Jdi na obsah Jdi na menu
 


STŘÍPKY Z VÍKENDU - PRVNÍHO BŘEZNOVÉHO

 Co se událo o tomzo víkendu ?

 Naši "A" muži měli poslední možnost na přípravu , protože už za týden , je čeká ostrý start do soutěže  na trávníku Slavie Vejprnice  a uplně se jim to nepovedlo . Aby trenér Kural si byl naprosto jist tím koho pošle do úvodního kola ve Vejprnicích na trávník v základní sestavě , připravil pro svoje svěřence na sobotu hned dva přípravné duely . V sobotu brzy ráno , vyběhli na umělý trávník doubraveckého hřiště kluci proti nejmenovanému rakouskému týmu , který je v Plzni na soustředění a podlehli našim jižním sousedům poměrem 1  :  3  . Úderem patnácté hodiny pak nastoupili v plzeňském derby proti Rapidu , v utkání o konečné 3.místo na zimním turnaji Senca Doubravky .  Pohár za třetí příčku si nakonec přes řeku přenesli chlapi z Lopatárny , ale nutno říci , že hlavně naší zásluhou . Přes fakt , že jsme byli celý zápas o chlup lepším celkem , tak rozhodla hlavně naše nezkušenost  . Nechat si dát branku v poslední vteřině prvního poločasu a následně si nechat otočit zápas z  2 : 1 na 2 : 3 v posledních minutách zápasu asi nic jinému nenasvědčuje .  každopádně jsou tu dvě věci , které jsou více než pozitivní . První je , že se tohle za týden nepočítá , jede se od nuly a na plný pecky. A druhý je fakt , že trenér Kural s asistentem Slámou mají z čeho vybírat. Velice příjemné je dopředu deroucí se mládí , hráči jako Feiferlík , Kropáček či Bendl si hlasitě říkají o místo v týmu.

"B" muži si to v pátek večer rozdali se Starým plzencem a vedoucí tým okresního přeboru je porazil 2 : 3

V neděli se fotbalové projevili jen naši starší žáci , kteří se zúčastnili druhé fáze doubraveckého turnaje . V miniklání čtyř týmů nepoznali hořkost porážky a jedinou bodovou ztrátu zaznamenali ve vzájemném zápase , který skončil bezbrankovou remízou . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Viki - Přivýdělek

Děcka, pozorte. Mám pro Vás tip, je to nová možnost, jak vydělávat z domova, jak pro ženy, tak pro pány... Sama si takto vydělávám už od ledna a je to naprosto super. Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak mám radost ze snadno vydělaných kaček. Píše o tom na www.CervenaCerna.cz