Jdi na obsah Jdi na menu
 


HOKEJOVÉ WINTER GAMES 2019

MUŽI - TRENÉŘI   10 : 8  a  6  :  7

hokej-vsichni-2018.jpg

Již tradičně začal nový rok náš klub na ledě . Ve vyhroceném exhibičním zápase se opět střetli týmy MUŽŮ proti TRENÉRŮM  a bylo se na co koukat . Dva ,  po sobě jdoucí zápasy ,  měly pokaždé jiného vítěze , takže nakonec byli všichni nadmíru spokojení !

 

 

HOKEJOVÝ ZÁPAS

 

MUŽI     vs.        TRENÉŘI

                 + hosté                               + hosté

 

          10    :   8

 

                                              

 

   6    :    7

 

HOME MONITORING ARÉNA

PÁTEK   4.1. 

 

SESTAVY : 

 

MUŽI + hosté :   Tomáš Pfleger   -   Marek Fikrle , Martin Trojovský   -  Luká Zoubek , Jan Příhoda  -  Radek Vodrážka    -     Marek Vohrna , Lukáš Chocholatý , Petr Škarda   -   Honza Peterka , Honza Šulc , Láďa Fiala  -  Adam Kohout , Matěj Štefl , Jonáš Fikrle      

 

TRENÉŘI + hosté  :   Pavel Hrabačka jr.   -  Jirka Valenta , Míra Cízl  -  Hlava , Brožík   -  Vlasta Schamberger  -   Michal Provod , Patrik Klich , Martin Lávička   -   Zbyněk Jiskra , Pavel Hrabačka , Petr Lávička  -  Tomáš Mašek , Tomáš Kadlec , Dan Nekolný

 

STŘELCI   :   

Marek Vohrna 5 , Marek Fikrle 5 , Honza Šulc 2 , Matěj Štefl 2 , Honza Příhoda , Petr Škarda                                                -----           

Tomáš Mašek 3 , Michal Provod 3 , Petr Lávička 2 , Patrik Klich 2 , Tomáš Kadlec , Jirka Valenta , Dan Nekolný , Míra Cízl , Pavel Hrabačka st. 

 

 

SPOUSTY NÁDHERNÝCH FOTEK ZE ZIMÁKU OD VLAĎKY ŠTYCHOVÉ , NAJDETE ZDE : 

 

https://www.facebook.com/vladka.stychova.9/posts/2412646028749836

 

Oba dva zápasy měly velmi podobný scénář . Vstup do zápasů totiž měli famózní staří ostřílení TRENÉŘI , kterým v pohybu po ledě hodně pomáhala jedna celá lajna mladých vzduchovek , a jak v prvním , tak ve druhém to bylo velmi záhy po úvodním hvizdu 3 : 0 pro trenéry . 

V tom prvním ale MUŽI silně dotahovali a od stavu 5 : 5 už byli pořád o krůček napřed . Za stavu 9 : 8  ( první utkání se hrálo do deseti ) se sice parádně trefil Honza Příhoda , ale jelikož se  k puku  dostal malým podvodem  , tak jeho dlouhatánská radost z vítězství byla zcela bezpředmětná . Po této situaci se dlouho , předlouho hrálo bez branek a všichni si byli vědomi té vyhrocené situace . Jenže po dlouhém čase bez branky se opět dostal k puku Honza Příhoda , zase se trefil a tentokráte už slavit mohl . 

Ve druhé utkání ,které se hrálo na čas , byl v úvodní pětiminutovce na ledě jen jeden tým . MUŽI evidentně ukolíbaní první výhrou , se po ledě plazili jak Pardubice o pár hodin dříve a TRENÉŘI sázeli jednu branku za druhou . Během chvilky to bylo už 4 : 0 a vypadalo to na obrovský debakl . Jenže muži zapnuli a mohutně dotahovali . V poslední minutě si vytvořili drtivý tlak , ale vyrovnávací branku už vstřelit nedokázali a tak se v odvetě radovali TRENÉŘI . 

Takže nakonec vše dopadlo jak mělo , nikdo se nezranil , ikdyž tam bylo několik desítek hitů a v Radegast Indexu bychom měli desítky bodů a ted už hurá do fotbalu !!!!

 

hokej-treneri.jpg

MUŽI měli sice silně  nabitou trenérskou lavici , ale všichni čtyři hokejoví odborníci se místo koučování , celou dobu jen smáli těm , co to umí míň

 

hokej-pfleger.jpg

Tomáš Pfleger sice něco pustil ale jinak TRENÉRY imrvére doháněl  k šílenství . Teď se momentálně snaží "přečíst" útočícího Tomáše Maška . Jak to dopadlo , nevíme :-)

 

hokej-skarda.jpg

Škardís je prostě střelec a je mu jedno na jakým podkladu se hraje . Góly jsou prostě jeho kamarádi !

 

hokej-jiskra.jpg

Trenéři dělali vše pro úspěch . Posílali na led velké , menší i malé hráče . Na fotce je velký Jirka Valenta , menší Zbyněk Jiskra a ten malej není na fotce vůbec vidět . 

 

hokej-hrabacka.jpg

Hrábě junior měl pořád plné nohy a ruce práce .

 

hokej-coky.jpg

Lukáš Chocholatý si pomalu najíždí Patrika Klicha , aby ho pořádně našpendlil na mantinel . I tady se domnívám , že to dopadlo tak , že Páťa se prosmýkl jak ouhoř a zmizel v útočném pásmu . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář