Jdi na obsah Jdi na menu
 


U 14 SK PETŘÍN - CHRÁST 2 : 6

PRVNÍ JARNÍ MISTRÁK "02"

BRANKY ( ASISTENCE )  : 

MARKO  (  VODRÁŽKA )  ,  MARKO  (  VODRÁŽKA  )

 

SESTAVA  :  ZÍMA  -  KAJER JAN , ŠERÝ , MILOTA , URBÁNEK  -  MAŠEK  ,  MARKO  ,  TALŮŽEK   -  SOTONA , HAKL , VODRÁŽKA   -  KAJER DANIEL  ,  HAŠL  ,  VONDRÁČEK  , BOROVSKÝ

 

V prvním jarním mistrovském zápase jsme na svém hřišti přivítali vedoucí Chrást a už před začátkem utkání bylo jasné , že nás nečeká vůbec nic jednoduchého . Každopádně po posledním přípravném zápase s velmi podobným celkem z  Horní Břízy , jsme měli lehce pozitivní pocity , protože kluci v Bříze ukázali , že fyzická vyspělost hráčů ve fotbale zase tak tolik neznamená .

Bohužel se nám ale hrubě nepovedl začátek utkání , kdy nás dvakrát za úvodní 2 minuty na levé straně vymíchal hráč našich 2001 Matěj Maur a bylo to hned 0 : 2 . Když pak za pár minut hosté dali na 0 : 3 vypadalo to s námi zle nedobře . Musíme ale konstatovat , že i v těchto fázích nebyla naše hra úplně špatná , ale šíleně nás sráželi prohrané souboje jeden na jednoho , ve kterém někteří naši hráči neskutečně propadávali . Kluci se ale nepoložili a za chvíli jsme byli zpět v zápase i výsledkově !!! Nejdřív vysunul Vodrážka Kamila  Marka , ten svůj sólový nájezd suverénně proměnil a když za pár okamžiků dostal ten samý hráč chytře rozehraný roh na hranici velkého vápna , tak se opět nemýlil !!Rázem to bylo 2 : 3 a vše bylo otevřené .

Bohužel jsme se už do konce zápasu ani jednou neprosadili , na rozdíl od soupeře , který několikrát rozhodl svojí fyzickou převahou a následné brejky bohužel trestal .

Rozhodně to ale nebylo z naší strany špatný výkon , který však chce minimálně zopakovat , nejlépe by bylo ho ještě zlepšit !!!

Pochvalu zaslouží více méně všichni , ale pokud bychom museli po vzoru NHL vybrat tři hvězdy zápasu , byli by to tito :

ZÍMA , URBÁNEK , MILOTA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář