Jdi na obsah Jdi na menu
 


U 13 VIKTORIA - SK ZČE 4 : 1

 VÝBORNÝ VÝKON NA VIKTORCE

 BRANKA : VODRÁŽKA

SESTAVA :  ZÍMA - VESELÝ  ,  TRYLČ  ,  NAVRÁTIL  ,  SEDLÁČEK  ,  TALŮŽEK  ,  VODRÁŽKA  ,  HAŠL  ,  KAJER DANIEL  ,  KAJER JAN   ,  NESVADBA  ,  

Tak takhle můžete prohrávat týden co týden a rozhodně se na Vás nebudu zlobit . Udělali jste mi fakt velkou radost  a zase jsem se přesvědčil , že jdeme správnou cestou . Teď ještě zústat na zemi a potvrdit to v zápasech které nás čekají v příštím týdnu , protože tam nás čekají papírově daleko lehčí soupeři a pokud udržíme tohle tempo a nasazení , tak to bude skvělé . 

K samotnému zápasu . Chvilku nám trvalo než jsme se dostali do toho tempa , ve kterém jsme pak odehráli skoro celý zápas a stálo nás to určitě jeden , ale možná i oba úvodní góly . Ale pak , ikdyž jsme se samozřejmě někdy hodně bránili , tak  jsme hráli možná maximum toho čeho jsme momentálně schopni a hlavně !!! Byli jsme i my nebezpeční !!! A to mě dělalo asi tu největší radost .

Ještě se trochu vrátím k jednotlivcům , protože tam bylo hned několik výkonů , které stojí za zmínku . Předem bych chtěl upozornit , že pokud chceme v takovémhle zápase hrát vyrovnanou partii , tak musí zahrát drtivá většina týmu dobře a někteří jedinci ještě lépe !!!

Takže tady rozdělení do třech kategorií :

Zahráli velmi dobře :  Veselý , Navrátil , Talůžek , Hašl , Nesvadba , Kajer Daniel

Zahráli velmi , ale velmi dobře : Kajer Jan , Sedláček , Trylč , 

Nejlepší na hřišti byli : Vodrážka a Zíma

Takže pánové ještě jednou velká pochvala a doufám , že Vás to poppožene zase o kousek dál !!!

Jen pro srovnání : Viktoria - Rokycany 10 : 2

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář