Jdi na obsah Jdi na menu
 


U 17 MOTORLET - SK PETŘÍN 2:0

Bohužel se nám nepodařilo navázat na nedělní výhru s pražským Vyšehradem a podlehli jsme Motorletu 2:0.

article preview

SK Motorlet Praha - SK Petřín Plzeň 2:0

Sestava: Zíma - Mertl (58´Svoboda), Vodrážka (C), Veselý, Talůžek (19´ Nový) - Ježek, Tegi (53´ Hendrych) - Janča (77´ Kostifar), Pitipáč, Vrba (77´ Kolena) - Zajíček

Hned v úvodu zápasu jsme dvakrát přežili svou smrt poté, co Zíma chytil dvě vyložené šance. Následně se hra poněkud vyrovnala a měli jsme několik šancí na vstřelení branky. Překonat brankáře domácích se nám podařilo, nicméně rozhodčí signalizoval ofsajd, ve kterém se nacházel Zajíček. Vzápětí byla proti nám odpískaná penalta, kterou soupeř v poklidu proměnil. Do šaten se šlo za stavu 1:0 a všichni jsme byli přesvědčení, že zápas dokážeme otočit a dovést k vítěznému konci. Hra v druhém poločase tomu také nasvědčovala, soupeř se nemohl vyrovnat s naším agresivním presinkem a často situaci musel řešit odkopem. Téměř celý poločas jsme byli aktivnější, soupeře jsme herně přehrávali, ale nedokázali jsme se dostat do vyložené šance. V 78´ minutě jsme se rozhodli vše vsadit na jednu kartu a s vědomím, že můžeme obdržet ještě jednu branku jsme posunuli Vodrážku na hrot - bohužel hned z první akce, kterou jsme měli soupeř překopl naší obranu a i přes dlouhý výběh gólmana Zímy ho domácí útočník dokázal přehodit a dostat míč do naší branky. 

V neděli nás čeká od 12:30 velmi důležitý domácí zápas s Kladnem, které je pouze o bod za námi a má odehraný o jeden zápas méně.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář