Jdi na obsah Jdi na menu
 


PETŘÍN SMETL ZBYTEK EVROPY

PARÁDNÍ VYSTOUPENÍ V RAKOUSKÉM BREGENZU

bregenz--33.jpg

 

SK PETŘÍN

 

​SMETL ZBYTEK

 

EVROPY

 

 

Přes 100 týmů z celé Evropy se o víkendu sjelo do rakouského Bregenzu , aby se na břehu skvostného Bodanského jezera a pod dohledem alpských velikánů porvali o poháry v pěti kategoriích . To co tam předvedli naši borci , tam stoprocentně ještě žádný klub nepředvedl a troufám si říci , že už jen tak nepředvede !!!

​U 15 sice po několika opravdu nešťastných ztrátách brala 9. místo , ale pak už to bylo jen o medailích . U 13 sice ještě ve finále nestačila na Italy , ale zbytek turnaje před zraky stovek diváků patřil jen a jen červeno - černým barvám plzeňského Petřína !!!

​U 17 dostala první branku až ve finále a muselo se jít do penalt . Brankář Hrabačka měl ale své rakouské protivníky parádně přečtené a gejzír radosti skoro stovky petříňáků mohl vytrysknout poprvé !!! 

​Hned po nich se k finálovému souboji , s týmem s Francie  , postavila naše U 19 a i ta musela do penaltového rozstřelu , když i ona dostala první branku až ve finále ! Během utkání nám do nemocnice  odvezli na šití roztržené hlavy Ondru Hubku a jeho brácha , brankář Matěj ,  se rozhodl , že to prostě pro své dvojče urve !!! I on poslední francouzskou střelu chytil , rozhodující trefu do černého zařídil další Matěj  , tentokráte Štefl ,  a neskutečná radost mohla propuknout podruhé !!!

 

bregenz-2017.jpg

BODENSEE POKAL - 1.místo SK PETŘÍN PLZEŇ

Neskutečná radost v podání naší U 17 !!! Úplně vespod je hrdina posledního okamžiku , brankář Pavel Hrabačka .

 

bregenz-2.jpg

BODENSEE POKAL  - 1.mÍsto SK PETŘÍN PLZEŇ

Ze staršího dorostu není vidět vůbec nikdo  . Všichni hrdinové posledního finálového utkání celého turnaje jsou uvnitř valné hromady

 

bregenz-1.jpg

VÝPRAVA DO BREGENZU

V pátek jsme sice , před slavnostním zahájením ,  s úsměvem zapózovali fotografce Vlaďce Štychové , ale při pohledu na více jak 100 týmů z celé Evropy nás asi moc nenapadlo jakou stopu tady zanecháme !!!

 

bregenz-4.jpg

 

U 12 SI DOŠLA NA PÓDIUM PRO STŘÍBRO

Bohužel až ve finále poznala naše U 12 jak hořce chutná porážka , ale chvíli po zápase si už kluci vychutnávali pocit slávy .

 

FOTOGRAFIE Z BREGENZU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Bodensee_Pokal_Bregenz_2017/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář