Jdi na obsah Jdi na menu
 


NEJNOVĚJŠÍ ZPRÁVY Z SK ZČE

Co se událo o posledním víkendu ?

 

 

STARŠÍ ŽÁCI "99"

BYLI 10 MINUT OD

ZÁZRAKU

 

Tentokrát bylo sice o víkendu docela hezky , ale počasí zamávalo s řadou zápasů už koncem pracovního týdne . Áčko odložilo zápas s Lubama a "béčko" vzdalo svoji generálku proti Vodním stavbám , takže se do zápasového rytmu zapojili z celého klubu jen oboje žákovské týmy hrající ligovou soutěž a přípravka ročníku 2005, která se zúčastnila turnaje v Dobřichovicích .

"05" , byť silně oslabení, bojovali v dobřichovecké hale jako lvi . Jenže po vítězství ve skupině a hladkém postupu do semifinále , si nakonec na krk pověsili velmi nepopulární bramborovou medaili .

Dvoutisícovky na tom byli zdravotně ještě hůř a k tomu je čekal soupeř nad míru těžký , Slavie Praha . Ze začátku ještě kluci trochu stíhali , ale postupem času byla převaha hostů stále drtivější . Kluci nakonec museli do svojí sítě pro balon celkem 22x , ale vinou Tadeáše Koudely musel pro něj jednou do své svatyně i slavistický brankář .

A tak jedinou díru do světa udělali naši starší žáci ročníku "99" . V neděli vyrazili kluci do pražského Edenu , kde se postavili momentálně nejlepšímu českému celku v této věkové kategorii , Slavii Praha . Slávisté vedou celou soutěž bez ztráty bodu s impozantním skore 125 : 6 , s tím že nejmenší příděl od nich dostali mladí sparťané a to 4 kousky a třeba Viktoria Plzeň si z Edenu odvezla debakl 14 : 0 !!! Do tohoto "pekla" se vydali naši kluci, jenže bez 5-ti hráčů základní sestavy , kteří museli zůstat doma v posteli .

Jenže fotbal je fenomén !!!

Kluci předvedli , že fotbal se dá hrát s každým, teda pokud se hraje srdcem . Neuvěřitelný výkon stvrdili úvodní brankou a jinak výborný kapitán Michal Milota mohl hned dvakrát naše vedení navýšit , ale netrefil prázdnou bránu . Slávisté sice dvěma zásahy pár minut před koncem výsledek otočili , ale kluci si zaslouží absolutorium . Vidět totiž kluky sešívaný jak se do poslední vteřiny bojí o výsledek a brání v jedenácti lidech, to se jan tak nevdí :-)

753.jpg

Kapitán našich "99" Michal Milota ( na archivním snímku z únorového pražského turnaje ), měl tentokráte na mušce Slavii Praha . Za sravu 0 : 1 pro nás , měl dvě výborné příležitost navýšit naše vedení , jenže nedal . Slávisté pak výsledek bohužel otočili .

 

VÝSLEDKY Z VÍKENDU

 

MUŽI "A"

SK ZČE muži "A" - LUBY

o d l o ž e n o


 

STARŠÍ ŽÁCI

SK SLAVIA PRAHA - SK ZČE "99"

2 : 1


 

MLADŠÍ ŽÁCI

SK ZČE "2000" - SK SLAVIA PRAHA

1 : 22

 

 

PŘÍPRAVKA "05"

4. místo - turnaj Dobřichovice

 

==============================================================

SOUSTŘEDĚNÍ - DŮL u BLATNÉ

Naši mladší žáci se minulý týden "soustřeďovali" ve sportovním areálu v Dolu u Blatné ( dle úvodní fotky to je zřejmě někde nedaleko Londýna ) pod taktovkou ostřílených trenérů Evžena Veselého , Vlasty Schambergera a Martina Kratzera . Na autentických snímcích právě "head coach" Evžen Veselý vysvětluje svým svěřencům , že k fotbalu jsou třeba především šikovné nohy . Večer těsně před usnutím , pak vyhrožoval těm kteří ho nepochopili , že pokud se do konce soustředění rapidně nezlepší , budou muset z fotbalu přejít na ping - pong .

Jinak vše klapalo jak pražský orloj :-) :-) :-) .

dsc_1890.jpg

 

evzen-2.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář