Jdi na obsah Jdi na menu
 


SLABŠÍ SOBOTA A SKVĚLÁ NEDĚLE

 SOUHRNÉ INFO Z VÍKENDU 18.  -  19.  5. 

  

SLABŠÍ SOBOTA

A SKVĚLÁ NEDĚLE

 

Tentokráte jen torzo našich týmů zasáhlo do mistrovských bojů , ale vesměs to byl velmi dobrý víkend . V sobotu dopoledne sice naši muži nestačili na Příkosice , ale už po obědě se začala karta obracet . Starší přípravka si odvezla ze strašického turnaje bronzové medaile a v neděli už to šlo jako po másle , když vyhráli  žáci , mladší dorost i B muži .

   

MUŽI

 

  PŘÍKOSICE  -  SK ZČE muži "A"   

2   :   0

Na opravdu  pěkném ,ale  též velmi podmáčeném trávníku Sokola Raková se naši muži postavili příkosické Čechii . Přímý souboj o šestou příčku tabulky sliboval pěknou podívanou a spoustu gólů . Diváci se však dočkali jen toho prvního , protože se opravdu bylo na co koukat . Mohli se ale dočkat i té spousty branek , stačilo kdyby naši forvardi proměnili jako příkosičtí každou druhou tutovku , v tom případě  by po 90 min bylo na ukazeteli skore   2  :  6  !!!

 

SK ZČE muži "B"  - MĚČÍN 

4  :  0  

( Zervos 2 , Rout , Šimána )

Rezerva po dvou porážkách přivítala na domácím pažitu třetí tým tabulky a při pohledu na naší sestavu bylo více méně jasné , že chtějí mermomocí vyhrát . Několik borců z A týmu bylo na hřišti znát , byť se měčínští první půl hodiny velmi dobře bránili . Pak však dvakrát během chvilky udeřil snajpr Zervos a po krásné akci kapitána Rouse zvyšoval už na 3 : 0 Láďa Rout . Bohužel velmi pěkný mač skončil úderem 40 minuty a zároveň úderem jednoho hostujícího hráče do obličeje našeho . Když se ho pak chtěl jeho spoluhráč "zastat" u hlavního arbitra dostal taky červenou  a Měčín byl během pár vteřin v devíti . Celá druhá půle už se pak jen dohrávala a jen se čekalo kdy začne pršet . 

 

DOROSTY

     SK ZČE dorost st   

nehrál

 

 SK ZČE ml. dorost  - PŘEŠTICE

2  :  0   ( Gožo 2 ) 

Velmi dobrým výkonem , ve kterém byli kluci celý zápas jednoznačně lepší , se dopracovali k dvougólové výhře nad podstatně vyspělejším soupeřem z Přeštic . Se šesti staršímy žáky v sestavě nedali přeštickým čuchnout po celých 80 minut , které s přehledem odřídil zkušený arbitr Kuba Hačka . 

 

ŽÁCI

 

  U 15    SMÍCHOV - SK ZČE "98" 

0   :   4

( Bledý 2, Gožo , Ulč )

Smíchovští z našich nemuseli vytáhnout ani polovinu z toho čeho jsou schopni a stejně jim to nestačilo ani na jeden gól . Kluci v poklidném tempu dotáhli zápas ke čtyřgólové výhře a opět se vrátili na druhé místo krajské tabulky . 

 

U 14    SK ZČE "99"

nehráli

  

U 13       SK ZČE  "00"   

nehráli 

 

U  12      SK ZČE  "01" 

nehráli

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář