Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKY z 9 TÝDNE /2015

VÝSLEDKOVÝ SERVIS  28.2.  -  1.3.

 

2005---klatovy-2015.jpg

 PŘÍPRAVKA ROČNÍKU 2005 SI VEZE ZLATO Z KLATOV  !!! Nulapětky předváděli v klatovské hale parádní výkony a po zásluze si domů na krku odvezli zlaté medaile .

 

FOTBALOVÉ ZPRÁVY

z devátého  týdne roku

(   sobota a neděle 28.2. - 1.3.   )  

 

 Tenhle víkend zase zachraňovali naše naděje , protože mužům se zas tak nedařilo . Áčko v generálce podlehlo Tachovu a béčko v první své přípravě nestačilo na regionální německý celek . Ale pak už to byla více méně paráda , takže pro všechny ostatní PALEC NAHORU !!!

 

 

MUŽI "A"

  TACHOV  -  SK ZČE     3   :   0

Áčko sice generálku na první jarní kolo výsledkově nezvládlo , ale tak trochu počítám s tím , že by příští týden Horažďovice mohli být o chloupek lehčím soupeřem než byl v sobotu Tachov . Takže doufejme , že se ještě více dáme do kupy co se týče zdravotní stránky a v sobotu to rozjedeme na plný plyn . Výkon v Tachově  můžeme brát spíš jako pozitivní , protože všechny tři brány jsme obdrželi až v závěru zápasu .

 

 

MUŽI "B"

SK ZČE  -  REZY TEAM ( NĚM)  1  :  6

Béčko , značně posílené o několik borců našeho staršího dorostu si na umělku skvrňanské základní školy pozvalo soupeře z Německa , jehož bránu střeží torvartská legenda našeho klubu Pavel Řezáč a tahalo za kratší provaz .

 

STARŠÍ DOROST

Starší dorost  měl o víkendu volno

 

MLADŠÍ DOROST

TURNAJ MAS TÁBORSKO  -  3.místo

Mladší dorost  si z nedělního turnaje v Táboře přivezl pohár za třetí místo a ani herně rozhodně nezklamal . V úvodním zápase hned překvapil všechny přítomné , když remizoval z velkým favoritem SK DYNAMEM ČESKÉ BUDĚJOVICE . Ve druhém utkání turnaje se postavil domácímu FC MAS TÁBORSKO  a byla z toho zase remíza , kdy kluci dotahovali náskok domácích až v závěrečných minutách . V posledním zápase turnaje je čekal papírově asi nejschůdnější protivník , ale jak už to ve fotbale bývá bylo vše jinak . FC PÍSEK přestál naše obrovské šance a šel záhy do dvoubrankového vedení . Kluci sice v závěru snížili , ale závěrečnou hru vabank potrestali písečtí brankou na 1 : 3 . Každopádně za celý turnaj patří klukům velká gratulace !!!

Více na  :  http://www.skzceplzen99.estranky.cz/

 

ST.  ŽÁCI  U 15  -  2000

Kluci  měli o víkendu volno

Více na  :  http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ST. ŽÁCI  U 14  -  2001

 Nulajedničky měli volno  

Více na : http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ML. ŽÁCI  U 13  -  2002

Mladší žáci  ročníku 2002 měli volný víkend

Více na : http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---13--mladsi-zaci--2002/

 

ML. ŽÁCI  U 12  -  2003

POHÁR HEJTMANA  -   POSTUP

03 se posílili o dvě "02" a vyrazili do Sušice vybojovat postup do semifinále velmi prestižního turnaj - Poháru hejtmana . Ve velmi vyrovnaném klání , ve kterém ze čtveřice účastníků Sušice , H. Týn , Přestice a my , mohli do semifinálových skupin postoupit jen dva týmy , nám k postupu stačili dvě remízy a jedno vítězství . Rozhodně to ale nebylo vůbec jednoduché , ale o to víc to těší ! Takže i tady velká gratulace !!!!!

Více na  :  http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---12--mladsi-zaci-2003/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 11  - 2004

Kluci  měli jet  na turnaj do Králováku , ale ten byl na poslední chvíli zrušen .

Více na  :  http://sk-zce-plzen-2004.webnode.cz/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 10  - 2005

TURNAJ KLATOVY  -  1. místo

Nulapětky začali letošní halovou sezónu vítězstvím v Chebu , ale od té doby ne a ne se na ten nejvyšší stupínek dostat . V hodině dvanácté se jim to povedlo a kluci si naprosto zaslouženě vezou zlaté medaile z Klatov . Tím , že na turnaji startovali opravdu silné týmy , to těší dvojnásob .

Více na :  http://www.skzceplzen05.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 9  - 2006

Nulašestky  měli o víkendu volno

Více  na :  http://www.skzceplzen06.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA U 8  - 2007

TURNAJ   BRANÍK   3.místo

Kluci  předváděli na umělce v pražském Braníku velmi dobré výkony a jen dvě nejtěsnější porážky od Slovanu LIBEREC  je připravili o ještě lepší výsledek .

Více na :  http://skzce2007.webnode.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 7  -  2008

 TURNAJ STOCHOV  -  4.místo

Kluci se postavili ve stochovské hale o rok starším soupeřům a vůbec nezklamali . Takže i tady jsou na místě jen slova chvály

Více na  :  http://2008skzce.webnode.cz/

 

99---tabor-2015.jpg

Spokojené devadesátdevítky !!!

Naše "99"  spokojeně opouští umělku v Táboře po velmi vydařeném výkonu , kdy se smírně rozešli s účastníkem 1. dorostenecké ligy SK Dynamem České Budějovice .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář