Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÍTĚZNÉ DOROSTY

O prvním zářijovém víkendu nám dělali radost B muži a oba dorosty

VÍTĚZNÉ DOROSTY

 muži tentokráte pro - padli ! 

pupina.jpg

Tomáš Pfleger sice píseckému Zušťákovi jednu penaltu pustil a tím domácí snížili na 2 : 3 . Parádní kousek si ale nechal v rukávech na poslední vteřinu utkání, v té si totiž Zušťák postavil balon na značku pokutového kopu znovu a tentokráte už za nerozhodného stavu 3 : 3. Jak to dopadlo vidíte na fotografii . Ole !!!

 

 

MUŽI

 

HOŘOVICKO - SK ZČE muži "A"

2   :   0

 

Velmi jednoduše získali domácí Hořovice další tři body do tabulky divizní skupiny A a to hlavně díky výkonu našeho týmu . Z té plzeňské party šelem , které se pyšní tím , že jezdí po hřišti jak motorové pily , se  rázem stalo stádo oveček , které poslušně sekundovali domácí výhře . Trenér Kural poslal na hořovický trávník mimochodem vcelku hnusného sportovního areálu , tuto základní jedenáctku :

PFLEGER

CHOCHOLATÝ   HEJNAL     SVĚTLÍK      VÍT

SVOBODA     BEDNÁŘ     FEIFERLÍK         ŠULC

HRÁDEK           VOHRNA

Střídali : MESZÁROŠ , WILL , ŠKARDA , ŠEBEK , TOMÁNEK , MACHT

Samotné utkání nepřineslo moc fotbalové krásy a krom prvních deseti minut , kdy se na trávníku nedělo zhola nic , ale hra byla více méně vyrovnaná, se daleko více prosazovali domácí borci . Čekalo se na první chybu a tu jsme bohužel udělali my ! Na levé straně jsme přišli o balon a brejkovou situaci 3 na 1 domácí provedli na jednčku - 1  :  0 . Domácí měli pořád tlak  a jediný střelecký pokus na jejich bránu poslal hlavou Vohrna , jenže střela šla hodně metrů vedle tyče . Ve druhém dějství se obraz hry nezměnil a byli to opět domácí , kteří potrestali další naší chybu a v naprostém poklidu si došli pro tři body za vítězství .

Nejlepší hráč :  VENCA SVĚTLÍK 

 

SK ZČE muži "B"  -  MÝTO

5   :   2

(Vohrna 2x , Rolko , Meszároš ,Bedrna ) 

Bégo vletělo do zápasu stejně jako před týdnem proti Kaznějovu a když bylo po půlhodině skore 3 : 0 , určitě si kluci vzpomněli na harakiri , které prožili v prvním kole . Jenže naši přidali i čtvrtou branku a přesto , že Mýto snížilo , tak otěže zápasu drželi pevně v rukou naši borci .

 

 

DOROSTY

 

PŘEŠTICE  -  SK ZČE  starší dorost

1   :   2

 ( Gita  , Vítek Huy )

Starší dorost přivezl tři body z Přeštic a to se rozhodně počítá !!! V prvním poločase sice mohl prohrávat o několik branek , ale brankář Příhoda a naprostá nešikovnost domácích střelců zařídili , že stav byl nerozhodný . Ve druhém poločase jsme se postupně více a více tlačili před domácí bránu a když už se zdálo , že budou následovat pokutové kopy , dostal se k balonu Vítek Huy a nádhernou střelou strhla vítězství na naši stranu .

 

PŘEŠTICE  -  SK ZČE mladší dorost

0    :    3

( Kozák 2x , Gožo )

Kluci bojovali už před týdnem v Klatovech až do závěrečných minut o body , ale vyšlo to až tentokráte a to i přesto , že někteří kluci měli v nohách zápas za starší dorost . I s tímhle si ale kluci poradili a v celku bez obtíží si došli pro první tři body v tabulce , když na světelné  tabuli svítilo konečné skore 0 : 3 už po první půli . 

 

ŽÁCI

 

U 15    SK ZČE "99" - Č. BUDĚJOVICE 

1   :   6

 ( Hubka )

naši nejstarší žáci si svůj zápas předehráli už ve čtvrtek a opět si potvrdili , že hrát ligovou soutěž v U 15 je nesrovnatelně těžší , než v předešlých letech . Soupeři mají obrovskou kvalitu a v každém týmu je oproti loňsku celá řada ještě lepších hráčů než tomu bylo v loni . Kluci měli za sebou soustředění v Liblíně a tím pádem trochu těžší nohy , ale vyjma prvních 15 minut ve kterých skoro umřeli na VYSTRAŠENÍ , tak podali bojovný výkon na hranici svých možností .

 

U  14  SK ZČE  "2000"  -  TACHOV

1   :   6

( Těžký )

"Dvoulitry" vstoupili do zápasu skvěle a po pár minutách se ujali vedení, když se po nádherné samostatné akci trefil Samuel Těžký . Tachov se ale pouze jen zahříval a postupem času naše kluky jasně přehrával. Pochvalu zaslouží snad jen zastupující gólman Kuba Krystl , který pochytal ještě spoustu šancí .

 

U  13  SK ZČE "2001"   -  TACHOV

1   :   12

Omluvou může být snad jen to , že drtivá většina kluků měla v nohách dopolední ligový zápas v Písku, ale zklamání to každopádně je obrovské , protože pořád bylo v týmu několik 2001 , kteří by měli tento tým táhnout.

 

U  12  PÍSEK   -   SK ZČE  "02" 

10   :   0

Tak už před zápasem , při pohledu na tabulku , bylo jasné , že kluky nečeká vůbec nic jednoduchého . Písek v posledním kole smáznul exligové České Budějovice poměrem 19 : 3 a bylo jasné , že jedině stoprocentní výkon nás může uchránit od pohromy . Jenže výkon našeho týmu byl naprosto tragický !