Jdi na obsah Jdi na menu
 


U 11 JE PO PODZIMU PRVNÍ

SOUHRN VÝSLEDKŮ Z VÍKENDU 9. - 10.11. 2013

2003.jpg

U 11 je  půlmistrem plzeňského přeboru nejstarších základen .

  

MUŽI 

 

 TÁBORSKO "B"  -   SK ZČE muži A

7   :   0

Už sobotní palcové titulky , že Táboirsko vede druhou ligu nevěštili nic dobrého a bohužel se to hned v neděli potvrdilo . Táborské áčko zažívá neuvěřitelnou sezonu a když se v základní sestavě domácího týmu objevila více než polovina skoro ligových borců , bylo zle nedobře .  Na umělce si to borci domácího celku strkali jako při bagu a ještě k tomu pálili jako u Verdunu . Hra se vyrovnala až v poslední půlhodině , které také skončila bezbrankovou remízou , v té už ale byli na hřišti jen hráči  táborské rezervy .  

 

 SK ZČE muži "B" - LHOTA

2   :   3

 ( Šmíd , Zervos )

Ve šlágru podzimní B třídy jsme narazili na vedoucí Lhotu a byť jsme po poločase vedli 2 : 0 , tak jsme nakonec odešli poraženi . Zdálo by se tedy , že je to velká smůla a škoda zároveň , ale objektivně řečeno , byla Lhota prostě lepší . Hosté sice prohrávali o dva góly , ale prakticky po celý zápas byli všude dřív a neustále tlačili na pilu . Takže sice porážka , ale pokud kluci zvládnou poslední zápas podzimu v Holoubkově , budou mít na kontě 30 bodů a to byl super výsledek !!!

 

 

DOROSTY

 

KRALOVICE  -  SK ZČE  starší dor. 

1   :   1  ( 2  :  4 na PK )

( Brácha )

Naši starší dorostenci se pomalu a jistě stávají specialistama na pentle . Na podzim se k penaltovému rozstřelu po remízovém zápase dostali už popáté a tentokráte je opět díky výbornému Příhodovi v bráně zvládli . Každopádně dva body z Kralovic se počítají a kdyby s penalty kopali i za týden po derby se Sportovní školou , bylo by to super !!!

 

SK ZČE mladší dor.  

měli volno

 

ŽÁCI

 

U 15    KUNICE  -  SK ZČE "99"  

0   :   2  

( Vilček , Vodrážka )

15 !!! podzimních ligových bodů je super výsledek našich nejstarších žáků . Kluci se na hřišti posledních Kunic trápili hlavně střelecky , ale jinak nebylo od začátku pochyb o tom kdo tenhle zápas vyhraje . Domácí jsme za celý zápas  nepustili k žádné střele na bránu a  jen naše  střelecká nemohoucnost nás držela dlouho v napětí . Každopádně rozdíl ve skore je sice jen dvougólový , ale ve hře  byl jako nebe a dudy :-)  

 

U  14     SK ZČE  "2000" 

Tři naše dvoutisícovky byli u druhé ligové výhry "rokycanské" U 14 . Honza Vodrážka , Samuel Těžký a brankář Pája Hrabačka se lvím dílem podíleli na vítězství v poměru 6 : 3 na hřišti Kunic .    

 

U  13     SK ZČE "2001" 

mají dohráno

 

U  12     SK ZČE  "02" - TÁBORSKO

0   :   9

Kluci předvedli v zápase proti daleko silnějšímu soupeři výkon , za který se rozhodně nemusí stydět . Bohužel jsme ale nedali ani jednu branku a to není rozhodně ideální . Důležitý je ale fakt , že většina odehrála zápas na hranici svých možností a to je nejdůležitější !!!

 

U  11   SENCO  -  SK ZČE "03"

2   :   4

( Jandoš 2 x , Preisler , Lacyk )

Los svedl v posledním kole dva nejlepší týmy v plzeňském přeboru starších základen a bylo se na co koukat . Naši kluci měli před zápasem o jeden bod méně a tak aby se mohli chlubit titulem půlmistra , museli na umělce doubraveckého Senca zvítězit . Těsně před zápasem sice přišla špatná zpráva , to když se pro nemoc omluvil kapitán týmu Milan Krůta , ale kluci předvedli parádní výkon i bez svého "motoru" . Po počátečním oťukávání se do svého soka s chutí zakousli a naprosto zaslouženě sebrali domácím všechny tři body .

Takže pánové , velká gratulace !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář