Jdi na obsah Jdi na menu
 


NAPŮL DOBRÝ , NAPŮL ŠPATNÝ

SOUHRNÉ  INFO Z VÍKENDU 11.  -  12. 5. 2013

NA PŮL DOBRÝ

A NAPŮL ŠPATNÝ

Jedni muži , jeden dorost a dvoje žáci ze čtyř . To znamená 50% úspěšnost našich týmů . Není to ani málo ani moc , je to prostě průměr .

 

MUŽI

 

SK ZČE muži "A" - STOD

1 : 0 ( Vohrna )

Potvrdilo se to , že to proti Stodu nebude vůbec jednoduché . Přes takový nějaký uplně ne výrazný tlak jsme šli cca po hodině hry do vedení a vypadalo to , že už to půjde samo . Ale Stod kousal a kousal až do poslední minuty a tak musíme konstatovat , že ty 3 body jsou nakonec skvělý !!!

 

PAČEJOV - SK ZČE muži "B"

2 : 0

Naše rezerva nenaplnila naše očekávání a z Pačejova nepřivezla zhola nic . Blbé na tom je to , že už je to třetí porážka v řadě a bylo by fajn tuhle sérku okamžitě ukončit !!!

 

DOROSTY

 

DOMAŽLICE - SK ZČE dorost st

1 : 2 ( Brácha , Týml - Darida )

Přiznám se , že tohle jsem moc nečekal , ale o to mě to víc těší . Už mi připadalo , že kluci prostě porazí každého slabšího soupeře , ale s těmi silnějšími to nejde . Jsem moc rád , že tohle vyvrátili , protože všechny tři body z Domažlic jsou VYNIKAJÍCÍ !!!!!

 

DOMAŽLICE - SK ZČE ml. dorost

5 : 1

Proti lídrovi tabulky měli kluci pramalou šanci na úspěch . Takže konečný výsledek není sice žádná hitparáda , ale taky to není nic za co by se měli stydět. Důležité je , že zápas odehráli na hranici svých možností a to se počítá .

 

 

ŽÁCI

 

U 15 SK ZČE "98" - SENCO

4 : 0

Klukům hodně pomohl hostující brankář , který už po pár minutách naprosto nepochopitelně poslal k zemi pronikajícího Goža a musel do sprchy . Kluci tento faul potrestali hned z nařízené standartky a byť doubravečtí občas kousali , tak v závěru zápasu přidali ještě další tři branky a k tomu ještě několikrát orazítkovali branku soupeře .

 

U 14 SK ZČE "99" - VLAŠIM

0 : 2

Kvúli podmáčenému terénu na domácím hřišti , museli "99" na umělku do Rokycan a to je zřejmě stálo lepší výsledek . Na malém hřišti sice byli po celý zápas lepším týmem a dá se říci , že zvlášť v prvním dějství hráli velmi dobře, ale fotbal se hraje na góly . Hosté proměnili jednu standartní situaci a v závěrečném tlaku ještě přidali z ojedinělého brejku druhý gól, takže nakonec byl výsledek pro nás velmi krutý .

 

 

U 13 VLAŠIM - SK ZČE "00"

4 : 4

Společně s druhou , rokycanskou , polovinou další celkové vítězství ( 12 : 8 ) , ale hlavně další ligový neprohraný zápas a to je skvělé . Poslední dobou kluci předvádí opravdu velmi dobré výkony a doufám , že to bude trvat co nejdéle .

 

 

U 12 SK ZČE "01" - SENCO

0 : 7

V tomhle utkání bylo jen otázkou kolik dovolíme soupeři aby nám dal branek a v po prvním poločase ( 2 ) to vypadalo velmi nadějně . Nakonec sedmička od takového soupeře není taky nic hrozného , zvláště když vezmeme v potaz , že na naši straně byla většina kluků o rok mladších .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář