Jdi na obsah Jdi na menu
 


SLAVIA SE KONEČNĚ CHYTLA

SEŠÍVANÉ NEZASTAVILA ANI TRENÉRSKÁ PLEJÁDA

Slavia se před derby se Spartou herně i výsledkově chytla , když si poradila se starou gardou SK , které nepomohla ani celá řada trenérských legend našeho klubu . V utkání plném branek se nakonec radovali sešívaní v poměru

4 : 5

nemej.jpg

Martin Němec , trenér mladšího dorostu,  sice sázel Slávistům  housle jak na běžícím pásu , ale nakonec to vše bylo prd platné .

 

evzen-ves.jpg

Šéftrenér mládeže Evžen Veselý si celý zápas říkal svým vířivým pohybem o balon , bohužel marně :-)

 

vodr-st.jpg

Radek Vodrážka , trenér našich nejstarších žáků , byl na pravém křídle k neudržení . Nesčíslně krát se na pravé straně nádherně uvolnil , aby následně poslal míč přesně na kopačky svých protihráčů .  

sampus.jpg

 

Bohužel se jednalo o Slavii plzeňskou :-(   :-(   :-(

Do utkání ještě nastoupil trenér U 14 Vlasta Schamberger , ale bohužel se neobjevil ani ne jednom snímku paní fotografky Vlaďky Štychové přímo ve hře  . Jediným možným vysvětlením je fakt , že na pravé straně zálohy běhal tak rychle , že ho objektiv prostě nemohl zaznamenat . Protože nastoupil až do druhé půle , stal se jediným hráčem , který svůj zápas neprohrál ( druhý poločas byl  2 : 2 ) , takže si hned po utkání nasadil medaili na krk , aby se odlišil od nás ostatních .  

Takže poslední z našich trenérů , Roman Diviš , udělal uplně to nejlepší co mohl . Vůbec nepřišel :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář