Jdi na obsah Jdi na menu
 


RAPID , PŘÍBRAM , ROKYCANY .......

SOUHRNÉ INFO Z VÍKENDU 25. - 26.5. 2013

RAPID , PŘÍBRAM

KOŠUTKA , ROKYCANY ,

HRADEŠICE ?

 

Co mají tyhle kluby společného ? Fotbalově asi moc ne , ale každopádně o tomto víkendu narazili na silného protivníka , který si s nima "lehce" pohrál . Prostě tenhle víkend byl skoro jako z žurnálu a kéž by takových bylo víc a víc !!!

 

MUŽI

 

SK ZČE muži "A" - RAPID PLZEŇ

3 : 1

( Bednář , Šebek , Škarda )

 

Muži sice vstřelili v tomto zápase čtyři branky , ale bohužel jednu do vlastní sítě . Nakonec to však nerozhodlo o konečném výsledku , neboť kluci nenechali nic náhodě a vyjma několika minut ve druhé půli byli jasně lepším celkem . Taky už bylo na čase , protože čtyři porážky v řadě s Rapidem je hooodně , ale pátá by byla už příliš . Teď je tedy načatá jiná série a doufám , že podstatně delší než ta lopatárenská .

 

 

HRADEŠICE - SK ZČE muži "B"

2 : 2 ( 2 : 4 na PK )

( Zervos 2 )

Opět řádil snajpr Zervos a bégo si přivezlo z Hradešic dva bodíky za výhru po penaltách . Potvrdilo tím domácí body z Měčínem a udělali obrovský krok k záchraně B třídy . Takže rozhodně maximální spokojenost !!!

 

DOROSTY

 

ROKYCANY - SK ZČE dorost st

0 : 4

( Nemček , Brácha , Musil , Bledý )

V relativně velmi hnusném počasí podali kluci relativně dobrý výkon . Soupeř byl prostě horší a toho jsme využili celkem čtyřikrát. Jestli je to moc , nebo málo , je otázkou ?

 

 

ROKYCANY - SK ZČE ml. dorost

1 : 1 ( 10 : 11 na PK )

( Kaše )

Mladší dorostenci měli svého soupeře v tabulce na dva body před sebou , takže případná výhra v základní hrací době by nás dostala před Rokycany . V tomhle směru by se výhra na penalty zdála ztrátou , ale opak je pravdou . Rokycanští byli celý zápas lepším týmem a dva body jsou nakonec fantastické !!!

 

ŽÁCI

 

U 15 SK ZČE "98" - KOŠUTKA

3 : 0

( Kaše 2 , Gožo )

Žáci opět nezaváhali a s Košutkou si tentokráte poradili v šíleně hnusném počasí vcelku v klidu . Nejhezčí na tomto zápase bylo to , že Senco obralo o dva body vedoucí Klatovy a to co se zdálo být včera ještě snem , se trošičku přiblížilo realitě . Každopádně aby jsme si to v posledním kole krajského přeboru rozdali s Klatovama o titul musíme ještě dvakrát vyhrát a čekat na ještě jedno zaváhání lídra přeboru .

 

 

U 14 SK ZČE "99" - PŘÍBRAM

2 : 1

( Ječmen , Milota )

Tak tohle je jeden z dalších korálků , které si naše devětdevítky mohou navlíknout na svůj pomslný náhrdelník s názvem : LIGOVÝ SKALP !!! Příbrmaští sice šli v první půli do vedení , ale po obrátce se nestačili divit . Nejprve sice Ondra Hubka neproměnil penaltu za faul na Humla , ale pak už to šlo jak po másle . Jarda Ječmen srovnal a v zápětí kapitán Michal Milota usměrnil Hubkovo trestný kop do sítě a bylo vymalováno . Nejhezčí na tom však bylo to , že nabylo poznat který tým je v lize třetí a který bojuje o každý bodík .

 

 

U 13 VIKTORIA - SK ZČE "00"

9 : 2

( Bouberle , Vodrážka )

Výsledek není sice uplně top , ale já musim kluky moc a moc pochválit !!!!! Hráli skvěle , kombinovali , chtěli , rvali se a v druhé půli dokonce sahali po remíze . Jediný rozdíl , který mezi oběma týmy byl , jsou 2 - 3 hráči Viktorie , kteří jsou uplně někde jinde , mohli by u nás hrát za starší dorost a trenér Koutník by s nima byl nadmíru spokojený . Tahle cesta je prostě správná ...

 

 

U 12 SK ZČE "01" - KOŠUTKA

2 : 6

Tak i tady je výsledek asi tak jediné co není dobré . Na obranu všech kluků který se tohoto mače zúčastnili , musím říct , že se hrálo skoro v nelidských podmínkách , za neustálého mrazu a deště .Každopádně kluci , na rozdíl od soupeře , chtěli a hráli fotbal . To že jim šestkrát pláchli a tři hlavy větší frajeři , je sice chyba , ale dle mého s tím stejně nejde nic dělat . Takže za hru jako takovou za 3 , tzn . DOBRÝ !!! .