Jdi na obsah Jdi na menu
 


SERVIS VÝSLEDKŮ Z 4. a 5. 10. 2014

... a muži jedou

 

kamaradi.jpg  

TAKHLE TO MÁ BÝT !!! Takhle nějak by to mělo vypadat po každém zápase . Naši borci sice sestřelili Slovan Spoje sedm k nule , když se o čisté konto postaral David "BIZI"  Strejc ( vlevo ) a první ,  nádhernou trefou do víka ,  otevřel skóre kapitán Radek Jindřich , ale hned po zápase vzali mezi sebe svého kamaráda Martina Bečku , který momentálně hostuje na Karlově .

 

... a muži jedou 

Naše áčko jede pořád na plný plyn a bylo by fajn , kdyby je přibrzdila až zimní přestávka . Jejich rezerva  se konečně  chytla , když porazila  Radnice . Dorostenci vezou z Roudné jen dva body , když se v penaltách prosadili ti mladší a velkou radost nám udělali žáci . Nuladvojky sice ve Štěchovicích s Povltavskou fotbalovou akademií padli , ale "03" si od Vltavy vezou všechny tři body za výhru 8 : 1 . V neděli pak velmi solidní víkend završili naši starší žáci , když porazili velmi silné Vejprnice .

 

MUŽI "A"   -   KPM  

 BOLEVEC -  SK ZČE    0   :   2

Branky :  Vít , Světlík

 

Příhoda

Hejnal   Levý   Světlík   Vít

Vohrna   Papáček  Lisý   Meszároš

Chocholatý    Šulc

69´Peterka , 77´Škarda ,87´Zoubek ,  Macht , NB Němec     

Muži potvrdili fazónu z posledních týdnů a vezou si z Prokopávky všechny tři body . V prvním dějství jsme byli jednoznačně lepším týmem , ale na brzkou branku Světlíka , jsme nedokázali navázat , byť jsme na to příležitostí měli docela dost . Domácí se k zakončení dostali sice jen jednou , ale hlavička to byla velmi nebezpečná . V poločase druhém sice domácí trochu přidali ale bylo to z jejich strany bez šancí . Naopak naši se dostávali stále častěji do přečíslení , ale výsledek byl skoro pořád stejný - špatné řešení . V jednu chvíle jsme šli dokonce 8 na 3 , což se ve fotbale zase tak moc nevidí , ale ani tohle jsme nedotáhli . Domácí  nám to trochu usnadnili červenou kartou za naprosto hloupé nakopnutí ve středovém kruhu , kterou dostali asi 20 minut před koncem a my jsme konečně jedno přečíslení využili . Takže nakonec závěr takzvaně do pohody , ale trošičku vášní a emocí tam přece jen bylo , ale to k fotbalu a notabene k derby samozřejmě patří .

VIDEO Z UTKÁNÍ NAJDETE ZDE : 

http://fotbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2014-2015/37215-SSC-Bolevec-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

MUŽI "B"  -   1.B TŘÍDA   

      SK ZČE - RADNICE    2   :   1

Zervos , Škarda

Tak bégo zase zvládlo svůj domácí zápas a zdá se , že když je pod tlakem , tak se jim hraje lépe . Už možná potřetí by totiž po domácí prohře dopadli hodně ke dnu tabulky , ale vždycky se jim povedlo vyhrát . Teď by to chtělo vyhrát v trápícím se Kaznějově , potvrdit to doma a budeme hooodně nahoře . 

 

STARŠÍ DOROST   -   KPSD 

      SŠ PLZEŇ -  SK ZČE    5   :   0

Bohužel se žádný zázrak na Roudné nekonal , domácí neztratili zase ani bod . a  stále vévodí tabulce krajského přeboru s plným bodovým ziskem . Kluci rozhodně v poli nezklamali , ale fotbal se hraje na góly , ty se dávají většinou v pokutovém území a tam jsme propadli na plné čáře . Takže hlavu vzhůru , výkon to nebyl zase tak špatný , jak vypadá výsledek .

 

MLADŠÍ DOROST  -  KPMD 

      SŠ PLZEŇ - SK ZČE    3   :   4  na PK

Gavrylovskyy , Ječmen , Kolář

Mladší dorostenci završili svůj "velmi povedený" týden sice vítězstvím na pokutové kopy ,ale výkon předvedli žalostně žalostný . Úplně nejlepší bude , když tenhle týden vymažou ze svého fotbalového deníčku a od pondělí se zase s čistým štítem  vrhnou do práce . 

 

STARŠÍ ŽÁCI  2000  -  KPSŽ

    SK ZČE - VEJPRNICE   2   :   1

Voves , Novák

Čekal se sice těžký zápas , ale tak dobrý soupeř , jako byly v neděli Vejprnice , se tady dlouho neobjevil . Hosté byli v prvním dějství všude dřív a vypadalo to , jako by jich bylo na hřišti o pár víc . Naprosto zaslouženě šli do vedení a jen zásluhou brankáře Hrabačky a několika výkopům našich obránců z prázdné branky nepřidali další  . Jenže fotbal je někdy zvláštní , takže po dvou našich ojedinělých akcích se šlo do kabin s naším vedením 2 : 1 . Ve druhé půli se čekalo něco podobného , ale ty Vejprnice z prvního poločasu byly ty tam . Naši více méně kontrolovali hru a hlavně si vytvářeli šance . Do " zařízení" se už ale nikdo netrefil , byť zvláště šance Lukáše Milforta po gólu doslova řvala :-)

  

STARŠÍ ŽÁCI  2001  -  MPSŽ

     SK ZČE - SPOJE   7   :   0

Procházka 4 , Hrabačka , Novák , Jindřich

Kluci se tentokráte rozjížděli velmi pomalu , ale dva údery v závěru prvního poločasu je posadili do sedla a ve druhé půli už to byla zase jízda . 

  

MLADŠÍ ŽÁCI  2002    ČLŽ

   PFA - SK ZČE    7   :   1

Navrátil

Kluci u Vltavy narazili na soupeře z kategorie "hratelných" , ale hned začátek jim zle nevyšel a domácí po několika minutách už vedli o tři branky . Takže konečná sedmička jako minulý týden od Sparty Praha je docela dost .

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2003   ČLŽ 

 PFA  -  SK ZČE    1   :   8

Jandoš 3 x , Valenta 2 ,  Maxa , Lacyk , Urbánek

Nulatrojky předvedli v údolí řeky Vltavy parádní výkon , korunovaný i výsledkem . Tentokráte se pochlapili i kluci z Rokycan , takže tři body jsou doma i ve společném výsledku .

 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004 

SK ZČE - SENCO   8   :   1

Tentokráte byla naše převaha více než zřetelná a výhra je naprosto zasloužená 

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2004

 

ST. PŘÍPRAVKA  2005  

PRAZDROJ   -   SK ZČE  3   :   6

Tentokráte kluci k dobrému výkonu přidali i branky a zaslouženě vyhráli .

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2005

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář