Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÍTĚZNÁ U 17 A "B" MUŽI

SOUHRN VÝSLEDKŮ Z POSLEDNÍHO ŘÍJNOVÉHO VÍKENDU

VÍTĚZNÁ  U17

a zase

MUŽSKÁ REZERVA

domino.jpg

Kapitán "dvoutisícovek" Dominik Voves povede v neděli po obědě svůj tým ve velmi těžkém utkání , ve kterém naši kluci přivítají Senco Doubravka .

 

MUŽI 

 

 NOVÁ VES pod PLEŠÍ - SK ZČE muži A 

3   :   1 

(Peterka)

Tak výsledek slušný a co je důležitější , tak i samotná hra nebyla vůbec špatná a to je v naší situaci asi to podstatné . Kluci by v těchhle zápasech měli sbírat zkušenosti a ty pak časem pořádně prodat . Na příbramský azylový trávník vyběhla tato sestava :

TOMÁNEK

CHOCHOLATÝ   SVĚTLÍK    WILL    MACHT

VOHRNA   HEJNAL   BEDNÁŘ  FEIFERLÍK

ŠULC       HRÁDEK

Střídali : 60´ŠMÍD , 65´VÍT , 75´SVOBODA , připraven náhradní brankář PFLEGER

 

 SK ZČE muži "B"  - HRÁDEK

3   :   0

( Rout 2x  , Šilhánek )

Béčko potvrdilo momentální fazonu a íkdyž hrálo ve stejný čas jako "A" tým , nenechalo nic náhodě a smetlo hostující Hrádek o své klasické tři branky . Nutno pochválit jak muže , tak i kluky z dorostu , kteří přes velmi náročný zápas na Sencu neváhali a hodně  pomohli k jednoznačné výhře . 

 

DOROSTY

 

SENCO  -  SK ZČE  starší dor.  

0    :    0  ( 2 : 0 na PK )

V prvním poločase nebyl vidět na hřišti rozdíl že Senco soutěž momentálně vede a že naši jsou na místě devátém . Kluci hráli velmi dobře a přesto , že za celý zápas nepadla ani jedna branka , bylo se na co dívat . Ve druhé půli už měli domácí mírně navrh , ale i my jsme pořád hrozili jak z rychlých protiútoků , tak ze standartních situací .  Nakonec si to kluci pokazili až v penaltovém rozstřelu , ve kterém sice brankář Honza Příhoda chytil první dvě pentle soupeře , ale naši bohužel nadali ani jednu ze čyř pokusů !!!

 

SENCO  -  SK ZČE mladší dor.  

0   :   1

( Domino Vojta )

Tak tohle jsou super body , které se rizhodně ještě budou hodit !!! Sice to nebylo rozhodně naprosto zasloužené vítězství , ale fotbal se hraje na góly a ten jsme dali jen my . Doubravka bylo trochu fotbalovějším týmem a když se po faulu brankáře dostala i k exekuci pokutového kopu , vypadalo to s námi zle nedobře . Jenže Luky Němej udělal hop a pentli chytil a za chvíli se utrh z pravého beka Domino a dal jedinou branku zápasu .

 

 

ŽÁCI

 

U 15   BENEŠOV  -   SK ZČE "99" 

7    :    0

Kluci měli před nedávnem docela dlouhou šňůru zápasů bez porážky a teď se bohužel dostali na šňůru zápasů, ve kterých dostanou pořádný příděl . každopádně nic hrozného se neděje , teď je sice čekají klokani z Bohemky , kdy to rozhodně zase nebude jednoduché , ale pokud v posledním kole uspějí v Kunicích , bude vše zapomenuto a podzim bude úspěšný !!!

 

U  14    SK ZČE  "2000"  -  SENCO 

0   :   2

Tak prohrát 0 : 2 s týmem , který je na druhém místě krajské tabulky a má jen tři body ztráty na první místo, by se zdálo pro naše dvoulitry jako úspěch . Jenže skutečnost je taková , že Senco bylo doslova tragické a i naši o rok mladší kluci si s nimi při troše štěstí měli poradit . V téhle souvislosti by mě velmi zajímal výsledek pokud by k utkání nastoupili naši nejstarší žáci . Každopádně je to pro naší U 14 velká škola , kterou však musí proměnit v následujícím soutěžním ročníku v boj o krajský titul !!!

 

U  13     SK ZČE "2001" - SENCO

1   :   4

( Kydlíček )

Tak dobré je to , že kluci potvrdili svojí dobrou formu z posledních týdnů a s velmi silným Sencem hráli důstojnou roli . Střelecky se opět prosadil útočník Kry Kry , který se trefil už potřetí v sezoně !!!

 

U  12     SK ZČE  "02"  - BENEŠOV  

2   :   5

( Sedláček , Milfort Patrik )

Kluci předvedli jaký je rozdíl mezi nocí a dnem . V souboji s Benešovem prohráli první poločas 0 : 5 , aby proti stejnému soupeři vyhráli druhý poločas 2 : 0 . Takže za první poločas palec dolů a za druhý poděkování , že ta práce není tak uplně zbytečná a že kluci rozhodně mají na to hrát tuhle soutěž .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář