Jdi na obsah Jdi na menu
 


U17 SK PETŘÍN - MOST 0:0 (0:1pp)

O první jarní zaváhání sedmnáctky se postarali hosté z Mostu. 

V 21. kole jsme na domácím hřišti hostili třetí mužstvo tabulky z Mostu. První vzájemný zápas dopadl 8:4 v náš neprospěch, a tak jsme všichni měli tento výsledek na paměti a nechtěli jsme nic takového opakovat. 

 

Sestava: Zíma - Kolena, Nový, Veselý, Mertl - Ježek, Hendrych (80´Kostifar) - Svoboda, Pitipáč, Vrba (68´ Janča) - Vodrážka (C)

Začátek zápasu byl absolutně odlišný od předchozích utkání, kdy jsme do 20. minuty hráli na vlastní polovině pod vysokým tlakem soupeře a nedařilo se nám dostat do delších kombinací. Po dvaceti minutách se hra na pohled vyrovnala, ale ani jednomu z týmů se nepodařilo si za první poločas vytvořit gólovou příležitost. Druhý poločas byl z našeho pohledu výrazně lepší. Soupeře jsme dostávali pod tlak při rozehrávce, dařilo se nám kombinovat a hrát na polovině soupeře. První vyložená gólová situace se otevřela po přihrávce Janči před Vodrážkou, který si na malém vápně prvním dotykem připravil míč, ale bohužel brankář rychle vyběhl a zúžil střelecký úhel a šanci zneškodnil. Druhá a poslední gólová příležitost měl po krásném centru Svobody z pravé strany Kostifar, který ale bohužel na míč nedosáhl. I soupeř se před naším brankařem zjevil sám po dlouhé přihrávce z pravé strany, ale nepodařilo se Zímu překonat. Základní hrací doba skončila na obou stranách bez branky a penaltový rozstřel byl rozhodnut v šesté sérii, kdy bohužel neproměnil domácí Kolena a soupeř z utkání bral druhý bod. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář