Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. LIGOVÁ VÝHRA NULADVOJEK

SOUHRN VÝSLEDKŮ  Z 8.-9.9.  : DAŘILO SE I DOROSTŮM A MUŽSKÉ REZERVĚ

PŘEDEHRÁVKA KPD

V předehrávce krajského přeboru dorostu vyrazili naši dorostenci do Domažlic a vrátili se se dvěma body, o které se postrarali starší borci , když urvali druhý bod v penaltovém rozstřelu .Šamanem utkání byl brankář Honza Příhoda , který během celého utkání lapil ČTYŘI PENALTY !!!! Mladší sice bojovali , ale po vyloučení už nedotáhli jednobrankové manko z první půle a těsně padli .

DOMAŽLICE  -  SK ZČE st.dor.   3  :  3  (/ 1 : 4 na PK )

( Kropáček , Paul , Brácha )

DOMAŽLICE  -  SK ZČE ml.dor.      1   :   0

 

 

MUŽI

 

SK ZČE muži "A"  -  TACHOV

1   :   4 

( Vohrna ) 

Naši borci bohužel nezopakovali vítězství nad regionálním soupeřem z prvního kola poháru a poměrně jednoznačně padli . Nutno podotknouti , že hosté předvedli velmi koncentrovaný a kvalitní výkon a vítězství si zasloužili. Na Tachov vyběhla tato sestava :

PFLEGER

CHOCHOLATÝ     MACHT     FEIFERLÍK     VÍT

SVOBODA   BEDNÁŘ   MESZÁROŠ    VOHRNA

  HRÁDEK       ŠKARDA

Střídali : HEJNAL , PETERKA , ŠULC , KROPÁČEK a náhradním gólmanem byl TOMÁNEK

Tachov začal utkání velmi zostra a po pár minutách se ujal ,hlavou po rohovém kopu, vedení , když ještě předtím sice dostal balon do naší sítě , ale pískal se ofsid . V tu chvíli to s námi vypadalo bledě , hosté dali další branku , ale opět nebyla uznána pro postavení mimo hru  a bylo jich plné hřiště . Jenže najednou se ve vápně uvolnil Škarda a poslal milimetrový centr na hlavu Vohrny a bylo srovnáno . Srovnala se tím i hra vůbec nebylo jasné kdo tento zápas vyhraje . Zápas se však zlomil v poslední minutě první půle , když Feiferlík faulem nefaulem zastavil pronikajícího útočníka a přišel dvojí trest - červená a penalta. Tu hosté proměnili a bylo fakticky po zápase . Ve druhé půli Tachov přesilovku potvrdil ještě dvěma zásahy , byť ten jejich třetí rozhodně za brankovou čarou nebyl . Kluci sice bojovali a podali podstatně lepší výkon než před týdnem , ale na Tachov tentokráte neměli .

 

 

DOBŘÍV  -  SK ZČE muži "B" 

2   :   5  

( Meszároš,Peterka,Šmíd,Rolko ,Hanzlíček)

 

Tak naše rezerva potvrdila roli favorita a nedaleko dobřívského Hamru si s domácími lehce poradila . Dobřív se vždy jen zmohl na uhlazení výsledku. 

 

DOROSTY

 

SK ZČE  starší dorost  -  TACHOV

5   :   0 

( Vítek Huy 2x , Kozák , Darida Týml 2x )

 

Kluci začali skvěle a hned v úvodu se k odraženému balonu dostal Vítek Huy a poslal nás do vedení . Pak byla hra více méně vyrovnaná a přišlo rozhodující nedáš - dostaneš . Honza Příhoda zlikvidoval koncem své dlouhé nohy samostatný nájezd hostí a vzápětí Kozák zavěsil po ukázkové kombinaci tři na jednoho . Pak už jsme zápas měli pod svojí kontrolou . 

 

 

SK ZČE mladší dor.  -  BĚLÁ n/ Radbůzou  

 3   :   0  

( Karásek , Jáchymovský , Gožo )

 

Kdo si bláhově myslel že kluci z Bělé budou lehkým pamlskem po nedělním obědě , tak se hluboce mýlil. Naši mladší dorostenci museli podat velmi kvalitní výkon , aby se v závěru mohli radovat ze tří bodů . Každopádně to bylo vítězství zasloužené !!!

 

ŽÁCI

 

U 15    PÍSEK   -   SK ZČE "99" 

1   :   1  

( Milota )

 

Tak výhra to není , ale každopádně je to první letošní ligový bod a ten se prostě počítá . Kluci podali v Písku hlavně v první půli velmi dobrý výkon a chvíli před přestávkou se po rohu Vodrážky trefil hlavou kapitán Milota . Po přestávce se obraz hry otočil a byli to domácí , kteří měli více ze hry . Nakonec jsme jim však  museli pomoci my , když krásnou střelou do šibenice se ,bohužel do vlastní brány, trefil Kuba Krystl . Oboustraně velmi slušný mač a zasloužená dělba bodů . 

  

 

U  14  DOMAŽLICE -  SK ZČE  "2000"  

14   :   1 

( Freml )

 

Naše dvoutisícovky tentokráte absolutně nestačili na fyzicky nadupaného soupeře a přivezli si z Chodska pořádný nášup . Kluci si tentokráte museli poradit bez posil z ročníku 99 a k tomu ještě museli lepit sestavu díky několika svým absencím .

 

 

U  13  DOMAŽLICE  -  SK ZČE "2001" 

15   :   0

Mladší dostali v Domažlicích ještě o jeden gól víc a prakticky si ani neškrtli . I oni měli podstatné problémy se sestavou , protože se museli obejít bez všech nuladvojek , které ve stejném čase hráli ligu .

 

 

U  12   SK ZČE  "02" - JINŘ. HRADEC   

7   :   6

( Jílek 3x , Kajer Jan 2x , Talůžek 2x )

 

A je to tady  !!! Kdyby už nic , tak jedno vítězství v lize mají kluci v kapse . V utkání dvou rozdílných poločasů zahráli kluci v prvním dějství skvěle . Soupeře drtili jedním útokem za druhým a byla jen škoda že několikrát ještě nastřelili tyč a nedokázali ubránit dva náhodné brejky . Každopádně stav po prvním poločase 6 : 2 byl výborným odrazovým můstkem . Dobře začali i druhou půli a když zvýšili na 7 : 2 zdálo se být po zápase . Jenže soupeř nás nemilosrdně trestal z rychlých protiútoků a nakonec jsme tři body zachraňovali zuby nehty .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář