Jdi na obsah Jdi na menu
 


U17 SK Petřín - 1. FK Příbram B 7:2

V druhém zápase jarní části sezóny padlo devět branek!

Po Baníku Sokolov jsme na domácím hřišti hostili 1. FK Příbram s mužstvem U16. Hosté v minulém kole porazili Písek 3:2, a tak jsme čekali vyrovnané utkání. Očekávání, i vzhledem k tabulce, byla jasná - vyhrát a získat další tři body do tabulky. 

SK Petřín - 1. FK Příbram B 7:2

Střelci za domácí: Svoboda (3´), Vrba (50´), Hendrych (12´, 41´), Zajíček (35´, 55´), Majer (63´)

Sestava domácí: Zíma - Kolena, Vodrážka (C), Veselý, Nový (57´ Tegi) - Hendrych, Pitipáč - Svoboda (60´ Keřlík), Kostifar, Vrba (63´ Majer) - Zajíček

Zápas pro nás začal velmi vydařeně, když se po rohovém kopu prosadil Svoboda a ve 12.minutě jsme ještě zvyšovali na 2:0. Volný přímý kop zahrával Veselý, který našel v pokutovém území Hendrycha, který se hlavou nemýlil. Následoval výpadek koncentrace, kdy jsme dovolili soupeři kombinovat ve středu hřiště, a tak si Příbram vytvořila několik šancí, z nichž jednu v 31. minutě proměnila. Branka soupeře nás probudila a dokázali jsme rychle zareagovat, po centru Svobody z levé strany zakončoval hlavou Zajíček. Ve 41. minutě se Hendrychovi podařilo "zakroutit" míč do branky přímo od rohového praporku. Do šaten se šlo za stavu 4:1. 

Do druhého poločasu jsme nastupovali se snahou o vstřelení další rychlé branky, což se nám v 50. minutě podařilo. Konkrétně Vrba využil své rychlosti, dostal se za obránce a následně přehodil brankaře z úrovně velkého vápna. Po pěti minutách si vzal míč Zajíček a po individuální akci poslal míč mezi nohy brankáře a vstřelil svůj druhý gól v utkání. V 57. minutě přišlo na řadu první střídání. Byl vystřídán Nový se žlutou kartou, kterého nahradil Tegi. V 63. minutě nahradil v utkání Majer Vrbu a ihned po vystřídání vstřelil sedmý gól.

Bohužel od 70. minuty za stavu 7:1 jsme vypadli ze hry a zápas se pouze dohrával. V 80. minutě jsme ještě stihli obdržet druhý gól a konečný výsledek utkání se upravil na 7:2.  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář