Jdi na obsah Jdi na menu
 


SERVIS VÝSLEDKŮ Z 1.- 2.11.

NA PLNO JEN DOROSTY A U 12

samuel-kase.jpg

KAŠE SESTŘELIL TACHOV !!! 

Samuel Kaše dokonale nahradil nemocného střelce  Týmla a hatrickem se podílel na tříbodovém zisku v zápase staršího dorostu s Tachovem  .

 

NA PLNO JEN DOROSTY

 

A ŽÁCI ROČNÍKU "03"

 

Tak úlohu favoritů jsme tentokrát nezvládli . Čekalo se , že někde možná zaváháme , ale těch váhání bylo víc než dost !!!!

 

MUŽI "A"   -   KPM  

      H. TÝN - SK ZČE   1   :   1  ( 6 : 7 na PK )   

Branka : VOHRNA

PŘÍHODA

HEJNAL   SVĚTLÍK    LEVÝ    VÍT

VOHRNA   PAPÁČEK   ŠULC    ŠKARDA

LISÝ    CHOCHOLATÝ

Stř. : 46´Peterka , 58´ Meszároš , 72´ Macht

Tak rozhodně můžeme na tomhle zápase najít i pozitiva . Tak za prvé nám svítí v kolonce porážek pořád velká nula a to bychom před soutěží po 13. kole  brali všema dvaceti a za druhé ten prémiový bod za penaltový rozstřel je prostě skvělý , pořád je to totiž dvakrát víc bodů , než za tenhle zápas získali domácí a to je o dost víc !!! Samozřejmě , že jsme asi čekali všichni víc , ale to je prostě fotbal . Už minulý týden nám Černice jasně ukázali , že týmy , které mají v tabulce o skoro 20 bodů míň , nejsou rozhodně tak špatné a potvrdilo se to i v Horšáku . Takže byť jsme rozhodně nepodali nijak zvláštní výkon , musíme to brát spíš jako úspěch a velice pečlivě se připravit na poslední dvě kola . V sobotu doma přivítáme Zruč a tady jsou tři body skoro povinností a pak nás čeká zase umělka , tentokráte v Domažlicích a to bude zase strašně těžké . Cíl je ale jasně jasný !!! Neprohrát ani jeden ze zápasů  a bude to ok !!!

VIDEO Z UTKÁNÍ :

http://fotbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2014-2015/37249-FC-Dynamo-Horsovsky-Tyn-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

MUŽI "B"  -   1.B TŘÍDA   

          SK ZČE - TLUČNÁ  1  :  1 (6 : 7 na PK)

ZERVOS

Rezerva bohužel nenavázala na parádní výkon z Hrádku , ale je třeba podotknouti , že Tlučná byla soupeř uplně jiného kalibru . Je škoda , že jsme tentokráte nepotvrdili naší dlouho veleúspěšnou penaltovou formu , protože ten bod navíc by byl hodně dobrý .

 

STARŠÍ DOROST   -   KPSD 

         SK ZČE - TACHOV     3   :   1

KAŠE  3 x

Starší dorostenci byli v tomto zápase jasným favoritem , protože jejich forma jde poslední dobou opravdu nahoru . Jenže v pátek před zápasem přišla vinou nemocí o několik opor svého týmu , včetně jejích nejlepšího střelce Týmla , takže se čekalo jak si s tím kluci poradí . Střelce jsme našli parádně , když se hned třikrát prosadil Samuel Kaše a zbytek týmu doplnili kluci z mladších a výsledek je zase super !

 

MLADŠÍ DOROST  -  KPMD 

         SK ZČE - TACHOV     6   :   1

KOHOUT 2x , JEČMEN , ŠTEFL , GAVRYLOVSKYY , MARKVART

Kluci chtěli odčinit krutou porážku z minulého zápasu s Klatovama a to se jim částečně podařilo . Hlavně herně to bylo parádní představení , byť soupeř místama předváděl až tristní výkon . Takže jediná výtka padá na vrub našich střelců , protože půltucet branek z takového zápasu je naprosté minimum, kterého jsme mohli dosáhnout . .

 

STARŠÍ ŽÁCI  2000  -  KPSŽ

          SK ZČE - PŘEŠTICE  1 : 1 (1 : 2 na PK )

Starší žáky čekal jeden z těch lepších soupeřů krajského přeboru a přes mírnou převahu berou jen jeden bod . Ten druhý jsme už po několikáté ztratili v penaltovém rozstřelu a určitě nám tyhle pomocné bodíky budou chybět .

 

STARŠÍ ŽÁCI  2001  -  MPSŽ

    SK ZČE  -  TOUŠKOV    1  :  0

MAUR

Nulajedničky přivítali doma Touškov a při pohledu na tabulku to měla být jasná záležitost . Trenéři však doma nechali všechny 2000 a tým doplnili naši mladší žáci . Na hřišti to v určitých fázích vypadalo až komicky , protože někteří naši hráči byli i o metr menší a 50 kilo lehčí , ale fotbalově to zvládli na jedničku .

   

MLADŠÍ ŽÁCI  2002    ČLŽ

       SK ZČE  -  BENEŠOV     0   :   4

Kluci nenavázali na výborný výkon proti Viktorce a byť proti nim stál daleko přijatelnější soupeř než tomu bylo před týdnem , tak z toho je další ligová porážka .

 

MLADŠÍ ŽÁCI  2003   ČLŽ 

  SK ZČE - BENEŠOV   8   :   2

JANDOŠ 5x , STRÁNSKÝ 2x , KRŮTA 

Do přestávky hosté ještě stačili našemu tempu vzdorovat , ale drtivý nástup do druhé půle nás posadil do sedla a byla se radost dívat na jednu útočnou akci za druhou .

  

STARŠÍ PŘÍPRAVKA  2004 

BLOVICE  -  SK ZČE   3  :  6

Hatrick Kaliny spojený s výborným druhým poločasem , pomohl naši "04" k dalším třem bodům.

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2004

  

ST. PŘÍPRAVKA  2005  

ROKYCANY  -  SK ZČE    11  :  1

Naše "05" svůj podzimní cíl splnily na jedničku , když postoupily do finálové fáze . Nic na tom nemění ani porážka v Rokycanech .  

PODROBNOSTI NA STRÁNKÁCH ROČNÍKU 2005

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář