Jdi na obsah Jdi na menu
 


POSLEDNÍ PODZIMNÍ ZÁPASY

SOUHRN VÝSLEDKŮ Z POSLEDNÍHO PODZIMNÍHO KOLA

2003.jpg

Naše U 11 je  půlmistrem plzeňského přeboru nejstarších základen .

  

MUŽI 

 

   SK ZČE muži A  -  BENEŠOV

0   :   2

Naše muže čekal v posledním podzimním divizním kole úkol přetěžký, když měli vzdorovat vedoucímu celku  tabulky .  Trenér Petr Kural vytáhl z rukávu  tuhle sestavu :

PFLEGER

SVOBODA         WILL       SVĚTLÍK        VÍT

VOHRNA    MESZÁROŠ     BEDNÁŘ      ŠULC

PETERKA    ŠKARDA

Střídali : Hejnal , Šmíd , Kropáček , Feiferlík , Tománek

Tak kluci rozhodně ve svém posledním  letošním vystoupení nezklamali  a předvedli jeden z nejlepších výkonů celého podzimu. Benešov byl v tomhle zápase jasný favorit , ale nebýt dvou naprosto hloupých chyb , mohlo to být podstatně  zajímavější . Jenže to je právě to ,co nás nejvíc sráží po celý podzim , naprosto hloupé chyby v prostoru , kde se to prostě zle nevyplácí . Každopádně se celá tahle fáze sezony musí brát jako velká škola a právě takovéhle zápasy budou posouvat naše hráče pořád výš a výš .

 

 HOLOUBKOV  -  SK ZČE muži "B"

2   :   3

(  Zervos 2x , Levý )

Tím , že v sobotu dostal Kaznějov "nařezáno" v Radnicích , dostal náš zápas v Holoubkově ještě pikantnější příchuť . Kluci odehráli velmi slušný zápas a ikdyž soupeř srovnal stav na 2 : 2 , tak jsme to byli my , kdo několik minut před koncem přidal třetí , rozdílovou branku . Takže 30 bodů a druhé místo je prostě

PARÁDA !!! 

 

DOROSTY

 

SK ZČE  starší dor.  -   SŠ PLZEŇ

0    :    7

Starším  dorostencům závěr podzimu zle nevyšel . V plzeňském derby přivítali Sportovní školu a rozhodně se chtěli rvát o nějaký ten bodík . Jenže realita byla uplně někde jinde , hosté nás předčili uplně ve všech činnostech a výsledkem byla pořádná předvánoční nadílka . Kluky by to mělo pořádně nakopnout k pořádnému zimnímu tréninku , aby se už tohle na jaře neopakovalo .

 

 

SK ZČE mladší dor. -   SŠ Plzeň

4   :   2

( Gožo 2x , Bluhmel , Kolář )

 

Začátek utkání patřil hostům , kteří se záhy dostali do vedení 1  :  2 , ale zhruba od 20.minuty se začali více a více prosazovat naši borci . Výsledkem bylo otočení celkového skore na 4 : 2 a důrazné vstoupení do cellkového boje o titul nejlepšího krajského týmu v kategorii mladšího dorostu . Takže nakonec velká gratulace !!!

 

 

2003--kruta.jpg

Dvě legendy a nemocný kapitán . Standa Tecl a Luděk Jandoš , dva elitní útočníci  společně s Milanem Krůtou , kapitánem naší nejstarší přípravky . 

Naše nejstarší přípravka se stala plzeňským půlmistrem . V posledním kole se střetli první dva celky tabulky a v přímém souboji o titul podzimního krále porazili naši borci Senco Doubravku poměrem 2  :  4 .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář