Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 21. - 22. 5.

DAŘILO SE HLAVNĚ STARŠÍM ŽÁKŮM

MUŽI   "A"    

    SK ZČE  -  NOVÁ VES    1   :   4

( VNUK )

TOMÁNEK

HEJNAL    SVĚTLÍK    TOUBEK   VÍT

VOHRNA   ŠULC    ŠKARDA     BEDNÁŘ

 VNUK       CHOCHOLATÝ

Stř. : WILL , PETERKA , MACHT , MESZÁROŠ

Tak tohohle výsledku je opravdu škoda , protože přes hodinu to vypadalo na jasnou záležitost našich borců . Už chvíli po úvodním hvizdu se kluci dostali do několika slibných příležitostí , ale skore zůstalo bezbrankové až do poločasu, ikdyž jsme neustále měli navrch . Bohužel už během prvního dějství  musel trenér Kural dvakrát nuceně střídat , když postupně pro zranění odstoupili ze hry Chocholatý a Hejnal , a nahradili je Will s Peterkou . Chviličku po přestávce jsme se po trefě Vnuka dostali do vedení a v tu chvíli by na hosty nikdo nevsadil ani pětník . Rozhodnutí ale přišlo hned záhy , kdy se naši borci během několika sekund dostali do třech stoprocentních šancí , ale zařízení netrefili . Pak se to rázem uplně otočilo a byla z toho čtyřka v naší síti . Je to velká škoda , protože to byl dlouhou dobu jasný zápas , ale za těch 70 minut lze kluky pochválit a to dost . 

 

MUŽI  "B"

               HRÁDEK  -  SK ZČE "B"    2  :  2  ( 2 : 3 na PK )

( ŠEBEK , ROUT )

Béčko se podruhé za sebou dostalo až do penalt a zase vnich bylo lepší než soupeř . Rozhodně jsou dva body z Hrádku dobré .

 

STARŠÍ DOROST

SK ZČE  -  SENCO      2   :   7

( TÝML , KOZÁK )

Velmi podobný zápas jako "A" muži sehráli naši starší dorostenci . Skoro hodinu to vypadalo , že jestli někdo urve tři body , tak bude maximálně o gól , ale vše bylo najednou jinak . Za stavu 1 : 1 přišla smrtící čtyřminutovka , ve které hosté dávali  góly ani ne po minutě a ty čtyři zásahy byly naprosto rozhodující . Každopádně za první poločas snesou kluci i pochvalu , za ten zbytek zápasu se musí stydět .

 

MLADŠÍ DOROST

          SK ZČE  -  SENCO      0   :   1

Věc pro naše mladší dorostence skoro nevídaná , tj. dvě porážky v řadě za sebou , je tady a kluci se z toho budou muset nějak oklepat . První poločas byl ještě dobrý , byli jsme fotbalovější a bylo jen otázkou času kdy dáme první branku zápasu . Jenže ouha , branka nepřišla a ve druhé  půli se začala karta strašně rychle obracet a  výsledek je takový , že Senco vyhrálo zaslouženě . 

 

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

   SK ZČE - BENEŠOV     2   :   2

( VODRÁŽKA , HUMLBKA )

Fotbal , při kterém se děli všemožné věci , viděli diváci v zápase s Benešovem . Kluci nastoupili do zápasu se soupeřem , kterého měli v tabulce skoro na dohled , docela dobře a nějakých 10 minut to nevypadalo vůbec zle . Jenže zbytek půle předvedli snad nejhorší letošní výkon a hosté naprosto zaslouženě šli do vedení , když proměnili pokutový kop . Po bouřce v kabině se na  hřišti objevil uplně jiný tým a bylo se na co koukat . Po faulu na Vodra dostali hosté červenou kartu a z následného trestného kopu se trefil Ondra Hubka, když balon zřejmě špičičkou tečoval Kuba Huml - proto ta přesmyčka ve střelcích :-) . Hned po brance se však na hřiště přivalila normální bouře a utkání se na více než půl hodinu muselo přerušit . Ta pauza nás trošičku pozastavila v našem náporu a vypadalo to na konečnou remízu 1 : 1 . Jenže v poslední minutě jsme udělali na polovině chybu , hosté nadvakrát prostřelili našeho brankáře  a jejich lavička propukla v neskutečný gejzír radosti . Jenže fotbal se hraje až dokud rozhodčí nazafouká konec . Za pár vteřin se k odraženému balonu na hranici šestnáctky dostal Honza Vodrážka , vymetl hostující šibenici - 2  : 2 a konec . Naše raost byla hodně podobná tá benešovské :-)

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

           SENCO  -  SK ZČE   2   :   3

(  VODRÁŽKA  2x  ,  PROCHÁZKA )

Kluci vyrazili na Doubravku a rozhodně nebyli v zápase favoritem . Jenže předvedli , že fotbal hrát prostě umí a že se jich můžou příští rok soupeři už teď v klidu  bát . Je pravda , že první polovina byla sice více méně vyrovnaná , ale nebýt našeho brankáře Pavla Hrabačky , tak jsme se mohli jít o půlce vysprchovat . Jenže chytil vše a Vodr mohl v poslední minutě otevřít skore . Hned po přestávce se trefil  Prochy a vypadalo to ještě růžověji . Jenže už v tu chvíli tlak domácích opravdu sílil  a chvilku před koncem to bylo 2 : 2 . Pak však vytáhl trumfové esa z rukávu trenér Hrabačka starší ,  poslal zpátky na hřiště Milotu s Vodrážkou a po jejich akci se trefil Vodr na 2 : 3 !!!

 

U 13  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

 SENCO  -  SK ZČE   6   :   2

(  VALEŠ  ,  BEŠTA  )

Kluci se postavili k zápasu pouze v osmi lidech , tedy bez možnosti střídání  a záhy dostali hned dvě branky . Jenže je tohle nijak zvlášť nesrazilo do kolen a po zbytek zápasu byli domácím vyrovnaným soupeřem .

 

U 12 MLADŠÍ ŽÁCI   2002

         Naše ligová U 12 má volno

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003

 SK ZČE 03  -  SK ZČE  04      5   :   0

Los svedl tento týden ke vzájemnému zápasu obě naše starší přípravky a bylo se na co koukat . Starší sice nenechali nic náhodě a asi zaslouženě vyhráli , ale 04 ukázali , že to příští rok budou mít všichni jejich soupeři setsakramentsky těžký !!!

 

U 10  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

 SK ZČE  04  -  SK ZČE   03    0  :  5

Vše výše popsané a ještě jednou pochvala za předvedený výkon .   

 

U 9  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA   2005

SK ZČE  05  -  SK ZČE  05    12  :  13

I v kategorii mladších přípravek se doma ukázali oba dva naše týmy a postavili se proti sobě . Výsledek byl 13 : 12 a je naprosto jedno kdo vlastně vyhrál , protože vítězem byli všichni ti co na tom zápase byli . Kluci ukázali , že tenhle ročník má prostě budoucnost a z vlastní zkušenosti vím , že pokud nebudete mít v jednom ročníku aspoň 18 dobrých kluků , tak nikdy nic nedokážete. Je to dlouhá cesta , ale správná !!!

 

U  8 ML.  PŘÍPRAVKA  2006

LETNÁ  -  SK ZČE      3   :   3

Ani ve svém druhém zápase kluci nepoznali co je to prohra a v docela dobrém zápase si nakonec připsali další bodík .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář