Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS Z 10. a 11.5. 2014

A ZASE TO BYLO DOBRÝ ....

 

coky-2014.jpg

 

Lukáš "ČOKY"  Chocholatý se postupně přeorientovává z pravého beka na hrotového útočníka a jde mu to k duhu . V sobotu byl na hrotu doslova k neudržení a velkou měrou přispěl ke konečné výhře 3 : 1 nad Čížovou , která znamenala , že se po dlouhatanánské době nenajdeme na dně divizní tabulky .

 

A ZASE TO BYLO DOBRÝ !!!

 

O víkendu nezvládli výsledkově své zápasy pouze B muži a krajští žáci , ostatní naši zástupci bodovali naplno a více méně potvrdili velmi dobrou formu posledních týdnů všech našich kategorií .

 

 

MUŽI   "A"    

  SK ZČE  -  ČÍŽOVÁ            3   :   1

( VNUK 2 , BEDNÁŘ )

TOMÁNEK

HEJNAL    SVĚTLÍK    ZOUBEK    VÍT

VOHRNA    ŠULC     ŠKARDA     BEDNÁŘ

CHOCHOLATÝ    VNUK

Stř. :  SVOBODA , NEMČEK , NB PŘÍHODA

Kluci potvrdili výbornou formu z posledních týdnů a po strašně dlouhé době se odpoutali ode dna divizní tabulky . Od první minuty jsme byli ve všem lepší a zaslouženě jsme šli po půlhodině do vedení . Trošku nás sice zarazilo , že hosté během několika minut skore srovnali , ale ještě do poločasu jsme si vedení vzali zpátky a ve druhé půli jsme si už šli pro tři body s naprostým přehledem .

 

MUŽI  "B"

           ZBIROH  -  SK ZČE "B"       1   :   0

Béčko bohužel nezvládlo svůj zápas na hřišti Zbiroha a bude muset čekat na více než jedno zaváhání druhého Mýta , aby ještě mělo nějakou šanci si zahrát baráž o 1.A třídu . 

 

STARŠÍ DOROST

             SK ZČE   -  SUŠICE    8    :   0

( TÝML 3 , HUŠKA 2 , PAUL , KARÁSEK , BRÁCHA )

Sušice nastoupila ke svému zápasu s naprosto totožnou sestavou , která měla v nohách zápas mladších dorostenců a tak o výsledku nebylo od začátku pochyb . Ještě k tomu se kluci trefili hned v úvodní minutě a v tu chvíli to vypadalo na veledebakl . Hosté se však po celou první půli velmi dobře bránili a skore začlo narůstat až po přestávce . 

 

MLADŠÍ DOROST

       SK ZČE - SUŠICE      4   :   0

( KARÁSEK , KAŠE , KOLÁŘ , DIVIŠ )

Kluci v pohodovém tempu došli ke čtyřbrankové výhře , když v zápase hostům míč prakticky nepůjčili . Držení míče bylo skoro drtivé , ale chybělo tomu daleko více přímočarosti . Každopádně kluci potvrdili svojí výbornou jarní formu, která jim doufejme vydrží až do konce soutěže . 

 

U 15  STARŠÍ ŽÁCI 99 

   SK ZČE - JINDŘ. HRADEC      5   :   0

( GAVRYLOVSKYY 2 , VODRÁŽKA , MARKVART , BROŽEK )

Žáci potvrdili tři body ze hřiště Viktorie Plzeň domácí výhrou nad sokem z dolních pater tabulky a to jednoznačnou . Od první minuty se hrálo jen jednu bránu a hosté za celý zápas naší branku vážněji neohrozili . Hvězdou zápasu byl domácí útočník Leo Gavrylovskyy , který byl u všech pěti našich branek !!!

 

U 14  STARŠÍ ŽÁCI  2000  

           SUŠICE  -  SK ZČE      5   :   0

Proti našim dvoutisícovkám nastoupili ve druhém poločase kluci , kteří hrají v Sušici za starší i za mladší dorost a ve hře to bylo znát . Byť byla první půla vyrovnaná , tak ve druhém dějství už to bylo jen na jednu bránu a to na tu naší .

  

U 13  MLADŠÍ ŽÁCI  2001

            SUŠICE  -   SK ZČE    4   :   1 

Ani naši mladší žáci si nevezou ze Sušice ani bod . Kluci navázali na svůj poslední výkon s Přešticema a opět předváděli velmi dobrý fotbal . Bohužel se fotbal hraje na góly a na ty v sobotu v Sušici byl jen jeden kluk a ten hrál za domácí . Každopádně to bylo dobré !!!

 

U 12 MLADŠÍ ŽÁCI   2002

            BENEŠOV  -   SK ZČE     3   :   0

   SPARTA PRAHA - SK ZČE      12   :   0

Nuladvojky se ve čtvrtek postavili na umělce Benešovu a krom toho , že zase nedali ani jednoho góla , tak to nebylo vůbec špatné . Dostat ten kulatý nesmysl do soupeřovi brány je pro nás skoro neřešitelný úkol , byť samotná hra není vůbec zlá . V neděli se na Strahově postavili Spartě Praha a drželi s ní krok jen v prvních 20-ti minutách , pak se domácí uklidnili a začalo jim to tam padat .

 

U 11  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2003

 SK ZČE  -  TOUŠKOV     7   :   0

V utkání , kde se první postavil proti poslednímu celku tabulky , bylo od začátku jednoznačnou záležitostí našich borců .

 

U 10  STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004

 SK ZČE  -  KOŠUTKA   8   :   2

Po zdařilém vystoupení na E on CUPu , ze kterého si kluci přivezli jeden olympijský bod za šesté místo , se opět kluci představili v domácím prostředí , kdy v mistrovském zápase přivítali Košutku . Nutno podotknouti , že to bylo parádní představení a spousta přítomných diváků se mohla utleskat .   

 

U 9  MLADŠÍ PŘÍPRAVKA   2005

SK ZČE   -  PŘEŠTICE     18   :   5

Naše "05" sehráli velmi dobrá zápas s Rokycanama , ve kterém sice o dva góly prohráli , ale zápas to byl jako řemen . O dva dny později si smlsli na Přešticích , ikdyž to také není žádný špatný tým .

 

U  8 ML.  PŘÍPRAVKA  2006

LETNÁ  -  SK ZČE      3   :   3

Ani ve svém druhém zápase kluci nepoznali co je to prohra a v docela dobrém zápase si nakonec připsali další bodík .  .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář