Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS ZE 7. - 8.4. 2018

ÁČKO MÁ PRVNÍ JARNÍ BOD

ÁČKO

 

má první jarní

 

 BOD

 

 

 Áčko má sice první jarní bod a ještě k tomu udrželo po třech náložích čisté konto , ale v situaci , ve které se nachází je to málo . Rezerva si s přispěním U19 poradila s Příkosicema a lehce se odpoutala ze sestupových vod . Divizní dorosty si přivezly z Prahy hned 4 body , bohužel ze čtyř zápasů žáků na území hlavního města uspěla jen U 13 . 

 

MUŽI A 

    SK PETŘÍN - BŘEZOVÁ  0 : 0  ( 4 : 5 na PK )

Branky : 

Sestava : 

PFLEGER

HEJNAL ( 46´HUML ) PAPÁČEK  ZOUBEK    

 LISÝ  (67´ŠKARDA )   TROJOVSKÝ (82´HELLER )

   BENDL  NADEMLEJNSKÝ 

PETERKA ( 65´MOTL )  VOHRNA ( 57´ŠIMÁNĚ )

Příhoda

 

Muži po prvé na jaře přivítali svého soupeře na domácím trávníku a situace v tabulce jim velela jediné - vyhrát . Jenže od úvodního hvizdu to byli hosté , kteří měli po většinou míč na svých kopačkách a to se bohužel nezměnilo až do konce zápasu . Na šance už to bylo opačné , hosté si prakticky nevypracovali šanci žádnou , my dvě , bohužel to tam nespadlo . Takže se muselo do penalt a byť jsme měli na noze mečbol  , tak druhý bonusový bod získala Březová

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Pozitivem je samozřejmě ta nula vzadu , zvláště po těch třech přídělech , které jsme dostali v úvodních kolech , ale dopředu to bylo od nás žalostně málo . Rozhodně ale  nic nebalíme , máme před sebou tři veledůležité zápasy v jednom týdnu a po nich budem rozhodně chytřejší . 

 

MUŽI B

SK PETŘÍN  -  ČECHIE PŘÍKOSICE   5  :  0

Branky : Štefl , Šimáně , Huml , Kordík , Zoubek

Rezerva posílená o hráče U19 , která měla o víkendu volno si poradila s Příkosicemi , byť brankář Suchý musel v první půli několikrát hasit požár . Postupem času už naše převaha byla znatelná , ale branky už tak nepřibývali

 

 

DOROST U19

SK PETŘÍN  -  METEOR   0  :  1

Branky :  

Devatenáctka si už v úterý pozvala Meteor a byl to zápas blbec . Kluci měli po celý zápas navrch , vypracovali si spousty šancí , ale nakonec odešli ze hřiště s prázdnou , když se hosté trefili v poslední minutě zápasu . 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Takováhle prohra se těžko kouše . Bohužel rozhodlo to , že jsme nedokázali proměnit ani jednu ze spousty šancí a nakonec přišel velekrutý trest . 

 

 

DOROST U18       

MOTORLET "B"  -  SK PETŘÍN   2  :  4

Branky :  Koudele , Provod , Král , vlastní

Osmnáctka měla sice po celý zápas mírnou převahu , ale ještě 3 minuty před koncem to vypadalo na kříž . Pak se ale parádně uvolnil Matěj Potoček a Kuba "KING" Král rozhodl o všech třech bodech . 

 

DOROST U17     

 SK PETŘÍN  -  METEOR    0  :  3

Branky : 

Sedmnáctka vůbec nepředvedla špatný výkon  , ale nakonec to nestačilo ani na bod . V první půli byli lepší hosté a po zásluze se dostali do jednobrankového vedení , ale druhý poločas už byl ve znamení naší velké převahy . Bohužel jsme neproměnili ani jednu z mnoha velešancí a přišel trest na druhé straně . 

 

DOROST U16 

MOTORLET "B"  -  SK PETŘÍN  3 : 3 ( 3 : 0 na PK )

Branky  :  Demeter 2 , Svoboda

Šestnáctka vlétla na Motorlet jako uragán a po 4 minutách jsme vedli 0 : 2 . Domácí se ale po zbytek poločasu hodně zvedli a po zásluze skóre srovnali . Druhá půle už zase byla více méně v naší režii , ale i tak se domácí dostali do vedení a vzápětí netrefili prázdnou bránu z několika metrů .  Toho jsme po právu využili a zaslouženě vyrovnali . Penalty byla krátká epizoda . Domácí dali první tři a my ani jednu 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

ADMIRA  -  SK PETŘÍN    2  :  0

Branky :  

Patnáctka se pokusila v bodovat i ve třetím jarním zápase , ale na malé umělce Admiry tahala po většinou za kratší konec provazu . Domácí byli daleko agresivnější a to bohatě stačilo na tři body . 

 

STARŠÍ ŽÁCI U14

ADMIRA  -  SK PETŘÍN      9  :  0

Branky  : 

Čtrnáctka určitě čekala těžkého soupeře , ale konečný výsledek je skoro zdrcující . je třeba se z toho oklepat a příště ukázat , že fotbal hrát umí

 

MLADŠÍ ŽÁCI U13

BOHEMIANS  -  SK PETŘÍN   3  :  4

Branky : Křemenák , Kolářík , Domanský , Gožo

Parádní fotbal a parádní výsledek si odvezli od klokanů naši mladší žáci . Velká gratulace !!!

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

BOHEMIANS  -  SK PETŘÍN   8  :  4

Branky : Macháč 2 , Matoušek 2

Kluci rozhodně nepředvedli špatný výkon , ale tentokrát to na Bohemce nestačilo . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář