Jdi na obsah Jdi na menu
 


U13 SK ZČE - POVLTAVSKÁ FA 0 : 4

PORÁŽKA PO BÍDNÉM VÝKONU

SESTAVA :  MILOTA  -  ZÍMA  ,  VESELÝ  ,  TALŮŽEK  ,  BREJCHA  ,  MAŠEK  ,  KAJER J , KAJER D , HAKL  ,  HAŠL  ,  VODRÁŽKA

Naprosto zasloužená porážka a já jen doufám , že se od Vás  podobného výkonu pořádnou dobu nedočkám !!! Konečně jsme i v téhle soutěži mohli přivítat soupeře na naší úrovni , ale my jsme propadli uplně ve všech činnostech . 

Už ten vstup do zápasu byl naprosto katastrofální a úvodních 20 minut bylo doslova děsivých . Ono totiž můžete umět cokoliv , ale pokud do toho nedáte srdíčko a nebudete u toho běhat , tak neuděláte kličku nikdy nikomu a to samé platí i o přihrávce , protože tu taky nedáte nikomu kdo stojí na místě . Máte tak trochu štěstí , že poslední dobou máte za sebou spousty zápasů , ve kterých jste hráli velmi dobře a že tohle byl fakt den blbec. 

MARTIN -  na to , jak  , kde a  kdy se dostal poprvé do brány , tak to zvládl skoro excelentně . Jediná pochvala

VESELKA - z tý tmavo hnědý barvy , kterou bych popsal náš výkon , tak Vesly má možná lehce narůžovělou barvu . Jeden z mála , který se tak nějak pral o každý půlmetr , ale po fotbalové stránce hrůza . Těch nikam nemířících odkopů bylo strašně !!!

ZIMIČ - na jednu stranu jako gólman si to zvládl ještě dobře , ale na druhou stranu jako dlouholetý zadák to bylo více než bídné . Zázraky jsem od tebe nečekal , ale to co je ti vlastní , to znamená taková ta bojovnost a  zarputilost tam byla jen někdy . Hlavní problém vidím v naprosté mlčenlivosti , pokud totiž stoper nemluví , nemůže hrát dobře !!!

TALY  -  pořád tak nějak vidím tvůj výkon v Budějovicích a k tomu si dnes měl pořádně daleko . Nebylo to celý zápas hrozné , byly tam chvíle , kdy na tobě bylo vidět , že bys to chtěl zlomit , ale fakt jen chvíle , pak si se zase na chvíli smířil s tím , že to nejde

MÁŠA - jednoznačně nejhorší jarní zápas , ale je třeba se z toho oklepat a příště prostě přidat

HAŠLÍS - ve středu nejlepší na hřišti , ale dnes nic

KÁJÍS DAN - ani tady si nevybavím nic , o čem bych mohl zavzpomínat , že by mi potěšilo , na druhou stranu špatný jako u většiny to zase nebylo

KÁJÍS HONZA - průměrný , nevýrazný výkon kterému chybělo něco navíc

BB  -  tady to nebylo tak špatný , ale pokud útočník za celý zápas nevystřelí na bránu , tak je to prostě špatně . Ty jsi tady od toho , abys dával góly

HAKY -  hned do prvního souboje si šel na půl plynu . Tady není opravdu na co čekat . Ten fotbalový zápas má svůj velmi dlouhý příběh , který začíná už nominací , pak cestou na zápas , rozcvičením , přípravou a pak , po několika hodinách , možná i dnech , přípravy se jde hrát !! A když po tom všem začneš tak nějak vlažně , tak je to prostě špatně . Ok ?

VODR - jednoznačně nejhorší výkon roku 2015 !!! Absolutně nepřipravený , absolutně nesoustředěný !!!! Už se konečně vykašli na všechny ty tvoje manýry a začni hrát fotbal , protože pokud makáš a hraješ , tak si pro tým přínosem . 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář