Jdi na obsah Jdi na menu
 


U13 + U12 - PARÁDA VE STŘÍBŘE

2. a 3. místo společných výběrů 2002 a 2003

Sestava :   KUNESCH  ,  ZÍMA  -   HAŠL , KAJER DAN , VALENTA , BLÁHA , MAŠEK , BREJCHA , KRŮTA , OTT , NESVADBA , PREISLER , LACYK , HAKL , URBÁNEK , JANDOŠ

Výsledky :

SK ZČE - SENCO DOUBRAVKA    2   :   0   a   1   :   0

SK ZČE - RAPID PLZEN               5   :   1   a   1   :   1

SK ZČE   -   SK SMÍCHOV             5   :   0   a   4   :   0

SK ZČE   -   STŘÍBRO                   4   :   0   a   0   :   0

SK ZČE    -   KARLOVY VARY       0    :   0    a    1   :   4

SK ZČE   -   SK ZČE                                   4   :   2

Branky : URBÁNEK 3 , KRŮTA 7 , NESVADBA 3 , MAŠEK 4 , JANDOŠ 5 , HAKL 2 , KAJER 2 , ZÍMA , PREISLER , BREJCHA

Tak máme za sebou asi vrchol našeho zimního snažení , protože až do mistrovských zápasů nás nic tak těžkého asi už nečeká . Bohužel !!! Protože tohle byl opravdu velmi kvalitní turnaj , plný kvalitních týmů , na výborném hřišti a za nádherného , leč mrazivého , počasí .

Na turnaj jsme přihlásili dva týmy , jeden ročníku 2002 a druhý ročníku 2003 , ale rozsáhlá marodka nás přiměla konat . V turnaji jsme sice nechali dva týmy , ale jelikož nás do Stříbra dorazilo jen 16 , točili jsme kluky nezávazně na tom jaký tým zrovna hraje , pořád dokola . A kluci se rozhodně nenudili . 11 zápasů v řadě dalo rozhodně zabrat . Už dlouho předlouho jsem od většiny z nich neslyšel : Ne trenére , už ne , já už nechci :-)  V tomhle směru si absolutní absolutorium zaslouží neprosto nezničitelný Adam Ott .

A teď už k fotbalu . Shrnu to jednou větou : MOC HEZKÝ POKOUKÁNÍ . Když si vezmu kolik kluků nám ve Stříbře chybělo  a jak by zase tihle naší hru posunuli o chlup dále , tak jestli jsem čekal , že to bude dobré , tak vše předčilo mé očekávání . Krok s námi drželi jen vítězné Karlovy Vary a ostatní , byť třeba uhráli remízu , tahali vždy za kratší konec .

Takže ze tuhle sobotu VELKÁ GRATULACE PRO VŠECHNY !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář