Jdi na obsah Jdi na menu
 


VEJPRNICE MĚLI LEHCE NAVRH

SOUHRN VÝSLEDKŮ Z VÍKENDU 21. - 22.10.

 SK ZČE muži A - ROKYCANY

1   :   3

( Vohrna )

Trenér Petr Kural poslal na trávník tuto zahajovací sestavu :

PFLEGER

CHOCHOLATÝ  WILL   SVĚTLÍK      MACHT

VOHRNA   BEDNÁŘ    HEJNAL     ŠMÍD

ŠULC    HRÁDEK

Střídali : FEIFERLÍK , ŠKARDA , PETERKA , VÍT , TOMÁNEK

Další , leč řekl bych hodně zbytečnou , porážku si připsali na své konto naši muži . Do utkání vstoupili sice zle nedobře a Rokycany si za prvních 7 minut připsali pět střeleckých pokusů . Pak se chvíli zdálo , že to bude dobré , ale přišla krásná spolupráce obou Viktoriánů a po akci Veselinovič - Koukal to bylo 0 : 1 . V tu chvíli to s našimi akciemi vypadalo velmi špatně, ale fotbal je v tomhle tak zvláštní , že nakonec mohlo být všechno jinak , jenže bohužel nebylo . Kluci totiž začali postupně vyrovnávat hru a když chvilku po přestávce vyrovnali i skore , bylo utkání naprosto otevřené . Jenže pak přišly dvě chyby , které se v téhle soutěži neodpouštějí . Jedna obrovská , druhá velká , obě po rohu a obě hosté potrestali . Takže nakonec jednoznačných 1 : 3 , ale naprosto zbytečně .

Stínem utkání byly dvě vážná zranění hostujících hráčů Čiháka a Vaščáka . Dle mých informací jsou oba už po operacích , první má vykloubené rameno a v něm přetrhané vazy , druhý jmenovaný také přetrhané vazy a k tomu zlomenou nohu . Na naši obranu je třeba konstatovat , že v prvním případě o faul zřejmě vůbec nešlo , v druhém sice ano , ale takových faulů je za zápas desítky , ale bohužel to tentokrát dopadlo takhle blbě .

Oběma klukům přejeme brzké uzdravení  !!!

 

 TLUČNÁ  -  SK ZČE muži "B" 

0   :   3

( Zervos 2 x , Škarda )

Béčko opět nezklamalo a pořád jede jak namazaný stroj . Prakticky už je v takové fázi , že se začíná čekat na ten tým , který je dokáže zastavit , nebo aspoň přibrzdit . Takže když se podíváme na tabulku , tak se rozhodně těším na souboj se Lhotou, který bude asi vrcholem téhle soutěže . Takže super , ale pozor , do tohohle zápasu ještě chybí tři týdny a v těch zápasy , které se také musí zvládnout aby ten náboj byl pořádný !!!

 

DOROSTY

 

SK ZČE  starší dor.  - VEJPRNICE 

3   :   3  ( 3 : 4 na PK )

( Brácha 2x , Zoubek )

Před zápasem bychom bod brali všema deseti a po zápase ho bereme všema dvaceti . Sice to ze začátku vypadalo ještě lépe , kluci vedli 2 : 1 a hráli dobře , ale pak přišel penaltový zákrok brankáře Příhody , penalta a červená . Tu ještě náhradní golman Čupy Zoubek pustil , ale vše si nechal na druhou půli . V té byl králem na hřišti , lapal jednu šanci za druhou a když chytil i další pentli , zdálo se že už ho nikdo nepřekoná .Pak sice nedosáhl na perfektně zahraný přímý volný kop , ale naštěstí chvíli před koncem Michal Brácha srovnal na konečných 3 : 3 . 

 

SK ZČE mladší dor. - VEJPRNICE  

2   :   1

( Sýkora , Kaše )

Podle postavení v tabulce se dá říci , že tohle jsou povinně získané body , ale hra tomu rozhodně nenasvědčovala . Kluci rozhodně nepředvedli nějaký oslnivý výkon a tak pokud je tady něco co zaslouží pochvalu , tak je to ten tříbodový zisk . Vyhrávat když se daří , umí totiž každý !!!

 

ŽÁCI

 

U 15    SK ZČE "99"  -  PŘÍBRAM

0   :   6

Tak patnáctka spadla tvrdě na zem , když ve středeční předehrávce nestačila na Příbram . Každopádně by se kluci měli oklepat , pečlivě připravit na poslední tři zápasy a ještě něco v nich urvat . Ani s Příbramí to nebylo tak jednoznačné , jak vypadá výsledek. V prvním poločase jsme udělali dvě individuální chyby a šlo se do kabin za stavu 0 : 2 . Ve druhé půli jsme se podstatně zlepšili , ale příbramští pustili do hry dvoumetrového chasníka s rychlostí pštrosa a ten se prostě uhlídat nedal .

 

U  14    VEJPRNICE  -  SK ZČE  "2000"

3    :   2

( Takáč , Bouberle )

Tak asi jen ve zlém nepříjemném snu se my zjevoval takovýhle výsledek . Čekal  jsem všechno možné , akorát ne porážku . Ono se nakonec nic neděje , kluci si připravují pozici na příští rok , ale byť jsem tenhle zápas neviděl , tak rozhodně byl tenhle tým k poražení . Zápas byl dlouho , předlouho vyrovnaný , ale bohužel , jako už několikrát , jsme inkasovali až v posledních minutách . 

 

U  13    VEJPRNICE  -  SK ZČE "2001" 

6   :   0

Vejprničtí mají v téhle kategorii podstatně lepší tým a tak konečných šest k nule není uplně tak strašný výsledek . Spíš mi mrzí , že jsme se nedokázali prosadit ani jednou . 

 

U  12    PŘÍBRAM   -   SK ZČE  "02"   

7   :   0

Dostat sedm branek v Příbrami není vůbec špatný výsledek , kluci hráli hlavně v prvním poločase na hranici svých možností a uhráli poločasových 2 : 0 . Ve druhé půli už ale začali mít domácí více příležitostí a skore postupně narůstalo . Škoda , že jsme žádnou akci nedotáhli až do konce .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář