Jdi na obsah Jdi na menu
 


U17 SENCO - SK PETŘÍN 0 : 8

Městské derby sedmnáctka zvládla na výbornou!

article preview

Po výkonem nepovedeném zápase s Kladnem, který jsme ale dokázali dovést do vítězného konce 5:1 jsme zavítali na půdu našeho městského rivala Doubravky. Soupeř jel na vítězné vlně, kdy se mu podařilo brát všechny tři body v zápasech proti Českým Budějovicím a Viktorce Žižkov. 

SK Senco Doubravka - SK Petřín Plzeň 0:8 (0:6)

Branky: Zajíček (13´, 29´, 57´, 72´), Vodrážka (22´), Pitipáč (34´), Vrba (26´), Veselý (41´)

Sestava: Zíma - Kolena (30´ Talůžek), Nový, Veselý, Tegi - Hendrych (60´ Ježek), Pitipáč - Janča, Vodrážka (C) (46´ Kostifar), Vrba (50´ Svoboda) - Zajíček 

Tento zápas měl velice jednoznačný průběh a brzy po začátku utkání jsme se dostali do vedení, kdy ve 13. minutě po obejití obránce zakončil k tyči Honza Zajíček. Další branka následovala po kličce kapitána Vodrážky, po které podruhé rozvlnil síť v domácí brance. Hned za 4 minuty jsme se radovali znovu po individuální akci Vrby, po které zakončil na bližší tyč. Ve 28. minutě se podruhé trefil Zajíček, kdy po kličce brankáři měl lehkou práci dopravit míč do branky. Ve 30. minutě bohužel museli obě mužstva nuceně střídat po ošklivém střetu Jirky Koleny s domácím obráncem. Ve 34. minutě vstřelil pátý gól Pitipáč a ve 40. minutě se trefil stoper Veselý. 

Do druhého poločasu jsme šli s cílem udržet čisté konto a ještě zvýšit vedení. V 56. minutě Zajíček zkompletoval hatrick a v 70. minutě přidal osmý gól po centru Svobody hlavou. Nyní je Zajíček druhým nejlepším střelcem České ligy dorostu U17 s 21 brankami a ztrácí pouhou jednu branku na vedoucího Pavla Klíče z Mostu. 

Příští kolo nás čeká velmi těžké utkání na domácím hřišti s Viktorií Plzeň.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář