Jdi na obsah Jdi na menu
 


U17 METEOR - SK PETŘÍN 0 : 6

Další tři body a opět vysoká výhra sedmnáctky, tentokrát s nulou

vodr-2019-meteor.jpg

Sedmnáctka vyhrála na jaře už po páté v řadě a při plném bodovém zisku má  famózní jarní skóre 30 : 8 . Na fotce se  raduje hned pět nedělních gólů z Meteoru . Tu první dal kapitán Dan Vodrážka a další čtyři Radek Svoboda . K tomu jim vydatně pomohli "dělníci z pole " Jirka Kolena a Dominik Hendrych . 

 

 

20. kolo České ligy dorostu U17 skončilo opět pozitivně pro petřínskou sedmnáctku, která potvrzuje střeleckou formu a opět vstřelila více než 5 branek v utkání a po pěti jarních kolech zatím neztratila jediný bod a skóre 30:8. 

Meteor Praha U17 - SK Petřín Plzeň U17 0:6

Střelci za Petřín: Svoboda (39´, 72´, 77´, 89´), Vodrážka (13´), Janča (76´)

Sestava: Zíma - Kolena, Nový, Veselý, Talůžek - Ježek, Hendrych (78´ Kostifar) - Svoboda, Pitipáč (56´ Mertl), Vrba (72´ Janča) - Vodrážka (68´ Tegi)

Do utkání jsme vstoupili oproti minulým utkáním velmi špatně. Hráli jsme pasivně a dlouho jsme se nemohli dostat do kvalitní kombinace. Soupeř naší hry nedokázal využít a za první poločas ohrozil naši branku pouze dvakrát. My jsme se navzdory špatnému vstupu do utkání a neschopnosti určovat tempo hry dostávali velmi často do zakončení, celkem třináctkrát za první poločas, ze kterého jsme dokázali vstřelit dvě branky. Skóre otevřel kapitán Vodrážka ve 13. minutě, který zakončoval v pokutovém území po odrazu míče od napadajícího Koleny. Chvíli před koncem prvního poločasu vstřelil gól Svoboda, akce začala centrem Vrby do pokutového území na Vodrážku, který zpracoval míč a přihrál Svobodovi, který krásně trefil šibenici. Začátek druhého poločasu začal velmi odlišně, kdy nás soupeř dostal pod tlak a dostal se několikrát do zakončení. Naštěstí žádnou ze svých šancí nedokázal proměnit, a tak v 72. minutě Svoboda unikl z pravé strany po propadnutí míče za obranu a vstřelil uklidňující branku na 0:3. Ve stejné minutě přišel na hřiště střídající Janča, kterému stačily pouze čtyři minuty na vstřelení branky po průnikové přihrávce od Mertla. Ihned po rozehrávce soupeře jsme se dostali opět k míči a po krásné individuální akci Koleny, který asistoval Svobodovi, jenž zkompletoval hattrick. Poslední branku utkání netrefil nikdo jiný, než Svoboda v 89. minutě a uzavřel tak skóre utkání. 

Již tento týden hostíme třetí mužstvo tabulky, kterým je Most. Čeká nás jistě velmi náročné utkání, ve kterém budeme chtít potvrdit naši střeleckou formu. Další venkovní utkání nás čeká proti pražské Slavii U16. 

 

treneri-u17-2019.jpg

VYSMÁTÍ TRENÉŘI U 17

Spokojenost z trenérů U17 Zbyňka Jiskry a Kamila Krátkého  ,  doslova čpí !!! Jak by taky ne , protože vstup do jarní části soutěže zažívají kluci neskutečně dobrý . Trenéři však moc dobře ví , že ve fotbale je sláva a pýcha silně dočasný pojem a že je třeba pořád a pořád tvrdě pracovat . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář