČE   -  PŘEŠTICE     18   :   5

Naše "05" sehráli velmi dobrá zápas s Rokycanama , ve kterém sice o dva góly prohráli , ale zápas to byl jako řemen . O dva dny později si smlsli na Přešticích , ikdyž to také není žádný špatný tým .

 

U  8 ML.  PŘÍPRAVKA  2006

LETNÁ  -  SK ZČE      3   :   3

Ani ve svém druhém zápase kluci nepoznali co je to prohra a v docela dobrém zápase si nakonec připsali další bodík .  .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář