Jdi na obsah Jdi na menu
 


U17 - VYŠEHRAD - SK PETŘÍN 2 : 4

Po volném víkendu jsme opět vyrazili na venkovní zápas do Prahy, tentokrát byl naším soupeřem FK Slavoj Vyšehrad.

article preview

Velikonoční volný víkend je pryč a s jeho odchodem přichází další kola České ligy dorostu U17. Tento týden nás čeká takzvaný "anglický týden" - odstartovali jsme ho zápasem s Vyšehradem, pokračovat budeme opět v Praze s Motorletem již ve středu a už v neděli budeme hostit Kladno. 

FK Slavoj Vyšehrad - SK Petřín Plzeň 2:4

Střelci: 9´ Vodrážka, 36´ Zajíček, 43´ Svoboda, 90´ Vrba

Sestava: Zíma - Kolena (46´ Mertl), Vodrážka (C), Veselý, Janča - Hendrych, Ježek (65´ Tegi) - Svoboda (73´ Nový), Kostifar (59´ Pitipáč), Vrba (90´ Talůžek) - Zajíček

Zápas jsme začali velmi špatně, nebyli jsme aktivní, neefektivně a neorganizovaně jsme presovali soupeře a soupeř byl naopak v obraně velmi organizovaný. První branku jsme dostali krátce po začátku, v páté minutě jsme lovili míč ze sítě. I přes náš nepovedený začátek do utkání se nám podařilo na branku zareagovat a po rohovém kopu se trefil hlavou kdo jiný než kapitán Vodrážka. Bohužel, vyrovnaný zápas byl pouze 10 minut. Soupeř nám vstřelil po centru z pravé strany branku na 2:1. Paradoxně po této brance jsme se "probudili" a hra se vyrovnala. Odměnou nám byli dvě vstřelené branky do poločasu. Ve 36. minutě se trefil po agresivním tlaku na stopera domácích Zajíček a ve 43. minutě z hranice pokutového území Svoboda chytře přehodil vysoko postaveného brankáře domácích. 

Druhý poločas jsme začali velmi kvalitně a tak probíhal celých 45 minut. Soupeře jsme nepustili do žádné vyložené šance a na střely jsme Vyšehrad přestříleli 6:1. Do posledních minut byl zápas pouze o jeden gól přesto, že jsme měli několik šancí na změnu skóre. Čtvrtá uklidňující branka padla až v 90. minutě, kdy se trefil Vrba. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář