Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS

VÝSLEDKY Z 3. - 4.9. 2016

 

klecka---2016.jpg

KAPITÁN KLEČKA OPOUŠTÍ LOĎ !!!

 Naše mužská rezerva přivítala na domácí půdě celek Štěnovic , vedený Kamilem Lodrem , který ještě nedávno seděl na lavicích našeho klubu . Jednoznačně nejstarší člen našeho týmu - kapitán Venca Klečka sice musel v závěru zatáhnout za záchranou brzdu a po zásluze dostal červenou kartu , ale do té doby své mladíky řídil jako velký matador !!!

 

 

ŠEST VÝHER

a

TŘI PORÁŽKY

 

 

Tak taková je bilance našeho klubu za uplynulý víkend a to není zrovna k zahození !!! Oba dva mužské týmy i oba dorosty v krajském přeboru vyhrály a super výsledek a výkon předvedli naši mladší ligoví žáci !!!

 

 

MUŽI "A" 

 

ROZVADOV  -  SK PETŘÍN    1   :   3 

Branky  :  Levý  ,  Vohrna ,  Zoubek 

 

Sestava :           Pfleger

Chocholatý  (62´Bendl)  Zoubek     Levý   Šulc 

Šimáně  ( 66´Vohrna )  Lisý   Papáček , Motl 

Bednář  , Šmídl  ( 87´Brudna )

Hubka , Trojovský , Vodrážka

 

Áčko si v sobotu vyrazilo k západní hranici a rozhodně je nečekalo nic jednoduchého . Když k tomu hned ve 3. minutě přilétl z pravé strany do našeho vápna perfektní balon , který domácí útočník uklidil k zadní tyči , bylo to ještě složitější . Naštěstí se v minutě 14. postavil k trestnému kopu Jarda Levý a bylo to 1 : 1 . Tenhle gól byl pro další vývoj více než důležitý . Po téhle trefě se dlouho na hřišti nic nedělo , tedy jen výsledkově , protože jinak to byl zápas který se musel líbit . Když už se většina přítomných začala čím dál častěji dívat na časomíru a přemýšlet o tom , kdo penaltu dá a kdo ne , tak se ke svému tradičnímu sólu rozběhl Mára Vohrna . Na své cca 70 metrové cestě sice potkal hned několik domácích "kuželů"  a parádní žabičkou rozhodl o výhře . Za chvíli se ještě vřítil do domácího vápna Patrik Šmídl , ale domácím se podařilo ho zastavit jen za cenu penaltového faulu , který potrestal Lukáš Zoubek . Takže prostě dobrý :-)

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Rodinné povinnosti mě v sobotu odvály na opačnou stranu naší rodné země , takže většinu utkání jsem poslouchal jen po telefonu . I tak mohu s klidem říci , že všem patří velká gratulace za perfektně odvedenou práci  !!!  Celá soutěž je ještě strašně dlouhatanánská , nakonec se  budou  počítat , jako vždy , všechny body a je super , že máme za sebou takovýhle vstup . Bohužel to vůbec nerozhoduje o tom , že budem úspěšní i za týden !!!!!! Pokud se zase dobře připravíme , dáme do toho vše co dokážem a budem mít trochu štěstí , tak možná !

 

MUŽI "B

 SK PETŘÍN "B"   -   ŠTĚNOVICE    4  :  2

Branky : Zoubek 2  ,  Bendl , Vítek Huy

Béčko si před parádní diváckou kulisou poradilo s velmi dobře hrajícíma Štěnovicema , byť se v jeho dresech moc hráčů naší rezervy neobjevilo . Čtyři borci z "A" týmu , sedm dorostenců , dva skoro dorostenci - to vše vedené  jednoznačně nejstarším hráčem celého našeho souboru - kapitánem Václavem Klečkou 

FOTO ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_x_Stenovice_Muzi_B/

 

DOROST   U 19   ročník 1999

    DOMAŽLICE  -  SK PETŘÍN      1   :   4

Branky  :  Gavrylovskyy , Huml , Vodrážka , Mašek

Devadesátdevítky čekal velmi těžký zápas a ještě k tomu na umělce . Kluci sice do utkání vstoupili parádně a hrálo se jen na jednu bránu , ale byla z toho jen branka Gavyrlovského a v závěru půle přišlo ze standartky vyrovnání . To kluky sice na chviličku vykolejilo , ale naštěstí jen na chvíli . Po rohu se trefil Huml a když přidal třetí trefu Vodrážka , bylo hotovo . A aby si i diváci přišli na své , tak si na třiceti metrech vzal balon Pepa Mašek a neskutečnou ránou vymetl šibenici domácích !!!

FOTO ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Jiskra_Domazlice_x_SK_Petrin_99/x_Dynamo_Horsovsky_Tyn_99/

  

DOROST U17   -   ročník 2000    

  DOMAŽLICE  -  SK PETŘÍN     3  :  6

Branky : Kramer 2 , Lávička , Nový , Pospíchal , Vinkler

Dvoulitry sice už podruhé v řadě prospali první půli , ale ani tentokráte to nevadilo . Výkon po přestávce už byl více než dobrý

FOTO ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Dynamo_Horsovsky_Tyn_00/  

 

 DOROST U 16   -   ročník 2001         

SK PETŘÍN   -   ŽÁKAVA        1   :   3

Branky : Tětek 

Nulajadničky čekal první domácí zápas v kategorii dorostu a bohužel to nedopadlo , ale jen výsledkově  . Kluci  předvedli velmi slibný výkon , kde byla znát naše obrovská fotbalová převaha a zároveň obrovská fyzická převaha hostujících hráčů , která nakonec stačila k tomu , aby jsme nebrali ani bod , ale to vše přijde , jen tak dále !!! . 

 
 
 

ŽÁCI  U15   -  ročník 2002          

SK PETŘÍN   -   BENEŠOV       0  :  1

Branka  : 

U 15  byla velmi , ale velmi blízko k prvnímu ligovému bodu . Ve velmi vyrovnaném zápase byla několikrát jen krůček od vstřelení úvodní branky , ale nespadlo tam nic . Chvíli před koncem se naopak trefili hosté a nám zůstali oči pro pláč . 

 
 

ŽÁCI   U 14    -  ročník   2003 

 SK PETŘÍN  -  BENEŠOV       0  :  3

Branka :

Nulatrojky nesehráli zas tak špatný zápas , jak se to dle výsledku může zdát , ale když nedáme branku , nemůžeme myslet na úspěch .

 
 

ŽÁCI U 13    -   ročník  2004 

PFA   -  SK PETŘÍN    1   :   7

Branky : Hájek 3 , Bezděkovský , Nosek , Zikmund

Nulačtyřky předvedli výkon hodný ligového týmu !!! Od úvodního hvizdu si naprosto koncentrovaně šli pro každou šanci a docela často i pro další branku . Naopak domácí nepouštěli do střeleckých možností skoro vůbec a tak jedinou kaňkou , je inkasovaný gól těsně před koncem , protože nula vzadu by byla excelentní !!!

 

ŽÁCI U 12    -   ročník  2005      

     PFA  -  SK PETŘÍN     3   :   5 

Branky : Pleticha 2 , Domanský , Hrdlička , Gožo

 U 12 sice dostala v úvodní třetině hned tři banány a skóre 3 : 0 nevypadalo vůbec dobře , ale postupně šlapali na plyn tak dlouho a tak silně , až celý zápas otočili . 

 

pleticha.jpg

Zaručený recept na antidepresiva  :

Stačí , když v sobotu v roli hlavního kouče zlomíš po přestávce remízový zápas staršího dorostu v Domažlicích na 1 : 4 . Ten samý den po obědě otočíš s mužským áčkem  v Rozvadově z 1 : 0 na 1 : 3 . Večer si dáš dvě , tři malý pivka , protože už v neděli ráno musíš jet do Štěchovic na první ligový zápas s U12 . Ani tady to ze začátku nevypadá úplně růžově a domácí velmi záhy vedou už 3 : 0 . Přichází ale další obrat a konečné skóre je 3 : 5 !!!

.....a pak už si to celý jenom přehráváš a vychutnáváš :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář