Jdi na obsah Jdi na menu
 


HOKEJ "ALLSTARSS" 2018

MUŽI ZAČALI ROK VÍTĚZNĚ

 

MUŽI 

 

začali rok 2018

 

 

VÍTĚZNĚ

 

hokej-2017--111.jpg

V úvodním zápase roku 2018 se opět na ledě Home monitoring arény  proti sobě postavili hráči a trenéři mužského áčka a trenéři ostatních týmů + jejich hosté . Muži se tentokráte vyšvihli k neskutečnému výkonu a poprvé v dějinách těchto hokejových zápasů vyhráli !!!

 

 

SK PETŘÍN    MUŽI

vs.

SK PETŘÍN  TRENÉŘI + hosté

 

 

 13  :  12

 

Branky : 

 

Štefl 3  , Vohrna 3 , Fikrle 2 , Škarda 2  Trojovský , Příhoda , Šulc

-

Paukner 2 , Vrána , Klein , Lávička st. , Lávička ml., Schamberger , Hrabačka st., Cízl , Linhart , Provod , Gaszczyk

 

 

SESTAVY : 

 

 

MUŽI -         Bednář  -  Trojovský , Zoubek   -  Fikrle , Papáček   -   Vodrážka R. , Vohrna , Chocholatý  -  Škarda , Štefl , Příhoda   -  Šulc , Vodrážka D.

 

TRENÉŘI + HOSTÉ      Hrabačka ml.   -   Schamberger , Cízl  -  Gaszczyk , Valenta  -  Rada , Lávička st.   -   Vrána , Paukner , Klein   -  Provod , Hrabačka st. , Linhart  -  Jiskra , Kadlec , Lávička 

 

 

V již tradičním novoročním hokejovém

PETRIN WINTER CLASSIC GAMES ,

byli zase velkým favoritem staří otřískaní trenéři , ale nakonec se radoval tým mužů . 

Zápasy se sice hráli dva , ten první do "deseti" skončil výhrou mužů 10 : 8  ,  ten druhý , hraný na zbylý čas pronajaté haly , pak vítězstvím trenérů 4 : 3 . Suma sumárum je to pak stejně výhra mužů , ikdyž opravdu jen o chloupek . 

Muži postavili do brány svojí jasnou gólmanskou jedničku - kapitána Bednáře  , ten zřejmě celý rok poctivě pracoval na jednotlivých detailech , protože jeho výkon oproti loňskému zápasu , byl asi největším příjemným překvapením . 

Do pole pak muži , posíleni o trenéry Fikrleho a Vodrážku a mladíky Štefla s Vodrážkou mladším , vnesli prvky agresivní hry spojené s celoplošným bruslením a napadáním soupeře i mimo led a to jim neslo ovoce Co se týče agresivity , byl jednoznačným mužským lídrem Honza Šulc , který se držel hlavně hesla , že se musí jezdit po prdeli a z ledu prakticky nevstával a když už  vstal , tak z něho zase  neslezl . Po celý zápas měli muži náskok , který se občas sice smrskl i na remízu , ale za celý zápas se trenéři do vedení nedostali . 

Na straně trenérů byl opět velkou oporou jejich brankář Hrabačka mladší , na kterém si vylámal zoubek i Zoubek . Naopak propadl střelec loňského zápasu Lukáš Klein , který se trefil jen jednou a hlavně jeho góly trenérům chyběli jako sůl . 

Každopádně zaplněná hala měla na co koukat a doufejme , že to všem půjde stejně dobře i na trávě . Nikomu se nic nestalo a nálada byla výborná . 

 

Díky všem co jste tam byli .....

 

hokej-2018.jpg

                

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář