Jdi na obsah Jdi na menu
 


DERBY ZVLÁDLI JEN ŽÁCI

SOUHRN VÝSLEDKŮ Z VÍKENDU 14. - 15. 9.

SENCO  -  SK ZČE muži "A"

3  :  1

( Hrádek )

Naši divizionáři se před velmi slušnou diváckou kulisou postavili v plzeňském derby Sencu v této zahajovací sestavě :

PFLEGER

CHOCHOLATÝ   SVĚTLÍK   WILL   ŠULC

SVOBODA   MESZÁROŠ   BEDNÁŘ   VOHRNA

HRÁDEK    VÍT

Střídali : ŠEBEK , KROPÁČEK , PETERKA , MACHT a náhradním gólmanem byl PŘÍHODA

Chlapi nesehráli moc dobrou první půli , v ní bylo Senco lepší , ale paradoxně jsme se dostali do vedení , když samostatný úprk proměnil v úvodní branku Kuba Hrádek . Domácí ale vzápětí srovnali krok a záhy , těsně před poločasem , se dostali i do vedení . Druhá polovina utkání už ale byla z naší strany podstatně povedenější , jenže fotbal se odedávna hraje na góly a ten jsme bohužel nedali už žádný . Je to velká škoda , protože jsme celých pětačtyřicet minut byli lepším týmem a domácí se ne a ne dostat do hry . V poslední minutě se navíc po rohovém kopu dostal k balonu exligový Roth a bylo vymalováno . každopádně se pořád nic neděje , byl to zápas venku a byť jsme mohli nějaký bod získat , nemáme žádný . Do tuhého ale už půjde od  příštího zápasu , kdy nám začíná šňůra zápasů s týmy z našich pater ( Sušice , Jindř. Hradec a Zličín ) .

  

 SK ZČE muži "B"  - RAKOVÁ

4   :   2

( Rolko , Němček , Bedrna , Šmíd )

Rezerva sice dvakrát prohrávala , ale nakonec všechny body zůstaly doma . Ve velmi bojovnéím utkání bylo k vidění vše co patří k dobrému fotbalu .  Klukům patří velká pochvala , protože tenhle zápas nebyl vůbec jednoduchý . 

 

DOROSTY

 

DOMAŽLICE - SK ZČE  starší dorost 

3   :   3   ( 1 : 4 na PK )

( Kropáček , Brácha , Paul )

Dorostenci si svůj zápas předehráli už v týdnu a nakonec si přivezli dva body za výhru v penaltovém rozstřelu a to i přes to , že po pár minutách hry padali už o dva góly . Opět je podržel brankář Příhoda , který lapil JEDNU pecku ve hře a pak TŘI v penaltové loterii .

 

DOMAŽLICE  -  SK ZČE mladší dor.    

1   :   0 

I mladší hráli už v úterý , ale tentokráte přijeli domů s prázdnou . Na jedinou trefu domácích nedokázali odpovědět , byť po vyloučení Karáska měli více ze hry i v deseti .

 

ŽÁCI

 

U 15    SLAVIA PRAHA - SK ZČE "99" 

5   :   0 

Velké převelká škoda dvou branek v posledních dvou minutách , které celkové skore hodně  pošpinili , protože 3 : 0 s nejlepším českým týmem v téhle kategorii by se jevilo podstatně lépe . Ale je nutno kluky obrovsky pochválit , protože Slávie to s námi neměla vůbec jednoduché a hlavně jsme měli několik velmi slibných příležitostí vsítit branku . Takže sice prohra , ale super výkon !!!

  

 

U  14   SK ZČE  "2000" - KOŠUTKA

5   :   1

( Procházka 2x , Krystl , Těžký , Milota )

Po debaklu v Domažlicích se tentokráte kluci postavili plzeňském derby Košutce  a nečekal je vůbec jednoduchý zápas . Ze začátku byla hra hodně vyrovnaná a Košutka dvakrát za sebou zahrozila . pak však přišla rozhodující desetiminutovka utkání , ve které se naši hoši prosadili hned třikrát . hosté sice hned v nástupu do druhé poloviny snížili na 3 : 1 , ale Kuba Krystl jim čtvrtou brankou vzal poslední naděje na dobrý výsledek . 

 

U  13   SK ZČE "2001"  -  KOŠUTKA 

4   :   0

( Zíma 2x , Ledvina 2x )

I mladší žáci si spravili chuť po výjezdu do Domažlic a poctivou hrou neustále navyšovali svůj náskok . Nutno je pochválit jak za výsledek , tak za předvedený výkon. Jen tak dále !!! 

 

U  12   BOHEMIANS 1905 - SK ZČE  "02"   

9   :   0

Devět branek se zdá sice jako pořádný nářez , ale i tady musíme naše hochy pochválit . Už podruhé v řadě jasně předčili svoje kamarády z Rokycan , kteří jich na vedlejším place dostali hned 16 !!! Ale přes jasnou herní převahu na straně klokanů jsme odehráli velmi dobrý mač a nebýt zbrklosti našich útočníků , mohli jsme mít i my  na kontě několik branek  .