Jdi na obsah Jdi na menu
 


POTĚŠILI JEN MUŽI

Tohle nebyl rozhodně povedený víkend , bodovali jen A muži , ostatní padli

MUŽI

 

PÍSEK - SK ZČE muži "A"

3   :   3

( Šulc , Bednář , Meszároš )

 

Takže naši chlapi mají už druhý divizní bod , ale i tentokráte mohli být tři .   Proti zápasu s Milevskem se ale tenhle bod rozhodně nečekal a přesto že by ho před zápasem všichni brali všema deseti , tak při vedení 1 : 3 pár minut před koncem chtěli určitě kluci víc . Trenér Kural poslal na jižany tuhle sestavu :

PFLEGER

CHOCHOLATÝ    SVĚTLÍK     WILL      VÍT

SVOBODA     BEDNÁŘ    FEIFERLÍK      ŠULC

HRÁDEK              ŠEBEK 

 

65´MESZÁROŠ   70´ ´VOHRNA     75´KROPÁČEK

80´ŠKARDA    85´ HEJNAL    TOMÁNEK

 

Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a odměnou nám byl vedoucí gól , kterým nás poslal do vedení Šulc . Domácí však záhy vyrovnali a za stavu 1 : 1 se šlo i do kabin . Ve druhém dějství se ale na trávníku začali dít věci . Nejdříve kapitán Bednář dal branku na 1 : 2 a chvilku později se k pokutovému kopu postavil střídající Meszároš . Ten sice brankáře překonal , ale rozhodčí pro špatné postavení hráčů nechal kop opakovat . S "Messim" to ale ani nehlo a proměnil i opakovačku - 1  :  3 . V zápětí se však kopala penalta i na druhé straně a domácí snížili na rozdíl jedné branky . Utkání gradovalo , domácí nás přitlačili a vyústěním byla vyrovnávací branka na 3 : 3 . Jenže ani tohle nebyl zdaleka konec . V 93 minutě faulovali naši obránci domácího útočníka a domácí kopali už druhou penaltu . Tomáš Pfleger však vytasil trumfové eso a "pecku"chytil , takže nakonec zlatej bod.  Každopádně pro všechny obrovská pochvala a jen tak dále .

Nejlepší hráč zápasu : Jarda Svoboda

 

SK ZČE muži "B"  -  KAZNĚJOV

3   :   5

( Škarda , Rolko , Peterka )

Tak na úvodní zápas B třídy kluci asi dlouho nezapomenou . Po 18 minutách jsme vedli 3 : 0 a vypadalo to , že nováčkovovi nasázíme minimálně desítku . Jenže fotbal je neuvěřitelná hra a Kaznějov to potvrdil , když otočil zápas pěti brankami . Přesto , že vítěznou branku vsítili hosté z jasného ofsidu , byla jejich výhra naprosto zasloužená a kluci by si z jejich nasazení a zápalu pro hru měli vzít příklad .

 

DOROSTY

 

KLATOVY  -  SK ZČE  starší dorost

5   :   2

( Zoubek 2x )

Starší dorost vstoupil do soutěže prohrou v Klatovech . Dva góly Zoubka nestačili ani na jediný bodík . Klatovy ale byly lepším týmem a vyhrály zaslouženě . 

 

KLATOVY  -  SKZČE mladší dorost

3   :   1  ( Bledý )

Mladší bojovali o bod až do konce , když třetí rozhodující branku dostali až v posledních minutách zápasu . Přes absenci několika opor to však není vůbec špatný výsledek . Tak uvidíme co to s nima udělá až budou kompletní a vrátí se k nim nezodpovědní dovolenkáři . 

 

ŽÁCI

 

U 15    SPARTA PRAHA  -  SK ZČE "99" 

2   :   1

 ( Markvart )

Vše odpuštěno  !!! Kluci po katastrofě v prvním kole ukázali , že mají charakter , kvalitu a srdíčko .  Na Spartě podali heroický výkon a do poslední vteřiny šahali po bodu . nakonec nemají nic , ale to rozhodně není tak důležité , jako ten výkon který na Strahově předvedli

 

U  14  SK ZČE  "2000"  -  KLATOVY

0   :   7

Klatovy byly pro naše dvoutisícovky příliš velkým soustem . Dobrá zpráva je ta , že fotbalově na tom byli kluci možná lépe než hosté , ale fyzicky nadupaným o rok starším klukům prostě nestačí . Ale to se jednou srovná a pak bude rozhodovat jen ta fotbalovost . Takže neusnout a makat dál.

 

U  13  SK ZČE "2001"   -  KLATOVY

1   :   8

( Talůžek )

Bohužel naše 2001 mají ještě prázdniny  a tak museli pomoci o rok mladší . Takže výsledek sice není uplně top , ale i tady je  důležitější herní projev a ten nebyl uplně zlý .

 

U  12  SK ZČE  "02"  -   Č. BUDĚJOVICE

4  :  12

(  Jílek 3 x , Kajer Jan )

Nuladvojky si svůj ligový zápas předehráli už ve středu a rozhodně nezklamali . První poločas tomu sice nenasvědčoval , sice jsme jednu branku dali , adostali jsme jich 8 ! Jenže ve druhém poločase , stejně jako na Viktorce , to byl uplně jiný výkon a bylo se na co koukat .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář