Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SEVIS Z 12. - 13.11. 2016

MUŽI I DOROST POTVRDILI POST LÍDRA

muzi-2016-dom.jpg

ÁLA BRUDNA DAL DÚLEŽITÝ GÓL NEGÓL

Aleš Brudna ( na snímku druhý  zprava ) je  právě chválen od  svého spoluhráče Marka Vohrny za kuriózní branku , kterou ale skoro nikdo neviděl . Aleš se totiž postavil k exekuci rohového kopu , který svojí levačkou poslal přímo do náruče brankáře Domažlic . Ten sice balon chytil s naprostou samozřejmostí , jenže bohudík pro nás už stál za brankovou čarou .

 

 

ÁČKO POTVRDILO
 
POZICI LÍDRA
 

 

Áčko předvedlo hlavně ve druhé půli super výkon a po zásluze se drží na čele nejvyšší krajské soutěže . Naopak jeho rezerva se stále trápí , ikdyž se v Poříčí neprezentovala úplně špatnou hrou . Dorosty si s chutí zastříleli a ligové žákovské týmy vyšli zase naprázdno , ikdyž alespoň k bodu to měli  2004 strašně blízko . V nastaveném čase za stavu 3 : 4 totiž proti Příbrami kopali penaltu , ale nedali . 

 

 

MUŽI "A" 

 

SK PETŘÍN  -  DOMAŽLICE "B"   5  :  0

Branky  :  Zoubek 2 , Vohrna 2 , Brudna

 

Sestava :      Pfleger

Chocholatý    Světlík    Zoubek   Trojovský (63´Škarda )

Bendl    Lisý    Papáček (16´Brudna , 80´Fillinger ) 

Motl ( 46´Vohrna ) Bednář  (76´Vodrážka )   Hartl

Příhoda 

 

Áčku se poslední dobou daří a to jak výsledkově tak i herně , takže se čekalo , že by to mohlo být dobré a nakonec bylo . Po první půli to bylo sice ještě 0 : 0 , ale už i v této části zápasu jsme měli nějaké šance . Soupeř rozhodně nepřijel s poraženeckou náladou a i on si vytvořil několik příležitostí , ale ty mu chytil spolehlivý Pfleger v bráně . Je ale pravda , že hodně těch šancí hostí přišlo až v době , kdy už bylo o vítězi rozhodnuto . Ale popořádku . 

První veledůležitý gól negól dal mladý Aleš Brudna , který svůj rohový kop zakrouitil přímo do brány , kde ho hostující gólman sice chytil , ale nevšiml si , že stojí za brankovou čarou . Když se o pár minut později postavil k rohovému praporku Aleš znovu , spousta lidí si říkalo : "Dej mu ještě jeden takovej " , ale nikdo tomu asi úplně nevěřil . Každopádně se historie skoro opakovala , akorát s tím rozdílem , že tentokráte hostujícímu gólmanovi chycený balon vypadl přímo na kopačku Lukáše Zoubka a snajpr našeho týmu se v takovýchto chvílích nemýlí - 2 : 0 . V tu chvíli jsme se začali fotbalem zase bavit . Nejdříve se po krásné kombinaci Bednář - Bendl dostal balon až k Márovi Vohrnovi , který už nemohl udělat nic jiného , než se trefit do prázdné brány - 3 : 0 . Za chvíli se do další tutovky dral sám Marek Vohrna , ale hostující zadáci ho zastavili jen za cenu penaltového zákroku . Balon si vzal Lukáš Zoubek a byl opět neomylný 4 : 0 . Nejhezčí akci zápasu jsme si ale nechali na úplný závěr utkání . Střídající Michal Fillinger vysunul mladého  Honzu Vodrážku , ten zase velkého Máru Vohrnu , ten nezjištně našel šikulu Petra Bendla , ten poslal jednoho na prdel , jednoho do kolen a zase balon vrátil Márovi , který už zase nemohl udělat nic jiného , než trefit prázdnou klec  -  5  :  0  

.......    a šlo se na svatomartinskou husu !!! 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Zase jsme odehráli velmi dobrý zápas a pevně doufám , že nám tahle forma ještě týden vydrží .  Pro nás to bylo tentokráte trochu jednodušší , protože Domažlice k nám , oproti většině týmů ,  přijeli hrát fotbal a to nám prostě vyhovuje . Každopádně musím kluky pochválit , protože to zase zvládli hlavně jako tým !!! Minule nás táhli někteří a teď zase jiní . Největší pochvalu ale tentokráte dostane Venca Lisý , byť u té nadstavby v podobě vstřelených branek vlastně vůbec nebyl , tak byl jeden z hlavních strůjců úspěchu !!!

FOTOGRAFIE Z UTKÁNÍ :

http://zuypompi.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_Plzen_-_TJ_Jiskra_Domazlice_B_5_0_0_0/

 

MUŽI "B

 SP. POŘÍČÍ  -  SK PETŘÍN "B"   4  :  2

Branky :  Trojovský , Gavrylovskyy

Béčko odjelo do Poříčí k zápasu pravdy , ale bohužel se domů vrátilo s prázdnou a hlavně s faktem , že bude na spodku tabulky přes celou zimu . Kluci sice nehráli na veletěžkém a místy až zcela neregulérním terénu,  špatný zápas , ale nakonec jim to nestačilo ani na bod . Dvě hrubky vzadu a spousta neproměněných střeleckých pokusů se rovná nule získaných bodů . A ještě jsme v závěru přišli o dva vyloučené hráče , byť ta druhá rote karta pro Gitu , byla hooodně přísná . 

 

DOROST   U 19   ročník 1999

SK PETŘÍN   -  TLUČNÁ     8  :  1

Branky  :  Vodrážka  4  ,  Trojovský 2 , Gavrylovskyy , Štefl

O konečné výhře asi nikdo nepochyboval a nakonec to tak i skončilo . V zápase kde se potkali první s posledním to na place i tak vypadalo . Soupeř sice velmi srdnatě bránil , ale neubránil . Kluci si vcelku s chutí zahráli a doufejme , že to zopakují i v posledním utkání podzimu , ve kterém hostí už tento čtvrtek  v derby zápase celek Košutky

 

DOROST U17   -   ročník 2000    

SK PETŘÍN  -  TLUČNÁ   14  :  1

Branky :  Nový 3 , Provod 3 , Schamberger 2 , Bartička , Slivoně , Pospíchal , Otto , Hradecký , vlastní

Dvoutisícovky měli asi o utkání krajského přeboru dorostu jiné představy . Hosté si mylně mysleli , že se dorostenecký přebor hraje jen na půlku a přijeli jen se sedmi hráči do pole . Tož si dovedete asi představit to tempo tohoto zápasu ......

 

 DOROST U 16   -   ročník 2001         

letos mají už dohráno
 
 

ŽÁCI  U15   -  ročník 2002          

SK PETŘÍN -  ÚSTÍ / LABEM   0  :  8

Branka  :  

U 15  sice nepředvedla úplně špatný a odevzdaný výkon , ale neskutečný rozdíl obou týmů byl v okolí šestnáctek . Tam jsme byli horší o tři třídy , ale jinak to skoro na "desítku" rozhodně nevypadalo . 

 

 

ŽÁCI   U 14    -  ročník   2003 

 SK PETŘÍN   -  ÚSTÍ / LABEM    0  :  2

Branky :  

Nulatrojky dostali bohužel první branku hned v první minutě zápasu a to jim rozhodně nepomohlo . Pak se sice dlouho drželi v utkání , ale druhá branky jim definitivně vzala vítr z plachet . 

 
 

ŽÁCI U 13    -   ročník  2004 

SK PETŘÍN  -  PŘÍBRAM   3  :  4

Branky : Zikmund , Vaic , Nosek

Nulačtyřky sehráli v sobotu zápas v městském přeboru , ve kterém po tristním výkonu podlehli Rapidu a proslov trenérů po utkání mohli slyšet skoro celé Slovany :-) V neděli ale vyběhl na trávník úplně jiný tým !!! Kluci dřeli , jezdili a nakonec byli kousíček od dalšího ligového bodu když v poslední minutě zahrávali za stavu 3 : 4 penaltu . Jenže ten fotbalový "pán" si zřejmě vzpomněl na tu sobotní bídu  a střelu z kopačky Mikyho Krystla poslal vedle . Přišly samozřejmě slzy smutku , ale následný ohlušující potlesk všech diváků byl skvělou odměnou za skvělý výkon . 

 

ŽÁCI U 12    -   ročník  2005      

      SK PETŘÍN   -  PŘÍBRAM  2  :  5

Branky : Vetengl , Sieber

I tady to byl hodně podobný souboj , ale bohužel kluci si nechali odskočit příbramské až na rozdíl tří branek a pak už to prostě nešlo . Za zmínku stojí určitě první prvoligová branka Tadeáš Siebra , ta se prostě počítá a už mu jí nikdo nikdy nevezme :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář