Jdi na obsah Jdi na menu
 


BÉČKO ŘÁDILO V RADNICÍCH A ŽÁCI REMÍZOVALI S VIKTORKOU

SOUHRN VÝSLEDKŮ Z 5. - 6. 10 . 2013

 

 

 RADNICE  -  SK ZČE muži "B"

1   :   8

( Šmíd  3x , Světlík 3x , Feiferlík , Zervos )

Béčko doslova řádilo v Radnicích a domácím připravili jeden z nezapomenutelných nářezů . Byť přišli ještě před přestávkou o vyloučeného Buryho , tak se jejich brankostroj nezastavil ani v deseti . K neudržení byli oba autoří hatricků Rambo Šmíd a Venca Světlík . Takže pánové , velká gratulace !!! 

 

 

DOROSTY

 

SK ZČE  starší dor.  - NEPOMUK 

7   :   0  

( Brácha 3x , Týml , Paul , Vítek , Gita )

Starší dorostenci potvrdili roli favorita a Nepomuk hladce přehráli . Každopádně jim k tomu stačil hodně průměrný výkon , protože i ten stačil na fotbalově velmi slabé hosty .

 

SK ZČE mladší dor.   

volno

 

ŽÁCI

 

U 15    SK ZČE "99" -  VIKTORIA PLZEŇ

2   :   2

 ( Kalaš 2 x ) 

Bod je v tomhle zápase více než výhra . Viktorka na našem hřišti na podzim padla 0 : 1 a rozhodně tenhle propadák chtěla napravit . Od začátku bylo na hřišti jen jedno družstvo a to Viktorie . Sice si moc tutových šancí nevypracovala , ale herně měla opravdu navrch . Při troše štěstí jsme  mohli uhrát poločasových 0 : 0 , ale v poslední minutě jsme inkasovali hlavou po rohu a šlo se do kabin . Tam bylo tentokráte trochu rušněji , ale asi to pomohlo . Ve druhé půli se sice obraz hry rapidně nezměnil ( ještě k tomu jsme po pár minutách dostali na 0 : 2 ) , ale už to z naší strany bylo podstatně lepší . Nakonec nám k tomu zlatému bodu stačilo nějakých šest minut , ve kterých jsme dvakrát udeřili a s Viktoriánama to tak zamávalo , že už nedokázali odpovědět . 

 

 

U  14   PŘEŠTICE  -  SK ZČE  "2000"

5    :    2

 ( Milota , Krystl )

Kluci už podruhé v řadě prohráli velmi dobře rozehraný zápas . Minulý týden vedli dokonce třokrát proti Nepomuku , tentokráte vedli 1 : 2 v Přešticích a vypadalo to , že se tam nedá prohrát . Bohužel to bylo jen zdání a domácí nás trestali za každou hrubici a že jich bylo požehnaně !!!

 

U  13   PŘEŠTICE  -  SK ZČE "2001"  

8   :   0   

Přeštičtí byli od úvodního až do závěrečného hvizdu lepší ve všech herních činnostech . Kluci si sice vypracovali hned několik brankových příležitostí ,ale koncovka byla žalostně žalostná .

 

U  12   SLAVIA PRAHA - SK ZČE  "02"   

10   :   0

Přijatelnou desítku si nechali naši kluci načepovat v pražském Edenu . Každopádně nám ti kluci sešívaní v plné parádě ukázali ja se to má hrát . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář