Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽÁCI U14 - SK PETŘÍN"02" - SK PETŘÍN "03" 4 : 2

V SOUBOJI KAMARÁDŮ VYHRÁLI STAŘÍ

BRANKY :  VODRÁŽKA , SOTONA , MARKO , BOROVSKÝ

SESTAVA :   STREJC  -  HAKL , MILOTA , VONDRÁČEK , URBÁNEK  -  HAŠL , MARKO , SOTONA , NESVADBA - BOROVSKÝ ,  VODRÁŽKA

V dalším kole městského přeboru starších žáků  se proti nám postavili naše klubové nulatrojky a musím konstatovat , že na to jak mladí hráči se po place pohybovali , tak to bylo více než koukatelné utkání .

Nás bohužel v posledních dnech trápí velká marodka a kdyby nám nepomohl "Bizi" z nulajedniček , tak jsme dokonce nedali dohromady ani  základní jedenáctku . Takže všem osmi kouskům kteří nám chyběli , tak přejeme  brzké uzdravení ( teda krom těch , kteří chyběli z jiného než zdravotního důvodu ) , aby jsme už v příštím zápase byli minimálně soběstační , když ne kompletní !!! Ale ještě krátce k samotnému zápasu .

V zápase bylo spousty velmi příjemných chvil , ve kterých se nám dařilo rychle dostávat balon do prostorů k tomu určených a hlavně z těchto situací jsme se prosazovali i brankově . Kořením fotbalu jsou góly a když je ještě nějaký opravdu parádní , tak to divák vždy ocení . My jsme takové branky dali skoro všechny , ale zvláště trefy Dana Vodrážky a Kamila Marka by se   dlouho drželi v gólech měsíce i na České televizi :-)

Jako už po několikáté se naším nejlepším hráčem utkání stává

MARTIN MILOTA

který naplno ukazuje , že jen a jen trenérská dřina vede k růstu formy

 a druhým mužem utkání je

JINDRA NESVADBA

který předvedl jednoznačně nejlepší letošní výkon

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář