Jdi na obsah Jdi na menu
 


U 17 - SK PETŘÍN - FC PÍSEK 6 : 1

Čtvrtá jarní výhra v řadě, tentokrát proti mužstvu Písku. 

Třetí domácí zápas na domácím hřišti v rámci jarní části sezóny pro nás skončil pozitivně, kdy bereme tři body po vítězství 6:1 a bodově jsme se dotáhli na páté Kladno, které podlehlo Slavii. 

SK Petřín Plzeň - FC Písek 6:1 (5:0)

Střelci za Petřín: Veselý (p) (5´), Svoboda (9´, 87´), Vodrážka (21´, 45´), Pitipáč (23´)

Sestava: Drda - Kolena (53´ Mertl), Nový, Veselý, Talůžek - Ježek, Hendrych (53´ Tegi) - Svoboda, Pitipáč (64´ Velfl), Vrba (66´ Janča) - Vodrážka (C)

Do utkání jsme opět vstoupili velmi aktivně a podařilo se nám v prvních deseti minutách vstřelit dvě branky ze standardních situací. Hned v páté minutě utkání byla odpískaná penalta po faulu na Vrbu. Následnou branku vstřelil Veselý. Již za necelé čtyři minuty Vrba opět unikal obraně Písku, která jej faulem zastavila před pokutovým územím. K zahrání volného přímého kopu se postavil Svoboda a přes širokou zeď nedal brankáři šanci. Následovala branka z rohového kopu ve 21. minutě - Vrba našel ve vápně Vodrážku, který se hlavou nemýlil. Po třetím vstřeleném gólu jsme rychle po rozehrávce soupeře získali míč, dostali po průnikové přihrávce Hendrycha do křídelního prostoru, ze kterého Talůžek centroval do pokutového území, kde si míč našel Pitipáč a opět hlavou překonal brankaře. Pátou branku v prvním poločase jsme soupeři vstřelili takzvaně do šatny ve 45. minutě. Ježek poslal centr do pokutového území a kapitán Vodrážka se opět zavěsil do vzduchu po páté rozvlnil síť soupeře. Do šaten se tedy šlo za stavu 5:0. V 56. minutě soupeř vstřelil branku po rychlém protiútoku po našem rohovém kopu. V 78. minutě Písek zahrával pokutový kop, který ale neskončil v brance a poslední branku utkaní vstřelil domácí Svoboda v 87. minutě po asistenci střídajícího Mertla. 

Příští týden nás čeká cesta na pražský Meteor a 7. dubna hostíme druhé mužstvo tabulky - Most!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář